לאליאס

לאליאס

עד לפני שנתיים...אתה אומר.. מה בדיוק קרה לפני שנתיים שתתכחש למדינה?...כלום, אני כעת עונה במקומך. אגיד לך מה שאני חושב שזה: הכל תירוצים חביבי, ולא יותר מכך. הדרוזים המשרתים בצבא מקבלים מהמדינה-בדיוק, את מה שאני מקבל כאזרח,וכחייל איפה ההבדל-רוצה לדעת? בשירותים העירוניים ולמה? כי גביית הארנונה בישובים הערביים היא נמוכה להחריד,ויש המון שחיתות מקומית אל תכחיש בבקשה,תתיחס עינינית. ולכן,העיריות בסקטור הערבי עתירות רק בדפיציטים/גרעונות הרבה יותר מאשר בישובים היהודיים שגם שם,אגב,לא חסר אז כשמגיעים לפיתוח-פשוט אין כסף במיוחד-כשרבים מתחמקים מתשלום ארנונה. ולסיכום-הכל תירוצים חביבי היה אזרח הגון-ותקבל יחס הגון ככה זה עובד.. ולגבי אוקטובר..סתם כך,לדעתך המשטרה ירתה ? לא הציתו את כל המדינה אז לא שרפו תחנות דלק,ובנקים מטירה..ובישובים אחרים ? לא השתוללו במימדים שלא הותירו ברירה לשוטרים? כי ממש,לא היתה סכנה לחייהם .. תחשוב טוב על הדברים דבר אחד,אני יכול להבטיח לך יהודי-אף פעם לא ילך כך סתם ויהרוג ערבי..לעולם לו רק בעיקבות פרובוקציה קיצוניית בעיקבות רתח סתמי של יהודי בידי ערבי להיפך-זה לא נכון. אכן,כמעט כל מעשי האלימות מתחילים מהצד הערבי. כולם-אדייק. אם יש ``מצפון`` לחיית-אדם לירות במכוון בתינוקת בת-שנה ואפילו שזה בחברון אז איך תגדיר את היורה אם לא כחיית אדם ? מרק.

eliasys

New member
אז לדעתך הכל טוב ויפה???

קודם כל אל תשים דברים בפי יש הבדל בין לא לשים דגל על המכונית לבין להתכחש למדינה. ותפסיק להחליט בשבלי מה לחשוב, כשתהיה במקומי תדע מה אני מרגיש ואיך אני מתמודד עם הדברים. לגבי הארנונה והיישובים הערביים, ייתכן מאוד שהגביה לא מתבצעת בצורה הטובה ביותר, אך מה עם חלקה של המדינה? הקצאת המשאבים לישובים הערביים מגוכחת. מערכת החינוך בישובים הערביים לא מקבלת את אותם משאבים שמקבלים הישבוים היהודיים, וזה בכלל לא קשור לגביית המסים. ואל תגיד שאני לא אזרח הגון, זה פשוט מקומם. אתה מדביק לנו סטיגמות שהן בהכרח לא נכונות ונראה לי שאתה שומע רק את עצמך בעניין הזה. לגבי ארועי אוקטובר היה יאה לך לא להתייחס לנושא בכלל. בוש והיכלם. מדינה שמפעילה נשק נגד אזרחים, גם אם הם מתפרעים, נחשבת למדינה שמאבדת שליטה. הערבים לא הגיעו למצב הזה סתם כך. זו אפליה של שנים והתעלמות מכוונת מצד המדינה לצרכיהים הבסיסיים. ולגבי היהודי שלא ילך סתם להרוג ערבים!!! מפליא מה עם הטבח שהיה בכפרים הערביים עם קום המדיה? שמעת על דיר יאסין? נראה לי ששוב אתה שומע רק את מה שאתה רוצה. ולגבי התינוקת בת השנה ז``ל היא לא לבד אבצל בורא עולם, יש עוד תינוקת פלסטינית שיפי הנפש הרגו אותה. והן אוחזות אחת בידה של השניה ומתפללות לשלום. תפסיק לדבר אל עצמך ולרקוד טנגו עם הצל שלך. כי בדרך הזו יום אחד יהיה חושך ולא תוכל לראות את הצל ולא יהיה לך עם מי לרקוד.

לא יודע אם לבכות או לצחוק..

אתה חושב שאנשים מטומטמים? שתמכור כאן סחורה משומשת? אם ילד הולך להתעמת עם חיילים ונקלע לתקרית אש והאבא יוצא יענו לאסוף אותו משם ומכסה את גופו הוא עם גופת הילד שנהרג.. אז מה בדיוק אתה רוצה שיקרה??? הדוגמא-לדמגוגיה של עראפת זו בדיוק תמונת הילד שמת,זוכר? איזה אבא בעולם יכסה גופו מכדורים עם גופת ילדו?? ראית בעולם דבר שכזה ? רק אצל ערבים זה יתכן צר לי. ועוד,לעשות עם זה פרופגנדה.. מרק.

eliasys

New member
אתה שוב שומע רק את עצמך

אתה מחפש חד קיום ולא דו קיום אז תסתכל שוב על שם הפורום הזה, נראה לי שתעתה דרכך, והגעת למקום לא נכון. תחפש את עצמך במקום אחר כי נראה לי שאני לפחות לא אענה יותר להודעות שלך, אלא אם תתעשת ותבין שיש שני צדדים למטבע. רק אז תקבל התייחסות. תודה על ש``הנעמת`` את זמננו.

כשאתה אומר,שני צדדים למטבע..

אתה בעצם אוצר או אני או אתה.. או-שאין לך תשובות כלל כששואלים אותך לגופו של עינין הגיע זמן שתפנים: כל אומות העולם חיות איפהשהו ועל כל פיסת קרקע חי מישהו אחר-פעם האו``ם החליט שאחרי אלפיים שנות מקומנו פה-נקודה. לא עינין לצדק בכלל אילו הלכו רק אחרי הצדק היו כל האמריקנים חוזרים לאנגליה אז הם חוזרים ? מרק.

למעלה