לאלה שעוד ערים....

hagar_gefen

New member
לאלה שעוד ערים....

יואו...איזה שיעמום!!! מישהו עוד נישאר פה בכלל??? אם כן-מה דעתכם הכנה על מצב הרוק הישראלי? לדעתי יש פה להקות מצויינות!!! *איפה הילד(התפרקו) *מוניקה סקס *היהודים *רוקפור *כנסיית השכל *מופע הארנבות של ד``ר קספר *אביב גפן *ברי סחרוף *דנה ברגר ויש עוד... אני נורא אוהבת רוק ישראלי... האם עוד נותרו אנשים כמוני...? או שיש פה רק כאלה ששומעים לועזי? הגר :)

ישראלי זה הכי אחי B-)

אני אוהב כל מה שאמרת חוץ מדנה ברגר ואביב גפן (אני רק מעריך אותו אבל לא שומע)

hagar_gefen

New member
אמממ......

כמובן שלא שכחתי גם את היותר ישנים... אריק איינשטיין,תמוז,כוורת וכו`...

אגב...

יש לי תקליט של תמוז... אבל אני לא יוכל לשמוע אותו עד שאני אמצא מקום שאני יכול לקנות בו מחט לפטיפון שלי

לא! חס ושלום!

תקליט זה הרבה, הרבה ,הרבה, יותר טוב אבל בנתיים אתה מפסיד תקליט איכותי אז בינתיים........

בקורב אני אקנה מחט...

באמת שווה להוציא עכשיו 70 שקל לדיסק??? חוץ מזה אני יוכל לעשוץ סקרצ`ינג לתקליטים ולהיות הדי.ג`יי החדש של לימפ ביזקיט (או שלא......)

ed547

New member
איזה יתרונות יש ל..

תקליט על דיסק לא הבנתי.. חוץ מזה שהוא גדול ומסורבל ואי אפשר לזוז מטר איתו לעומת זאת יש דיסק שאפשר לשמוע בדיסקמן בטיולים וכאלה וגם במערכות ענקיות שאפשרלשמוע בהם כל דבר באיכות מעולה.. אז תסביר לי.. למה תקליט יותר טוב??

a_duck

New member
בדיסק אפשר גם להעביר שירים...

ובשביל לשמוע תקליט באיכות טובה כמו בדיסק צריך מערכת שעולה 20 אלף... הם אומרים שזה טוב כי הם מגניבים ששומעים פינק פלויד ומתנגדים לדברים חדשים...דיסק זה חדש...אז הם שונאים דיסקים...

לא אמרת מקודם...

שעל טעם וריח אין להתווכח? אני אוהב לשמוע עם תקליט.. אני חושב שז מבין פן מאוד יפה למזויקה... תסלח לי מאוד באמת.. אתה אוהב לשמוע דיסקים.. תהנה.. אבל מה אכפת לך מה אחרים אוהבים?

zambush

New member
פחות מדיסק, זה בטוח...

אבל מצד שני, יכול להיות שיש תקליטים נדירים, שיעלו כמה מאות שקלים.

OPERATi0N_iVY

New member
אתה היפי מפגר שנשאר נאמן לתקליטים?

עוד אחד שחושב שטכנולוגיה פוגעת באנושות?

כדאי שתבדוק במקורות...

אמנם אני אדם מפגר שסורף כסף על דיסקים, אבל דבר אחד שאני בטוח בו... זה שאיכותו של דיסק ערוך דיגיטלית ודחוס לחתיכת פלסטיק קנה, לעולם (או לפחות בשנה הקרובה) לא תשתווה לאיכותו של ויניל שחור ומבריק... ואין קשר לזה ש``טככנולוגיה פוגעת באנושות`` מה תקליט הוא לא טכנולוגיה? הוא רק ההמצאה הדגולה ביותר של האדם אחרי הגיטרה...

hagar_gefen

New member
איציק שלי:

119832560 אבל הוא נמחק לי...אז עד שאני יוריד חדש(אני ישאיר את המספר הזה!) נדבר גם באיציק!

למעלה