לאכול צ'יפס בחוץ

daniela21

New member
לאכול צ'יפס בחוץ

מישהו מכיר רשת מסעדות (כמו מקדונלדס וכו') בהן אפשר לקנות צ'יפס שלא טוגן עם דברים מקומחים?

Reznik

New member
צ'יפס ממקדונלדס בוודאות לא בריא לנו

באותם שמנים שמטגנים את הצ'יפס מטגנים את חטיפי העוף (נאגטס) וגם כן את הדג. והשניצלים וששלושתם מצופים בבפרורי לחם

נועית7

New member
אני דווקא הבנתי אחרת

נאמר לי שבמקדונלדס מטגנים את הצ'יפס בצ'יפסר נפרד

Reznik

New member
עבדתי שם 3 שנים

במידה ולא החליפו את נהלי העבודה שלהם , שאני מאמין שלא עשו. אז אי אפשר להיות בטוח אומנם מתוך כמה אגני שמש, אחד משמש תמיד לצ'יפס אבל את לא יכולה להיות בטוחה באיזה אגן השתמשו, ואם את מהמחמירים, אז הרבה גלוטן עובר מעל לאגני שמן האלה. חטיפי עוף מטוגנים מילימטר ממנו ככה שאי אפשר להיות בטוחים במאה אחוז.

hermonir

New member
טוב... יש אחרים שכן אוכלים שם?

או שאני החוטא היחיד? אני מחשיב את עצמי מקפיד על דיאטה, אבל לא לאכול צ'יפס כי יש סיכון שהוא טוגן בשמן שבו טוגנו גם מזיקין... מה אחוז הפירורים שנדבקים, ומה אחוז הגלוטן בהם? נראה לי היסטרי מדי. ניר.

meitush123

New member
אני תמיד אכלתי שם

לא שאני אוכלת הרבה במקדונלדס, לא כמה שזה תלוי בי אבל בפעמים שהייתי עם חברים אחרי סרט, וכל מיני מקרים כאלו יצא.

סביוני

New member
לא נכון. הצ'יפסים במקדונלדס ...

כדברי ההודעה הקודמת - מזוהמים בשרידי גלוטן בגלל טיגום דברים מכילי גלוטן באותו שמן. מי שאמר לך את זה העניק לך דיסאינפורמציה (אם להתעדן בניסוח).

shavririt

New member
הצליאקית שלי ב"בורגר-ראנץ'"

אחרי שהבטיחו שאצלם הצ'יפס בטיגון בלעדי.. עובדה שגם ההמבורגר שלהם נ"ג והם מספקים לחמניות נ"ג לצליאקים. אבל...אני מקווה שהם באמת עומדים בהבטחה.

Reznik

New member
בפעם הראשונה והאחרונה שאכלתי שם

סבלתי. למרות ההתחיבויות של מנהל המשמרת.

daniela21

New member
אסור לאכול גם את הצ'יפס שלהם

אני גם לא מבינה מדוע במדריך כיס של האגודה מצויין שכן אפשר ולא שמו הסתייגות כלשהי. אחותי עבדה שם במשך שנה וחצי ואמרה לי שבצ'יפסר הם מטגנים גם טבעות בצל ופאי, ששניהם מצופים ועתירים בפירורי לחם. בגלל זה אני מנסה לברר האם ישנו מקום שכן אפשר לקנות צ'יפס.

shavririt

New member
הייתכן שהם סיפקו לעמותה מידע מטעה?

לא ברור לי כיצד יש סתירה כזאת.. הבת שלי אוכלת שם ולא מתלוננת על בעיות אחרי אכילת הצ'יפס. בכל מקרה, אעביר את המידע לעמותה לבירור ישיר איתם.

daniela21

New member
רעיון טוב!

אחותי אמרה שבסניף שהיא עבדה (ר"ג) ביקשו מהעובדים להסביר לצליאקים שמזמינים גם ציפס בנוסף ללחניות נ"ג, שהציפס מטוגן עם מוצרים המכילים גלוטן, אף שהוא כשלעצמו לא מכיל גלוטן.

daniela21

New member
התקשרתי עכשיו לבורגר ראנץ

לבדוק האם משהו השתנה. מסרו לי שהצ'יפס מטוגן עם דברים מקומחים אחרים. אני בהחלט חושבת שצריך להביא מידע זה לעמותה בכדי שיתקנו את המדריך. אתמול בדיוק קיבלתי מהם תיקונים ועדיין רשום שמותר את הציפס של הבורגר ראנץ (ולעומת זאת, על הציפס של מקדונלדס כתבו שהוא מטוגן עם הפוטטוס).

למעלה