לאלמנה הכחולה

מאיה ה

New member
לאלמנה הכחולה

את צודקת שאסור לי לבקש ממשהו לחיות בשבילי. אני יודעת את זה ביגלל ששנים הורי ביקשו, או בעצם דרשו ממני לחיות בשבילם. כל השנים של המחלה, כל השנים שרציתי לגמור עם החיים, להרים ידיים ולהפסיק להאבק. וכל פעם שעשיתי משהו, ועשיתי הרבה, הם כעסו עלי. ואני לא הבנתי למה? הרי כולם סובלים ביגללי, עיף לכולם שזה יגמר כבר. לא? אבל אני עדיין פה. ועדיין חיה. והרבה בגללם. לנסות להאבק בחיים בכל כוחותי הפסקתי כשהכרתי את החבר שלי. עכשיו אני מרשה לעצמי להראות סימני מצוקה. קודם זה היה נופל על כולם ב``בום``, וכמובן שהיו הרבה יותר נזקים. ושוב, את צודקת שאסור לי לבקש ממשהו לחיות בשבילי. אבל איזו ברירה אחרת יש לי? כשהוא מתקשר ואומר לי שהוא רוצה למות, מה עלי להגיד לא? אני חוששת שאם לא אהיה שם בשביל להגיד לו את זה, זה יגמר ברע. הוא תמיד אומר שבניגוד לי, אין לו את האומץ להתאבד. ומה אם פעם אחת, כשאני לא אהיה שם בשבילו, יהיה לו את האומץ? איך אוכל לחיות עם זה אחר כך? ובקשר אלי - אני זה כבר סיפור אבוד. אני כל כך לא יציבה, ובניגוד לו- אני ניזהרת שלא להגיד משהו דרמטי מידי שלא יבהלו. לא ברור לי לגמרי אם אני שמחה שאני עדין חיה, או שמצבי הרוח האלה מראים לי שאני לא צריכה להיות כאן. ונמאס לי מבתי חולים. בפעם האחרונה, זה היה ממש במקרה שאבא שלי תפס אותי לפני והביא אותי לבית חולים. אני מנסה להגיד לעצמי שאני צריכה להחזיק בשבילו - עוד טעות טקטית, אבל משהו אחר אין. תודה לך על המילים החמות. אני מעריכה את זה מאוד, למרות שאני לא בטוחה שאני שווה את זה. מי יתן ולא תדעי עוד צער. שלך, מאיה

dafna l

New member
מאיה

כואב לקרוא את מה שאת אומרת עליך את שווה גם אם כרגע נדמה לך אחרת. אין יצור עלי אדמות שאינו שווה ועל אחת כמה חיי אדם למדי לחיות עבורך עצמך סלחי לעצמך כמו שאת סולחת לאחרים אנחנו ראויים לכל הסליחה שבעולם ורק אנחנו סולחים לעצמנו

tairon

New member
מאיה

לא יודע למה את כל כך ממעיטה בערך שלך כבן אדם קודם כל נכון יש לך בעיות למי אין?? את צעירה ואת מרימה ידים מעצמך מהר מדי לטעמי אני בטוח שישנם דברים שמעלים בך חיוך דברים שכן כייף לך לעשות ואת בהנף יד מוותרת כי...קשה לך.. אני בטוח שהורים שלך דואגים ורוצים בטובתך בסה``כ והם תמיד יהיו שם בשבילך גם בקושי אל תקחי מהם את התפקיד הזה את צריכה לחיות בשביל עצמך ללמוד את עצמך לאהוב את עצמך קודם כל ולפני הכל ורק אחרי זה תאהבי אחרים אני מאח לך מכל לבי הצלחה ולא לוותר!

מאיה

מאיה קראתי את מה שאת כותבת והייתי חייבת להגיב.. חמודה האם את חשבת פעם על עצמך ורק על עצמך?? כי נראה לי שאת כל הזמן מנסה לרצות אחרים מה הם יגידו ומה הוא יגיד... ומה מילה שלך תגרום להם לחשוב או לבצע מה עם מאיה הקטנה שיושבת בתוכך?? לא מגיע לה פינוק?? לא מגיע לה תשומת לב ממאיה הגדולה?? טיפה פינוק טיפה הערכה.. הדברים הטובים מתחילים במחשבה חיובית. כן זה קשה ולפעמים לא רוצים אז תתחילי בכח... תביטי במראה ותאהבי מה שאת רואה או שתגידי לעצמך אני מתחילה לאהוב את עצמי. זו אני וזה מה שיש ועם זה אני אחיה.. ואם מישהו אינו מעריך אותך הוא אינו ראוי להיות לידך... תאהבי את עצמך עם כל מה שיש - זו את!! ומואהההההההה לך על הכנות

מאיה ה

ישבתי וחשבתי ועדיין אין בתשובתי ממש את הרבה יותר חזקה ממה שנראה בתחילה כשהפכת מנתמכת לתומכת כששמחת בבואו של החבר לחייך כשהכנסת אותו לחייך! האובדנות שלך היא עם גורם, כפי שהבנתי מדברים שכתבת ואני מניחה שאת מטפלת בגורם, מטפלים בך כי אובדנות היא מחלה, ותתיחסי אליה כך את אדם נפלא, אבל יש בך מחלה שצריך לרפא אם זה עוזר, חיי בשביל כולם בשביל ההורים, החבר אבל חיי כי כשחיים יש תקווה, יש סיכוי הכל אפשרי - מצבי רוח, לכתוב בפורום, לשמוח לפעמים, לראות טלוויזיה... וכשאת חיה תאהבי את החיים שלך תאהבי את עצמך זה - זה את חייבת, צריכה! כולם אוהבים אותך, גם כאן, ויש סיבה!

למעלה