לאלין היפייפיה

תודה רונית,לא כל הנוצץ זהב הוא../images/Emo4.gif

אולי אנשים מבחוץ רואים שאני ניראית בסדר ולא חסר לי כלום חיצונית אולי רק רזה מדיי קצת , אבל למרות היופי החיצוני הזה זה הכל מסיכה זה פיצוי על הכל תאמיני לי נשמה. אני עוברת ימים קשים של סבל. היום היתי בים עשיתי לי מן תשליך כזה אישי. ועכשיו אני מדוכאת נורא. אף אחד לא מסתכל לכוון שלי מבחינת הרופאים, שפניתי אין ספור פעמים ולא קבלתי שום טיפול . מה יהיה? אין לי כוח להתמודדות הזאת זהו נימאס לי מהטיקים שלי ואני איתם למרות הכל אין לי כוחות כמו פעם , אני מאוד חלשה מדוכאת שבורה מנופצת. והכי קשה שאני מבקשת מהחברים היקרים שלי קצת שקט היום לפחות להיות קצת לבד עם עצמי והם טוענים שאני יותר מדי לבד אז אם אני מתעקשת לא לצאת לבלות לפחות לשים כאן איזה "שוטר" חבר טוב שלי יקר מאוד נתי שמו, כדי שיהיה איתי כמו אתמול, וכן אתמול היה לי נחמד איתו וכיף אבל היום אני באמת באמת רוצה להיות לבד, החברים שלי מאוד לחוצים וזה לחץ מיותר. אז רק מה שרציתי להגיד לך שאולי אני ניראית טוב כן אני יודעת, אבל מה היופי הזה שווה כשהנפש סובלת? ועוד יום שאני לא אוכלת כלום גם אין תיאבון אפילו אם אני רוצה לצערי. תודה והמשך ערב טוב לך ולכולם כאן .

לא כל הנוצץ זהב...

אבל לך יש לב של זהב, וזה חשוב לא פחות. את מעודדת בפורום הרבה מאד אנשים, מחזקת את ידיהם בשעתם הקשה ומרעיפה הרבה אהבה סביבך. לא לכל אחד יש יכולת נתינה כזו, בה התברכת. גם אם את עוברת ימים קשים כמו כולנו זכרי שהחיים יפים ויהיו ימים יפים יותר, כולם בפורום אוהבים אותך, דואגים לך ורוצים שיהיה לך הכי טוב ...אז אל תיפול רוחך...קבלי
ענק ומיליון
מכל ה-
רונית

למעלה