לאלת האהבה

patishon

New member
לאלת האהבה

אני קורא ולא מאמין, שאת הבומבה הכי גדולה בפורום תקבלי דוקא מהחבר הכי טוב שלך , תגובתו אלייך היתה אחת מהחריפות שספגת בעת באחרונה,(אלוהים מה אבקש רק שמור אותי ``מאוהביי``) ואין אני אומר זאת כדי לזרות מלח על פצעים, והלוא נאמר:``בנפול אוייבך אל תשמח``, כל שכן את שהיום את לא אויבתי, אולי הגיע הרגע שכולנו ניקח אויר , והאמיני לי בכל הודעה והודעה יש משהו נכון, אך אל לנו להיות נמהרים, ואני חושב שהכי מחוכם מצד כל חברי החדר לתת למצב להרגע ,זה כמו פצע שרוצה להגליד ואנו כל יום מגרדים אותו מחדש, ואל לנו לשכוח מי הוא בעצם הפצוע, וכל תגובה שתהיה לכאן או לכאן, פותחת את הפצע מחדש , די, הניחו לה להרפא. ממני >>>>>>פטישון
 
``שמחה לאיד``...

בומבה אתה קורא לזה? אני קוראת לזה דיעות שונות, אבל אתה הרי חושב אחרת, אתה מסלף דברים. ואגב,גם חברייך לא בדיוק מסכימים איתך... והם רבים יותר מחבריי... ללעוג לך?-לא,לא אעשה זאת! אני מתעלה! אלת האהבה.
 
גם אני התעלייתי!!!

במקרה שכזה אין מחנות ואין חברים של... יש רק אנחנו נגד הבזוייה הזאת ולמטרה זו חובתנו להתלכד כעם אחד כמו שידענו לעשות במלחמות האמיתיות על זכות קיומנו,והרי גם כאן מדובר בזכות הישרדות במסגרת נורמות מקובלות מבלי שנהיה חשופים למשוגעת לא יותר קטנה מסאדם חוסיין.
 
אתה פתחת את הפצע,ידידי.

למה חיפשת אותה באופן אישי? טיפול נאות היה חייב להעשות ע``י הנהלת תפוז!!! הכיצד הסכמת להתרכך בעת שביקשה מחילה? הכיצד לא מצאת לנכון לנדות אותה מכאן-המחילה תעזור לה אולי לגן העדן להגיע אך לכאן בפורום או הצ`ט אין לה זכות כניסה גם אחרי בקשת המחילה. בקשת מחילה מטעמה עדיין איננה אישור מטעמנו!!!ואני מקווה שלא יהיו ממליצים לכיוון זה.
 
למעלה