לאלה מטורונטו

PsychOdelia

New member
שירנושקה

קוקיייייייייייייייי חחחחח.. אם את רואה את זה.. תעני לי מתישהו...כי אין לי מושג מה רוצים ממני פה..בלאט.. בעעע...תעני פוצי..

sHaKeDuSh

New member
לאלה מטורונטו

אני בכיתה ט´ westmount ויש לנו כמה ישראלים בבי"ס.... חבורה קטנה ונחמדה... בקיצור... אם בא לכם להיפגש או משהו אז תכתבו כאן תגובה

אודיש מאמיייייי!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני פה... אל תדאגי עם הזמן את תתרגלי פה לכולם... הנה תקציר של הטלנובלה שהולכת פה... סיון מנהלת הפורום נשואה לדוקטור אביל... אבל המאהב שלה זה אליאב זבל קוסמי... פחחחחחחח עזבי עזבי לא כדאי שניכנס לזה... הפורום ממש סבבבבי וכולם פה חמודים..... זאת היתה ההסברה לאודליה... אודליה עברה לנורווגיה לפני כמה ימים ואני הכרחתי אותה לבוא לפה ולמי שיש בעיות עם זה יכול... לפתור אותן איכשהוא.... בכל מקרה כולם להגיד יפה לאודליה ולהגיד לה ברוכה הבאה... אודיש קוקי תני להם כמה שעות כי אלה שבקנדה עכשיו בביצפר... אודליה היא החברה הכי טובה שלי מישראל!!! ואנחנו כמעט אחיות!!! נכון קוקי? בכל מקרה... היא מאמי מדהימהההה ויש לי תמונות שלהההה..... חחחחח אודליה איזה פדיחות אני אעשה לך אם תחשבי על לעזוב אותי... חחחחחחח.... הכל בצחוק.. הכל בהומור וכן אני כתבתי לה את הכרטיס אישי איזה דוחה אני הא?? (לא!) בכל מקרה.... זאת אודייייייש ואני מתההההה עליההההה!!!! ביי בינתיים

Doctor Evil

New member
........

תלמדי אותי עוד אוצר מילים ברוסית. יש לי חבר רוסי פה.

אחי, תן כמה קללות...../images/Emo63.gif

זרוק איזה כמה קללות ברוסית, אולי איזה יום אני יפתיע כמה רוסים שאני מכיר בארץ..

PsychOdelia

New member
שירנושקההההההה וכולם:

קושקוש.. נראה לי יחשבו אנחנו לסביות.. אבל.. למי איכפת???????? טוב.. אז אני אודליה.. הייתי גרה בחיפה..בקרית ביאליק.. עכשיו אני בנורווגיה בלארויק..משתעממת רצח.. עוד מעט רושמים אותנו(אותי ואת אחים שלי) לבה"ס.. איזה מוות אנשים.. אתם לא יודעים מה זה שעמום.. רוצים לדעת..? בואו לנורווגיה!!! בקיצור.. שירנושקה.. איי לאב יו דארלינג... ואם אתם רוצים לדעת עליי.. או סתם לדבר.. ולספר.. אני כאן חברייה! אז בינתיים זהו.. ואל תשימו לב לעילגות.. אני חדשה פה.. ג´יסס..מה אני עושה כאן בכלל? :) ביי ביי בינתיים

מאמי אל תדאגי...

לעילגות הם לא שמים
חחח עובדה שאני עדיין פה... חחחחחחח.... בכל מקרה אודליה את פה כי הבטחת לי להתנהג כמו ילדה טובה ולבוא... חחחחח.... (כן לפעמים אנחנו משחקות כמו אמא וילדעעע (מה? או שלא) וזהו אנחנו דיי שרוטות אתם פשוט לא שמתם
כי לא היה לי פה שותף לפיגור...) בכל מקרה... מה אתה רוצה לדעת? גם אני יודעת רוסית! יו תבויו מאט פשל נחוי בלאט! חחחחחח אני יודעת שזה קללות.... חחחחח.... תגיד לחבר שלך יא טיבה לובלו או משו כזה... חחחחח..... ביייי

PsychOdelia

New member
צ´יפס!!! פרטי שלי!!!

