לאכול כי צריך...

° זואי °

New member
אני יודעת שבזמנו שהערתי לך

זה היה מדאגה. כשראיתי שזה מפריע לך ולא ממש מועיל אז עזבתי. אם את שואלת, כן לדעתי זה מעט ולא בריא מבחינה תזונתי ואבות המזון. זאת לא תזונה נכונה או בריאה. זה אומר שאם תתחילי לאכול יותר, גם בכמויות מעטות שלא אמורות להשמין אותך, את תשמיני מכיוון שהמטבוליזם שלך בקרשים. ואם זה יקרה זה יהיה כל כך כל כך חבל!!!!!! אחרי כל המאמץ הזה. אבל, למרות כל זאת, זאת הדרך שלך ואף פעם לא לומדים מנסיון של אחרים, אז אם טוב לך ככה, תמשיכי. רק שחשוב שתעשי בדיקות דם כדי שתוכלי להשלים את הויטמינים שחסרים לך בדרכים מלאכותיות אחרות מלאכול אותם כי הויטמינים האלו חשובים מאוד לגוף. לדוגמא B12 שציינו כאן, אם הוא חסר, את לא ממש תרגישי מיד, אחרי כמה חודשים את תתחילי לסבול מעצבנות, כבדות, איטיות במחשבה וזה יכול להגיע גם לפיגור. אז לא אומרת לך לאכול יותר (מי אני שאגיד בכלל? מאוד מבינה את המצב שלך) אבל כן לעשות בדיקה והלשלים את החוסרים בדרכים אחרות כדי שתוכלי להנות מההשגים שלך לזמן ארוך ואפילו לכל החיים.

jesie12

New member
../images/Emo45.gif

אעשה בדיקות

לילית462

New member
נתחיל ב../images/Emo24.gif אני שמחה ש'חזרת' ולא סתם את

אדומה כאן, מהמעט שאני מכירה אותך אני יודעת שעשית מאמץ אדיר ושינוי מדהים ומעורר השראה בחייך. אני לא חושבת שיש לך הפרעת אכילה (ואני קצת באה משם כך ש...) אבל כמו שכתבו לך כאן הנשים החכמות שהן הן הפורום הזה. את אוכלת נורא מעט ! בטווח הארוך זה לא נכון ולא בריא. וזה קצת לא יודעת אולי סותר למטרת הפורום שהיא לפתח אורח חיים בריא. אני כל כך מבינה את הקושי לאכול יותר, ובהחלט לא חושבת שלמען מישהו פרט לעצמך את צריכה לעשות משהו, ובכלל לסבול מבטן נפוחה מכאבים ו/או מאי נוחות. אני חושבת שנתנו לך כאן כמה עיצות מאוד טובות וחשובות - לאכול יותר ארוחות אבל קטנות, לעבור בדיקות מקיפות ולהתייעץ עם דיאטנית. אני יכולה לספר לך שבשלב הראשון של ההחלמה מהפרעת האכילה שלי, הדיאטנית שמה דגש על כמויות ולא על איכות - על 6 ארוחות ביום, קטנות אבל 6. ולהכניס נורמה בריאה לאכילה זה הצעד הראשון והחשוב ביותר. אחרי כל המאמצים האדירים שהשקעת, אני חושבת שהשלב הבא הוא באמת למצוא את האיזון העדין עדין הזה בין דיאטה לאורך חיים בריא. מאוד חסרת כאן בימים האחרונים, אני לא חושבת שיש כאן ולו מישהי אחת שלא היתה רוצה לראות אותך כאן על בסיס יומי וקבוע. כך גם לגבי הדיווחים שלך - זה מה שאת ואין טעם להסתיר או לא להביא את עצמך. אני כן חושבת שהיות ואת באמה ממקום של 'דיאטה ראשונה' ושל הצלחה מסחררת, לפעמים קצת קשה לך להבין או להיות אמפטית לקשיים שבנות מעלות כאן, ולפעמים זה יוצא קצת מתיימר או מתחסד, למרות שאני בטוחה ויודעת שזה לא בא ממקום שכזה. שוב, מאוד שמחה שחזרת אלינו, תישארי !!!

באתי קצת באיחור, אחרי שהכול כבר נאמר האמת שאני מסכימה עם כל מה שנאמר על ידי הקבועות כאן, שמכירות אותך כבר. אני עצמי זוכרת שכבר על ההתחלה הערתי שחסרים לי בתפריט שלך דברים מאוד חיוניים כמו פירות וירקות, והאמת ששמתי לב לאורך הרבה זמן שזה משהו שלא קיים, או כמעט ולא קיים בתפריט היומי שלך. לדעתי זה עלול לאורך זמן לגרום לחוסרים של ויטמינים. אני לא רוצה לספר לך מה קרה לי כשהגעתי למינימום של מינימום B12, זה היה מאוד מפחיד, ומצד שני היום קל לי מאוד לטפל בזה עם כדורים (אחרי תקופה ארוכה שקבלתי זריקות כואבות מאוד בטוסיק) בקיצור, בלי לבלבל את המוח יותר מדי, אני מצטרפת לכל מה שנאמר מעליי וגם לכל ההמלצות, וגם ל../images/Emo24.gif ולזה שאת חסרה כאן.

היי ג'סי

שמחה שאת כאן - היית חסרה אני מאמינה שאת מודעת לצרכים שלך ויכול להיות שזו תקופה וזה יחלוף וכן תוכלי לאכול יותר ואני לא רואה סיבה שלא תדווחי כאן - כי כולנו עושות זאת. בהצלחה

למעלה