לאלה שבישראל

Yaniv-DC

New member
לאלה שבישראל

האם מישהו מכם ראה ביום שישי את רק בישראל? בשמועות מספרות שמיטל (שהרגע הביאה פה מציצה) ואלעד (כבר הרבה זמן לא היה לי על המסך) היו שם. הכצעקתה?

תותי-בת

New member
יניב מיי מאנזזזזזז ../images/Emo9.gif אני ראיתי... ../images/Emo9.gif אבל רק עד אבי ביטר ומאז לא הסתכלתי על הTV....... ולא זכור לי שראיתי את מיטל ואלעד... לא משנה... שיהיה לך שבועעעעע טובבבבבב מותקקקקקקק ויאללה מישהו בא לצ´אט קצת?! ליאת שיש לה עוד יום וחצי לזימון לחיל חינוך.

אנרכיה

New member
יש מישהו לצאט?

הלוווווו אנשים למה אין אף אחד בצאט? משעמם!!! תבאו למה אין לי את מי לשגע? יאללה אני מחכה. ודניאל לא להתרגז. אנרכיה

תותי-בת

New member
תותי אחד והולנדי אחד כבר בדרך אלייך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif יא ג´עלול! (פליז אל תשאל כמו כולם מה זה...) אנחנו שם איתך! ותודה באמת שהתייחסת שנייה לפני שבאתי לעוף משם ../images/Emo9.gif אונלי לאבבבבבבבבב ../images/Emo9.gif בריאים עליך, ליאת וההולנדי שאיתך בצ´אט...

תותי-בת

New member
ופתאום צצו להם שלושה נוספים... לורד פלאפל המתוק ../images/Emo9.gif פנמה שאין לי מושג מי זה... ומקסימוששששששששש דה וואן אנד אונלי!!! בריאות כולם, ליאת.

אנרכיה

New member
אה יופי תודה יניב ../images/Emo8.gif

כתבתי הודעה ואז כזה לא רואים אותה וכל השירוש נעלם ואז חשבתי והבנתי שמחקת. אז תודה. אנרכיה

אנרכיה

New member
דרך אגב...

יניב למה אתה לא עושה קפיצה לצאט לראות מה קורה שם? ברגע זה מצוטטים דניאל בן מהולנד ואחד שנראה לי הם קוראים לו פאנקי. היו: תותי-בת ו ): היא הלכה דווקא היה נחמד. אחת בשם מקסימושששששש הייתה לכמה רגעים וגם היא נעלמה. ניב עם כוכבית שתותית חקרה אותו,הוא מצנחנים 101. והיו עוד דיונים על הצבא שלנו. אנרכיה

אנרכיה

New member
איך את מנסה להכנס?

דרך הקישור בפורום? אם זה דרך הקישור אז תנסי ללכת לעמוד של הצאט בתפוז ולהכנס משם לצאט רגיל ואז להכנס לחדר או שתרשמי או שיהיה כתוב שם "ישראלים בחול" ואם את מנסה משם ולא מצליח לך אז זה מוזר. אנרכיה

inbale

New member
הם לא נורמליים בחיי

שוב הם שינו את הממשק של הצאט? ומה זה הירוק המזעזע ברקע?????? ולמה יש שירים ופרסומות ברקע ללא הפסקה..אוישששששש.. ראבק!!!!!!!

למעלה