טוב אז ככה.. שירן..בסופו של דבר זה יהיה פורום שלי ושלך בלבד.. אבל אנשים... כנסו לפורום נטליה אוריירו!!! םורום חדש ולוהטטטטטטטטט!!! (איכס נטליה).. תראי שירן מה אני עושה בשבילך!!!! בקיצור נשיקות לכולם...לכולכם.. אז צ´או אנשים.. עד לעוד 2 דקות

Doctor Evil

New member
תני גם פירושים.....

כבר אמרתי לו יו טבויו מט.. וגם בלאט. דרך אגב הוא אמר שבלאט כותבים בעקרון עם ד´ בסוף. זה כאילו בלאד. אבל לא חשוב.. תכתבי עוד וגם פירושים. אם את יודעת!! מה זה פשל נחוי? ויא טיפה לובלו?

פחחחחחחחחח....... די די אני מתה!

צ´יפס פרטי שלי עאלק...! חחחחח.... אוקיי... יו תבויו מאט- אמממ... כוס אמא שלך או משו? בלאט- זין או זונה נראה לי... יא טיבה לובלו - חח אני אוהב\ת אותך... חחחח לא בטוחה שככה כותבים... אמממ... מה עוד? לא זוכרת.... אודיש אשכרה פורום משלנו.... חחחח.... חכי כשכל קנדה יבואו לפה.. הרוב פה הם קנדים... חחחחח... ואז תראי מה זה תגובות והצפות.... חחחחחחחחחחחחחח ביי ביי לוב יו אול

Cuteguy

New member
חח ישראלית מלמדת ישראלי

בלי לדעת כלום בעצמה! חחחחחח-את רואה שירן עכשיו אני במצב רוח! יא טיבה לובלו-אני אוהבת\אוהב אותך בלאט-אין לזה שום פירוש ברוסית אלא זו פשוט תוספת לקללות. משתמשים בזה כמו שבעברית משתמשים בשיט ובעוד דברים דומים. יא תבויו מאט-"אני את אמא שלך" והכוונה היא אכן שאני זיינתי את אמא שלך.. אין לזה אנלוגיה בעברית אגב- המילה בלאט במקורה הרוסי זה אכן בלאד אבל כיום בשפת דיבור זה בלאט משהו לא מובן למישהו? שירןאני רואה שההשתלטות שלך פה מאסיבית שביותר! ואודליה-ברוכה הבאה לפורום האנשים המפגרים!

Cuteguy

New member
כן.....

זה אומר לאמא של הזונה בפירוש מילולי אבל זה בעצם כמו לכל הרוחות... מי שם על הפירוש המילולי????

PsychOdelia

New member
to Cuteguy

תודה תודה.. בינתיים אני נהנת להיות פה.. אבל זה כאילו רק אני ושירן מדברות.. אבל שטויות...אני רואה לאט לאט יתחילו לדבר איתי...אל תחשבו שאני ילדה רעה.. אני לא.. אולי קצת.. אבל אתם תתרגלו:)

Cuteguy

New member
חחח

הייתי מדבר בשמחה אבל הלימודים בקולג דופקים אותי מכל צד.. כל יום משמונה ההוקר ועד כחמש בערב.... אהההההההההההההההה..... בכל מקרה אל ´דאגי ידברו גם איתך.....

PsychOdelia

New member
לתומר

אפשר לטייל... ואפשר שלא!!! אין זין לזה..קר..(נגיד).. או שאני סתם עצלנית.. אבל זה כבר סיפור אחר.. אני גרה ליד נוף מדהים ומהממם.. אבל בשלב מסוים זה מדכא ומשעממם.. אותו נוף..בכל נורווגיה.. ואני כאן רק שבוע...

מה שטוב בחורף באירופה ../images/Emo186.gif

הוא שבסוף מגיע הקיץ... ואז יגיעו ימים נעימים לא כמו הקיץ הישראלי ששורף אותך, יהיה אור עד 11 בלילה והכל ירוק ושלוותי..

PsychOdelia

New member
לתומר מלונדון

נכון.. אתה צודק..אבל די.. נוף זה לא הכל בחיים.. זה לא מה שמספק אותי יו נאו..:)

נו ברור...

גשם באמצע הקיץ.. כל כך כיף
חוץ מזה, בימים שיש 30+ מעלות אין מזגנים, וזה מבאס לאללה. אני מעדיפה חודשיים של קיץ ישראלי עם מזגן מאשר שבוע של קיץ אירופאי בלי מזגן

למעלה