לאלו שכבר שם...

reveal26

New member
לאלו שכבר שם...

שלום חבר´ה... טוב, אני חושב שהספקתי להשתכנע ששווה לנסות את מזלי. הקטע עכשיו הוא שיש לי דחייה לשנה - חותמת שחורה. מישהו יכול לייעץ איך אני מגיע ב"דרך עקיפה" ?

DJNYC

New member
זה הנורא מכל.

זה אומר שאי אפשר להיכנס לארה"ב. רק לחשוב על זה עושה לי צמרמורות

reveal26

New member
לא בדיוק הנורא מכל..

הרבה פעמים אני חושב "וואט דה פאק" ... זה בעייתי אבל לא הנורא מכל...תאמין לי שיש דברים יותר מדאיגים

reveal26

New member
טוב,אני אסביר

חותמת שחורה מקבל מי שהקונסוליה "לא האמינה" שהוא נוסע לטייל...אלא למשהו אחר (לעבוד).כשחזרתי ב98 מניו יורק במטרה לבקר בארץ לחודש ולחזור,הלכתי לקונסוליה לקבל ויזה (כי הויזה הראשונה ניתנה ל3 חודשים בלבד) ואז הם לא האמינו לי שבסה"כ טיילתי וחשבו שעבדתי, ונתנו לי חותמת שחורה-תאריך יעד עד להגשת ויזה שוב (שנה). מאז עברו 3 שנים, וכשניסיתי לפני 3 חודשים לבקש שוב(טיול) שוב קיבלתי שחורה... לא יעזור, זה כתם . להחליף דרכון לא יעזור כי מודפס מס ת.ז ונראה לי שהוא מוקלד למחשבים שלהם כך שהם יראו שהיית שם כבר. אני מאמין שישנה דרך...נחפש ונראה..

רגע הסבר בבקשה ../images/Emo12.gif

הרי בד"כ מקבלים ויזה ל10 שנים וכל פעם שרוצים לצאת מהארץ צריך לקבל אשרה. עד היום הדרך שעשיתי זאת הייתה ע"י הזמנת כרטיס טיסה וכשהגעתי לשדה תעופה הם בדקו וראו שהאשרה שלי תמיד הייתה בתוקף כך שלא עשו לי שום בעיות מדוע נאלצת ללכת לקונסוליה כדי לקבל הארכה? אני גרה בחו"ל ומתכננת להגיע לביקור בארץ וזאת תהייה הפעם השנייה שאני מחדשת את הויזה לעוד שישה חודשים האם זה יכול לגרום לבעיות?בבקשה אני חייבת תשובה...

DJNYC

New member
הסבר מחודד לסאנשיינס

כשאת באה לעבור אצל נציג ההגירה בכניסה לגבולות ארה"ב הוא בוחן אותך, שואל אותך שאלות ובהתאם מחליט לתת לך להיכנס או שלא. היו ויש מקרים שבהם נציגי ההגירה חושדים (בד"כ בצדק) שמי שעומד לפניהם לא בא באמת לטיות של שלושה שבועות אלא בא להתמקם בארה"ב. אותו בן-אדם עלול לקבל חותמת שחורה שתמנע ממנו להיכנס לארה"ב לתקופה מסויימת (בד"כ לפחות שנה). את החותמת אפשר לקבל עוד במעמד בקשת הוויזה בשגרירות ארה"ב בארץ.

אילן די

New member
ממש לא

התרשמות של הפקיד באימיגריישן יכולה לקבוע את עתיד הויזה שלך. הם לא צריכים להוכיח שום דבר. חובת ההוכחה חלה עלייך. הרבה אנשים מזלזלים בפקידים האלה וחושבים שהם סתם חותמות גומי. הם לא.

כן, ישנה דרך

הקונסוליה בודקת עבר לפי האותיות הלועזיות... שנה את האותיות הלועזיות ואז גם בת.ז אתה יכול להוסיף אפס או להוריד אפס.... זה דרכון חדש ושום דרך לא יעלו עלייך.... נסה.... ניסו זאת לפנייך והצליחו

reveal26

New member
איך בדיוק ?? ../images/Emo41.gif

הבנתי שפעם היו משנים שם, אבל מכיוון שהת.ז. רשום על הדרכון, הם עלו על טריקים כאלו. איך אפשר לשנות ספרות בת.ז ???

למעלה