לאלו שמארה"ב

mikeyy

New member
לאלו שמארה"ב

אני מקווה שבכל המדינות שם זה אותו דבר. שאלות: 1. ה"בגרויות" הן רק בסוף השנה בי"ב כן? 2. גם אתם צריכים לבחור 2 מקצועות מוגברים? מגמה כזאתי.. 3. אפשר להשלים "בגרויות" אחרי בי"ס? 4. איך נקראת "תעודת בגרות" באנגלית? תודה.

ציקהלה

New member
תשובות

1. לא 2. כימעט נכון 3. למה לעשות את זה אם נותנים לך כמה הזדמניות שאת צריכה?, אבל זה אפשרי, רק חבל 4. התעודת בגרות זה בעצם TRANSCRIPT שאלה סתם ציונים על דף.

mikeyy

New member
אפשר הסבר ל3?

ואני בן...חשבתי שזה יהיה ברור במיוחד לאחת שמארה"ב...

mikeyy

New member
זה יצא ממש -- "תהרוג אותי וזהו"

סורי לא התכוונתי שזה יצא ככה חח

ציקהלה

New member
סליחה אחי,

תשובה יותר מפורטת ל 3: הבית ספר נותן זמן בילתי מוגבל להשאר בו כדי להשלים את הבגריות שלך, רוב הפעמים הם מעדיפים להעביר אותך מלהכשיל אותך, זה באמת לא סיפור. אבל כן קיימים קורסים אקסטרנים זה רק חבל על הכסף

mikeyy

New member
לא דיברתי על קורסים אקסטרניים

התכוונתי כמו שבארץ, פשוט לומדים לבד בבית וניגשים לבגרות. מה ז"א הבי"ס נותן זמן בלתי מוגבל להשאר בו כדי להשלים את הבגרויות? מה ז"א להשאר בו??

ציקהלה

New member
אתה יכול להשאר בתיכון עד גיל 30

וכן יש דבר כזה GED לא יודע בידיוק למה זה בידיוק, אבל בטכלס זה ללמוד לבד ואז לגשת לאיזה מבחן. אבל יש לזה ערך לא ממש טוב מאיזה שהיא סיבה.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo178.gif קצת סדר בבלאגן:

אין כאן בגרויות או מבחני יציאה. יש SAT (משני שוגים שונים). SAT (ראשי תיבות של Scholastic Aptitude Test) הם מן מבחן פסיכומטרי כזה. SAT II הם מבחנים בנושאים ספציפיים ורב האוניברסיטאות הגדולות דורשות שתבחן בכתיבה, במתמטיקה ובעוד נושא אחר לבחירתך. אפשר לעשות את הבחינות האלה בכל שלב בחיים וכמה פעמים שרוצים. תעודת בגרות בארצות הברית לא תלויה במבחנים האלה, היא תלויה בסיום של מספר מסויים של יחידות וסיום של קורסים מסויימים (מספר שנים של מתמטיקה, מספר שנים של אנגלית, מדעים, וכדומה..) והיא נקראת High School Diploma. מה שיותר דומה לבגרויות הם מבחני AP, אבל אין להם את אותה פונקציה בכלל.

mikeyy

New member
thank you

אז נגיד אני עובר לשם, לי"ב. מה עושים? הרי בטח יש מקצועות שלומדים רק בי'-י"א לא?

Cheese feet

New member
מקצועות מהארץ תופסים גם פה

אם תביא תעודה שלקחת ספורט בארץ, לא תצטרך לעשות את זה פה שוב כדי לקבל high school diploma ככה זה לפחות אצלי, יכול להיות שבמדינות אחרות (states) יש חוקים אחרים.

ציקהלה

New member
היא שכחה להזכיר

שלא משבצים אותך לפי כיתה, משבצים אותך לפי קורסים ככה שאתה תיגמור עם הבצפר בכל מקרה, אני עברתי בי"ב היה קשה, אבל הצלחתי אז גם אתה יכול, אתה מוזמן לצרף אותי ל MSN אם אתה רוצה

למעלה