לאלו שהיו אז איך היה במפגש?? (אני לא יכולתי להגיע מאילוצים כאלו ואחרים)
R ravine New member 21/1/06 #1 לאלו שהיו אז איך היה במפגש?? (אני לא יכולתי להגיע מאילוצים כאלו ואחרים)
R Robbie רובי New member 21/1/06 #2 היה ממש נחמד. ערב קליל ומהנה היתה אוירה חמה וידידותית. דיברנו, צחקנו, נישנשנו, הכרנו. בקיצור כיף גדול. אני נהניתי ומבטיח שידור חוזר...
היה ממש נחמד. ערב קליל ומהנה היתה אוירה חמה וידידותית. דיברנו, צחקנו, נישנשנו, הכרנו. בקיצור כיף גדול. אני נהניתי ומבטיח שידור חוזר...
ש שרית7 New member 21/1/06 #6 אגב איך שנכנסתי הביתה והדלקתי ערוץ 33 קידמה את פניי בברכה גלי הצעירה והיפה בשיר מגדלור מתוך תכנית הריאוח של שלמה ארצי בשנת 1979 זה היה בהחלט שיר ערש הולם
אגב איך שנכנסתי הביתה והדלקתי ערוץ 33 קידמה את פניי בברכה גלי הצעירה והיפה בשיר מגדלור מתוך תכנית הריאוח של שלמה ארצי בשנת 1979 זה היה בהחלט שיר ערש הולם
R Robbie רובי New member 21/1/06 #8 בכיף מה זאת אומרת. פעם הבאה אני אהיה יותר אתכם ופחות בצריבות. חחחח נהנים מהדיסק ההופעה החיה???
ש שרית7 New member 22/1/06 #12 התלבטתי אם להתקשר אליכם אנשים כי ידעתי שכולכם ערים לא יודעת למה בסוף לא עשיתי את זה. כי בשניה שפתחתי את הטלויזיה שלמה ארצי הזמין את גלי והיא פצתה פיה ושרה כזמיר.
התלבטתי אם להתקשר אליכם אנשים כי ידעתי שכולכם ערים לא יודעת למה בסוף לא עשיתי את זה. כי בשניה שפתחתי את הטלויזיה שלמה ארצי הזמין את גלי והיא פצתה פיה ושרה כזמיר.
ר רינה7 New member 21/1/06 #9 איזה כיף לכם!!!!!! אני נזכרת בימים ההם שהיו לנו המון מפגשי מעריצים וחלקם יחד עם גלי. אוי הימים ההם.
ו ולנטינו לוי New member 25/1/06 #14 היה ממש כיף../images/Emo199.gif אני מאוד נהנתי! תודה לרובי על האירוח! ותודה לכל מי שהגיע, מאוד נהנתי