לאלון

benmalca123

New member
לאלון

לאלון! אלון שלום זה בן מלכה תשמע אתה רשמת בתגובה שלך שאתהת יקנת רק לודים לחובסקי וגם לי אתה צריך לתקן מ43 נקודות ל44 אם תוכל לטפל בזה אני יודה לך תודה בן

benmalca123

New member
שוב לאלון

אלון זה שוב בן מלכה אני מתכוון לטבלת ניקוד של ליגת הצפון ,לא כי רק רציתי להגידל ך שתבין על מה אני מדבר שבוע טוב

התיקון בוצע !!

בן שלום ! טוב עשית ששמת לב שהיתה טעות בסיכום הנקודות שלך אלון הוסיף לך נקודה וכעת בטבלה יש לך 44 נקודות !!!!! שים לטבלה לפני שאתה מגיב, תאמין לי שבמוקדם או במאוחר היינו עולים על זה ! ערב טוב גם לשי שדואג לך מאוד ! (סתאאם) מישל

benmalca123

New member
למישל

מישל שלום זה בן תודה רבה שטיפלת בעניין הטבלה אני מודה לך שבוע טוב

condason

New member
בןבן

להבא [זאת אומרת ל'פעם הבאה'] תלחץ על הקובץ המצורף זה יחסוך לך כאבי ראש, נדנודי שינה וישיבה מיותרת מול המחשב
אני בגילך הייתי משחק כדורגל כל היום - לא מנדנד לזקן כמו מישל על נקודות בטבלה..

condason

New member
אתה אל תגיד מילה זה בכלל!! ../images/Emo11.gif

..^^ 'אלכס חולה אהבה' ^^..
ברוכה הבאה לארצנו הפרמיטיבית ספר לנו בהרחבה על חוויותיך..
- נדמה לי שכולנו רוצים לקרוא על כך .. שי זה רעיון בשבילך ללחוץ על רוברט שינעים את זמננו בפורום

BaZbAzOn

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש- רוברט, ברוך הבא!

איך היה? ספר חוויות... תמונות מהקארטינג (וגם של האשה...
) ונתראה על המסלול

אז ככה

הטיול יצא שונה במעט ממה שתיכננו מההתחלה. העברנו את היום הראשון (12 שעות ליתר דיוק) בבן גוריון. הלקח הוא לא לטוס יותר אף פעם בטיסת צ'רטר. הגענו לרומא ב-11 בלילה ולמחרת קמתי חולה. וכך העברתי את השבוע הראשון. לא היה לי חשק לא רק לקארטינג, אלא בכלל רצינו לחזור הביתה מהטיול.
בגלל זה אפילו לא חיפשתי קארטינג. לאחר כשבוע הגענו לשוויץ ובמקרה ראיתי שלט של מסלול מקומי והחלטנו לקפוץ לראות איך המסלול. קודם כל - לכל הבכיינים שאומרים ש-45 ש"ח זה המון כסף, שילמתי שם 110 ש"ח למקצה של 10 דקות. המסלול הוא מסלול סגור בתוך בניין המחולק ל-2 חלקים ע"י קיר ועם פתח אחד שדרכו עוברים לכל צד עם הקארט. מסלול באורך של כ-800 מטר, ועל המסלול מרשל 1 בלבד (הקיר מסתיר את החצי השני של המסלול). לאחר כשבוע חזרנו בחזרה לאיטליה ואז התחלתי לחפש מסלול הנמצא בסמוך למקום בו היינו. חרשנו את כל העיירה ומסביב ואין שום זכר למסלול או לאיזה שלט הכוונה (זהו מסלול גדול שמתקיימות בו תחרויות בינליאומיות). לאחר ששרפנו שעתיים בחיפוש מיותר התייאשנו ונסענו משם. כשהגעתי הביתה נכנסתי לאתר של המסלול ושם כתוב שכאשר יורדים מהכביש הראשי במקום בו ירדנו יהיה שילוט הכוונה למסלול.
בכלל, השילוט באיטליה זוועתי. לא פעם השלטים נמצאים רק לאחר הפניה (מאוד עוזר
), או שפשוט שלט המכווין אותך לעיירה כלשהי פשוט נעלם ואין לך מושג לאן לנסוע. השיא היה כשנסענו למונזה, למסלול פורמולה 1 שבאים אליו המון אנשים כל שנה. לאחר שחיפשנו את המסלול או אפילו שלט כלשהו במשך שעה ולא היה, התיאשנו ורצינו כבר להמשיך הלאה, ואז במקרה ראינו שלט קטנטן. כמובן שזה היה השלט היחיד ולאחריו לא היה שלט נוסף, אבל את המסלול בסוף מצאנו. בשבועיים וחצי שהיינו באירופה היינו באיטליה, צרפת, שווייץ, ליכטינשטיין, אוסטריה ואפילו במקרה נכנסנו קצת לגרמניה. היה טיול טוב ומאוד נהננו (חוץ מבהתחלה). ב-15 ימים שהיה לנו רכב עברנו 5200 ק"מ. מאוד מומלץ למי שאוהב לטייל לעשות טיול דומה, אבל כדאי להמנע מלהיכנס לערים גדולות (במיוחד באיטליה). זו פשוט התעללות. האיטלקים נוהגים בעיר יותר גרוע מהישראלים - עוברים באדום, נדחפים, חותכים אחד את השני וכו'. תמרור עצור לא קיים מבחינתם. באוטוסטראדה ישנה הגבלת מהירות של 130 קמ"ש, אבל חוץ ממשאיות ואוטובוסים אין אף אחד שנוסע פחות מ-140. הנתיבים צרים מאוד אבל דווקא באוטוסטראדה הם נוהגים מצויין. מסתכלים במראות, נותנים לעקוף ואין אף אחד שנוסע 80 בנתיב השמאלי. אוקיי, יש לי עוד המון מה לספר אבל זה בהמשך שלא יהיה ארוך מדי.

למעלה