לאליקו

InMyHead69

New member
יש לך רישיון ילדה

יש גם אוכלת סופגניות עובדת בבזק (מתקנת עמודי חשמל) מייקל ג´קסון (או במילים אחרות מ-ת-פ-ו-ר-ר-ת) שושנה דמארי (לא נותנת חתימות) לסבית (פופולארי) וכל מיני..:) כמובן שתזכירי את שמי לאחר כל קללה אני צריך פירסום תירמו פירסינג לגבה בשביל ילד שאין לו

אליקו27

New member
נעלבתי לא יפה לקרוא לי מוצצת

נקניקיות מאילה מלקקת חומוס אבל נקניקיות ? נעלבתי לא יפה }{

InMyHead69

New member
לאליקו

ימוצצת נקניקיות לא התעלמתי ממך אנשים באו אז סגרתי תמירק ולא יכולתי לענות באיציק חוצפנית

ז י ק ו

New member
לינקס, קראתי את זה ונזכרתי בך

היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב... אני מאוד מקפידה על הגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר רחוק מהמתקן הדוחה. הופתעתי מאוד כאשר הרופא אמר לי: "ואוו, היום עשית מאמץ מיוחד להיות יפה"! לא ממש אהבתי את המחמאה, אבל לא הגבתי. הלכתי הביתה והמשכתי בסדר יומי כרגיל... בשעות הערב, אחרי שבתי סיימה את שיעורי הבית, שאלה מחדר האמבטיה: "אימא, איפה המגבת שלי?" צעקתי לה שתיקח אחת נקייה מהארון. כששמעתי מה שענתה לצעקתי, אני נשבעת שרק חשבתי איך להעלם מעל פני האדמה... המשפט של הרופא חזר שוב ושוב בראשי כאשר היא אמרה לי: "לא אמא, אני לא רוצה מגבת מהארון, אני רוצה אותה מגבת קטנה מקופלת שהייתה בקצה האמבטיה ובתוכה השארתי כל הכוכבים הנוצצים והזוהרים שאיתם אני משחקת!"...

אליקו27

New member
נשפכתי מצחוק

כמה שזה מתאים לי אבל תגידי זה רמז לזה שאני לא מתקלחת ?????? חחחחחחח מתההההההה

dino75

New member
חמניה יקרה שלי

לא חמניה קטנה שלי זה רמז לזה שאת אוהבת כוכבים נוצצים בכוס וחסר לך שאת לא מתקשטת ליום רביעי ! נשיקות

אליקו27

New member
דינו כפרה

חסר לך שאתה לא בא להצביע לי ביום רביעי אני קורעת אותך אני חייבת להיות המזכירה חייבת כבר קניתי ים של קולות ויהיה מפוצץ מתמיד במצביעים משוחדים (מינית)

ז י ק ו

New member
ובאותה הזדמנות ../images/Emo187.gif

אליקו שיהיה לך מעבר דירה שקט נעים ונוח ותמיד תדע שיש לך חדר אצלינו

למעלה