לאלדד

puzik

New member
לאלדד

זה מאוד מעניין מה שאמרת על השינויים. וזה מאוד משפיע עליי כל העניין הזה של תת-המודע ואני המודע. אתה יודע, הבעיה שלי היא שאני כלל לא יודעת מי אני ממש. כלומר קשה לי להגדיר את הרגשות שאני חשה, קשה לי לומר לעצמי מי אני. קשה לי להסתכל בתוכי ולדעת מי אני.. אני יודעת שעליי להקדיש זמן לעצמי, להסתכל בתוכי ואת כל מה שאמרת, אך אני לא יודעת איך, לא מה זה להסתכל בתוך עצמי.. אני לא יודעת איך לחקור את עצמי.. אתה יודע, מאז שהייתי ילדה קטנה וכל הזמן צפיתי בטלויזיה. ובגלל שאני מאוד רגישה, אני לפעמים מאמצת את הסגנון החיים שם כדי לראות אם זה מתאים לי, וכאשר אני מנסה לחיות על פי הסגנון הזה אני רואה שזו לא אני, שזה לא מתאים לי ואני מתאכזבת כי אני לא יודעת מה הסגנון שלי. אני כל החיים מנסה לקחת סגנונות שונים מטלויזיה וגם מאנשים ומחבריי הקרובים.. וכל פעם מגלה שזו לא אני. אז אם תוכל לעזור לי כי אני פשוט לא יודעת מה הסגנון שלי, איך ליצור אותו שיהיה ייחודי רק לי, ואני לא יודעת איך להתבונן בתוך עצמי.. מה לעשות? 8-(

אלדד-ב

New member
לפוזיק

העליתי את כל העניין של התת מודע והמודע בעיקר כדי להדגיש שאנו חייבים לקחת אחריות על כל מה שיש\אין לנו בחיים, לקחת אחריות לאופן שבו אנו הווים את החיים בכל אספקט שהוא, בכל התחומים. ברמה התת-מודעת אנו גרמנו לחיים שאנו חווים, אנו זימנו ארועים או אנשים לחיים וזאת כדי לחוות, להתפתח ולגדול גם אם לעיתים קשה לנו להבין זאת. לעתים נראה שדברים ``לא רצויים`` או אפילו ``רעים`` באים לנו ואנו מתפתים לומר ``זה הגורל שלי``, ``המזל שלי`` או ``זה מאלוהים``. אז זה פשוט לא. אם ניקח אחריות על כל מה שהננו וכל מה שסובב אותנו נבין שברמה עליונה (תת-מודעת) אנו אחראים לה ולכן נקבל הכל באהבה, בשמחה כי זה מה שביקשנו. אם אירועים מסויימים בחייך, אנשים סביבך, או החיים שאת חיה (כמו: בריאות, אושר וכו..) לא נעימים לך, ואת פשוט מרגישה שזה לא את, יש באפשרותך לשנות זאת. הבחירה תמיד בידיך. לשם כך עלינו להיות מודעים באופן מלא לכל רגע בחיינו : למחשבותינו, למילים שיוצאות מפינו , לטון שלהם , לרגשותינו למעשינו, לבחון את אמונותינו ובכלל להתייחס להוויתנו כולה. השינוי הזה הוא לא פשוט כלל, כי מעתה והלאה את הולכת לחיות את חייך בתשומת לב מירבית. שינוי זה אורך זמן אבל הוא שווה את ההשקעה. כשאת חייה את חייך במודעות מלאה את יודעת שאת ``לוקחת את החיים בידיים``. בשלב זה חייך יתחילו להשתנות (רוחנית וגשמית וזאת כיוון שהרוח = מחשבות רגשות מילים יוצרת את החומר כלומר את המציאות הגשמית שאנו חיים בה) לכיוון שהובלת אותם באופן מודע. זה לא אומר שמעתה והלאה לא יזומנו לך הפתעות בחיים (לטוב ולרע), אבל הפעם תבחני אותם בתשומת לב, תברכי עליהם ותקבלי אותם באין סוף אהבה. את לא תגיבי עליהם כהרף עין כמו קודם אלא תחבקי אותם ותתני להם את האנרגיות הטובות ביותר שיש לך. אני מקווה שהצלחתי להבהיר לך את אשר ביקשת. אני לא חושב שזה יהיה נכון לומר לך מה לעשות\לא לעשות כי את צריכה למצוא את הדרך שלך לבד, שתהיה יחודית רק לך. אם דבריי עדיין ``באוויר`` עבורך (כמו שאני הרגשתי פעם) אז צרי איתי קשר במייל, ספרי לי על העניין\עניינים שיש באפשרותי לסייע לך, ואעשה זאת בחפץ לב. בחמלה ובאהבה אלדד

למעלה