כל הכבוד על ההישג , למרות שזה היה ברור מההתחלה שאת השולטת , שחקת אותה בענק , המשיכי כך! בתקווה שבעונה הקרובה יהיו לך מתמודדות רציניות , בהצלחה לך ולכולם!!! וכל הכבוד לכל שאר הבנות
צרות עין וסטרואידים לא יובילו אותך להישגיה של מלכת המסלול... אז למד מדרכיה. היא אחרי לידה (ואת זה גם אם תתאמץ לא תוכל לעשות), 3 חודשים בלבד אחרי. חודש אימון. מקום ראשון.נ ק ו ד ה. זה קודם כל בראש. הישגים באים מהשקעה עצמית ולא מדריסת אחרים. כדאי לנסות !
ואני לא אוהב את המבט השלילי. יש כל כך הרבה דברים חיוביים לדבר עליהם, אבל זה קשה משום מה לאנשים. מישהו קולט שמספר אחת ילדה, התאמנה חודש ודהרה לקו הסיום ראשונה? זה ראוי להערצה.
שאני מסכימה עם כל מילה שלך, אבל אין כאן שום אינטרס ( ואולי אני סתם בן אדם עיקבי) אנשים רדו מאורי אוקסנה ושאר אלופים - מה לעשות מי שמנצח הוא הכי הכי ה כ י טוב ואומרת את זה מישהי שקיוותה שמישהי אחרת תנצח , כך שזה אובייקטיבי לחלוטין. קצת פירגון ( אפילו שבקיבוץ מספרים " שבחומץ נשמרים טוב " ) ושתהיה שבת מנוחה... ( כן אני יודעת שגם 3 נקודות הן מוטיב חוזר אצלי אני עיקבית...)
אני יודע בוודאות שהיה כסף לבדיקות הסמים ,למקצה העלית וגם היתה כוונה לקיימן אך באופן תמוה הן בוטלו ברגע האחרון . אולי לאיגוד הטריאתלון יש מה להגיד בנושא .
במעט ההודעות שהשארת במהלך השבוע האחרון הצלחת להוריד את רמת הפורום למקומות בהם הוא עדיין לא היה, חזק ואמץ ואולי באמת הפגרה ארוכה מידי ולאנשים (או איש אחד) יש צורך בפריקת כל מיני "כימיקלים". אופס, אני כמובן לא רומז על שום דבר.