לאלה עם ....

josef

New member
לאלה עם ....

תופעות הלואי המיניות השלליליות של הפרוזק: איך מתגברים על בעית אי יכולת השפיכה? מהעושים נגד האסון הזה?

sharonlk

New member
ולבנות לא? שרון

כל הכדורים גורמים לאימפוטנציה, ושתדע שגם בנות סובלות מהקהיית התחושות המיניות ומחוסר יכולת לגמור בגלל הכדורים. זה הכשל של המחלה, או שאתה לוקח כדורים ואז נהיה אימפוטנט או אימפוטננטית, או שאתה נשאר חולה אבל מצליח לתפקד מינית. זו הטרגיות שתמונה בכל הקטע הזה של לקיחת תרופות. שרון

אוקי דוקי כדרך אגרסיבית

מדוע חוק הבריאות בישראל לא כולל את הרפואה המשלימה על גישתה הבלתי כפייתית? צריכת תרופות כמותית היא תופעה האופינית לרפואה הקלאסית. ייצור התרופות הוא תעשייתי, ועל כן הטיפול התרופתי אין לו דרך אלא להיות תוקפני לחולה. כל אדם שפוי בעולם יודע כי יש דרכים לטפל מבלי לפגוע במטופל, אם בתופעות לוואי, ואם בהשפעה הישירה של התרופות. זה לוקח יותר זמן, יותר סבלנות, יותר פתיחות, יותר רגישות, יותר הבנה, יותר אנושיות, וביחוד פחות ציות לפקודות הנלמדות בבתה"ס לרפואה רגילה. אפילו הרופאים מוכנים ללמוד עוד דרכים, ולשמוע לעוד דעות, העיקר לא ללכת עם הראש בקיר, כשכל מילה לטינית עם משמעות ברפואה מכניסה את המטופל ומשפחתו ללחץ, או הופכת את המטופל לתלותי. מספיק מקרי מוות היו בעקבות גישה אגרסיבית זו, וכיום יותר ויותר מבינים שעולם הרופאים ועולם חולים נמצאים בקשר סימביוטי.

רועי10

New member
זושר, מסכים מאוד עם מה שאמרת!

הרפואה הקונבינציונאלית היא רפואה הנתמכת ע"י בעלי אינטרסים כלכליים. יצרני התרופות היא אימפריה תעשייתית המגלגלת סכומי עתק. הרפואה הטבעית היא בעלת פוטנציאל גבוה לריפוי מוחלט או קרוב למוחלט. אז מאיפוא תהיה הכנסה ליצרני התרופות? יצרני המזון התעשייתי הרגיל, גם הם מרוויחים מכך. המזון הרגיל גורם בצורה זו או אחרת פגיעה במצב הבריאותי של בני האדם. בני האדם נזקקים לרופאים. לרופאים יש מקור פרנסה. הרופאים נותנים תרופות תעשייתיות. היצרנים מיצרים את התרופות. התרופות גורמות לתופעות לוואי המצריכים תרופות נגד תופעות הלוואי. וכן הלאה וכן הלאה. כולם מרוויחים מכך, חוץ מהאנשים הפשוטים המזינים את המנגנון התעשייתי-כלכלי-אינטרסנטי הזה. לעומת זאת: ריפוי טבעי מרפא לחלוטין או כמעט לחלוטין חלק גדול מהמחלות, אז לתעשיינים כמעט אין מה לחפש, כי גם התרופות הם טבעיות, וגם המזון הוא טבעי. אמנם יש גם ייצור של תרופות ומזון טבעיים אך ההיקף אינו גדול ואינו מזין את המנגנון כמו שזה במערכת של מזון תעשייתי לא טבעי ותרופות תעשייתיות לא טבעיות. עד כאן ההרצאה להערב. רועי

.אחת

New member
ובכל זאת כשאני משווה את מצבי

מבחינת OCD לפני הטיפול התרופתי (OCD קשה שהגיע לרמות שמנעו ממני לתפקד) לאחרי הטיפול התרופתי (החלמתי לגמרי מOCD), אני אומרת תודה, תודה רבה, תודה רבה רבה רבה, על התרופות האלו.

sharonlk

New member
גם אני, כמו אחת, מודה לתרופות

היום רפואה אלטרנטיבית הולכת ומוצאת לה מסגרת גם בתוך הרפואה הקונבנציונלית. אני בלי תרופות הייתי צמח, לא אדם. מידבר ציה. מידבר קרח. בנאדם מת. לפני התרופות הייתי מרוטה וגמורה לגמרי, התרופות הצילו את חיי. אני מסכימה עם אחת. שרון

רועי10

New member
ואיך אתם חושבים שאחד כמוני

שהתרופות לא עזרו לו כהוא זה, יכול להחמיא לתרופות? הרי ידוע שהתרופות עוזרות במקרה הטוב לכ-50% מהמטופלים, ומה עם ה-50% האחרים? צריך לחשוב גם עליהם, לא? רועי

sharonlk

New member
מאז הסירוקסט...שרון

מאז הסרוקסט, שתפקידו כפול: גם עוזר לאו.סי.די וגם לדיכאון קליני, אני גם אימפוטנטית לגמרי ואיבדתי עניין בסקס באופן מוחלט ולא נהנית יותר מיחסי מין. זה המחיר שצריך לשלם. עדיף להשתולל מהתקפי או.סי.די? שרון

עמית_

New member
נקרא גם היפריקום

לפי מיטב ידיעתי בישראל הצמח אסור לשיווק. בכל מקרה - זה כמו תרופה, ולכם לא כדאי לקחת על דעת עצמך. לגבי מילת הקסם "טבעי" - הרבה תרופות "קונבנציונליות" למעשה מופקות מצמחים. גם אופיום וחשיש הם "טבעיים". יש הרבה רעלים שמופקים מצמחים. גם האנטרקס "טבעי"...

cybercorp1

New member
נכון

קוראים לזה היפרקום פרע , ובטח שהוא חוקי מוכרים את זה בחנויות טבע

לאב

New member
אני אתך בענייך הזה

אע"פ שאני אשה זה מאד מציק, אני ניסיתי לעשות הפסקה בלקיחת הכדורים ביום חמישי שישי כדי לאפשר פעילות מינית טובה יותר בשבת, ומהיבט זה אכן זה עזר, אבל זה גרם לי לתופעות לא נעימות אחרות - בחילות וסחרחורות חזקות בימים אלה, ולכן בסוף ירדתי מזה קורווין פעם כתב כמדומני שזה לא ממש מונע ממנו שפיכה אלא גורם לדחיה שלה, ושיש בזה אפילו אלמנטים חיוביים מסויימים מנקודת המבט של בת הזוג

עמית_

New member
משהו -

לפעמים נותנים את הסרוקסט כטיפול לגברים שסובלים משפיכה מוקדמת. אותי זה מצחיק ומרגיז מאוד. זה מראה על הטימטום של הרפואה ושל הרופאים. הדחייה בשפיכה באה עם קושי להגיע לאורגזמה ועם ירידה בחשק המיני. אין בה שום דבר חיובי.

אני נשארתי שובבה כשהייתי... ../images/Emo8.gif

גם לאחר תקופה ממושכת בה אני נוטלת פריזמה. שעון (כ)חול (בשביל עמית..)

מדי פעם ככה...

לשטוף את העיניים בגברברים החסונים שבפורום...

למעלה