לאלירן

tamam44

New member
לאלירן

אני העלתי לכאן תמונות ישנות. אתה ביקשת תמונות ישנות לא מאלבומים, אלא צילומים ישנים. יש לי תמונות ישנות לא מאלבומים, אבל ...... אתה צריך לרשום לנו פה את הכתובת של האתר ההוא שדיברת עליו. לידיעתך :- קישור זה הכתובת של האתר - כמו www.sarit.co.il עכשיו אתה מבין ? אם תיתן את הקישור אני אעלה לכאן את התמונות ויש לי הרבה תמונות ישנות .... הנה תמונה אחת ישנה >>>>>>>>

ברק

אולי תעלה לגלריות תמונות ישנות של שרית
תראו משהו ישן

tamam44

New member
עומרי

אין לי בעיה להעלות לגלרייה אבל קודם שאלירן ישים קישור.

ברק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזה משנה אם הוא ישים לינק או לא ישים ישים לא ישים לא ישים אבל זה לא קשור אחד לשני בבקשה אם יש לך תמונות ישנות של שרית שים בגלריה אולי נבקש ממושיק שיפתח גלריה לתמונות ישנות של שרית

eliran9eliran5

New member
רגע אני ישים את האתר כנס+תמונה

תעלה תמונות ישנות שהיא עם השער הבלונדיני תמונות יפות לא תמונות שיש לי כבר תעלה בקיצור המון תודה: אלירן רק שתדע שזה אתר ממש ממש יצור מחקו בו אץ כל הדברים

eliran9eliran5

New member
וברק????????

הינה העלתי עכשיו שמושיק יפתח קלריות ישנות של שרית חדד ואולי שיפתח גם תמונות מאתרי אינטרנט ויש כל מיני שים תמונות בסגנון כזה סתכל

tamam44

New member
לאלירן

אתה נראה לי באמת מורח אותנו ..... האתר שקישרת אליו זה האתר של מיכל אמסטרדם. אני מכיר את מיכל טוב טוב ויעצתי לה בהרבה דברים בקשר לאתר שלה. האתר הזה היה שונה, נכון, אבל לא היו הו כל התמונות שאמרת. התמונות מהקליפ "כשהלב בוכה " ועוד תמונות ועוד הרבה דברים שאמרת. אם אתה רוצה אני אצטט. אגב, חלק מהעמודים באתר הזה לא עובדים. ועוד משהו, כשהאתר היה במייטבו , לפני שמחקו בו את הדברים שמחקו, לא היו כל הדברים שאמרת !!!!!!!! לכן אלירן אני יודע שאתה סתם מנסה להראות שיש לך ושאתה יודע ..... אם אתה סתם אמרת את כל זה אז תגיד אנחנו לא נעשה לך כלום !!!!

eliran9eliran5

New member
לברק

אני לא מורח אף אחד פשוט לא רציתי לבאס אותך כי האתר נאבד לי והיה שמה המון תמונות אז העלתי לך אתר אחר שלא תתבאס לא רצית לשקר עלייך או משהו כזה נשבע לך שעם אני מוצא את האתר אני ישר מעלה לפורום עוד מאט שאני יתחיל לבנות אתרים אני יעלה המון תמונות אני מבטיח לך כי האתר נאבד לי אבל עם אני ימצא אותו עם הכל אני ישים אותו מבטיח לך בכל מיקרא סליחה על העקב שאני ימצא אותו אני יעלה זה לא בעיתי אני כבר עשיתי את שלי ביי ביי

eliran9eliran5

New member
אבל כתוב? כנס

כל הזכויות שומרות להדר משהו אדר וינס משהו כזה אז לא יכלתי להעתיק ניסתי אבל היו תמונות ממש ממש יפות לא הבנתי מאיפה הילד השיג אותם טוב בקיצור אני לא יכלתי האתר היה משהו כזה www.hxhdhjc.hchf ועוד איזה משהו לא יודע עד כמה אותיות מבין? יש לי רק תמונה אני יעלה הינה

eliran9eliran5

New member
עוד תמונה ישנה ואחרונה וברק תיכנס

תעלה גם אתה ניראה מי מעלה תמונות יותר יפות יאללה שחק אותה

eliran9eliran5

New member
שי כנס

לי דוקא לא ימאס אבל עם לך אתה יכול להתחפף מפה חחחחחחחחחחחחח שלום

tamam44

New member
לאלירן ../images/Emo151.gif

העלתי תמונות של שרית לגלרייה התמונות בטגורייה תמונות נוספות. בניהן יש כמה תמונות ישנות. אתה מוזמן להסתכל כי רצית תמונות ישנות. ולכולם --- אתם מוזמנים להסתכל בגלרייה.

eliran9eliran5

New member
תודה ברק את כל התמונות יש לי המשך>

אבח אני יעלה קצת תמונות שתשים באתר שלך יש לי המון המון המון ישנות אבל המון הינה אחת מהם

למעלה