נתחיל ב../images/Emo24.gif אני שמחה ש'חזרת' ולא סתם את
אדומה כאן, מהמעט שאני מכירה אותך אני יודעת שעשית מאמץ אדיר ושינוי מדהים ומעורר השראה בחייך. אני לא חושבת שיש לך הפרעת אכילה (ואני קצת באה משם כך ש...) אבל כמו שכתבו לך כאן הנשים החכמות שהן הן הפורום הזה. את אוכלת נורא מעט ! בטווח הארוך זה לא נכון ולא בריא. וזה קצת לא יודעת אולי סותר למטרת הפורום שהיא לפתח אורח חיים בריא. אני כל כך מבינה את הקושי לאכול יותר, ובהחלט לא חושבת שלמען מישהו פרט לעצמך את צריכה לעשות משהו, ובכלל לסבול מבטן נפוחה מכאבים ו/או מאי נוחות. אני חושבת שנתנו לך כאן כמה עיצות מאוד טובות וחשובות - לאכול יותר ארוחות אבל קטנות, לעבור בדיקות מקיפות ולהתייעץ עם דיאטנית. אני יכולה לספר לך שבשלב הראשון של ההחלמה מהפרעת האכילה שלי, הדיאטנית שמה דגש על כמויות ולא על איכות - על 6 ארוחות ביום, קטנות אבל 6. ולהכניס נורמה בריאה לאכילה זה הצעד הראשון והחשוב ביותר. אחרי כל המאמצים האדירים שהשקעת, אני חושבת שהשלב הבא הוא באמת למצוא את האיזון העדין עדין הזה בין דיאטה לאורך חיים בריא. מאוד חסרת כאן בימים האחרונים, אני לא חושבת שיש כאן ולו מישהי אחת שלא היתה רוצה לראות אותך כאן על בסיס יומי וקבוע. כך גם לגבי הדיווחים שלך - זה מה שאת ואין טעם להסתיר או לא להביא את עצמך. אני כן חושבת שהיות ואת באמה ממקום של 'דיאטה ראשונה' ושל הצלחה מסחררת, לפעמים קצת קשה לך להבין או להיות אמפטית לקשיים שבנות מעלות כאן, ולפעמים זה יוצא קצת מתיימר או מתחסד, למרות שאני בטוחה ויודעת שזה לא בא ממקום שכזה. שוב, מאוד שמחה שחזרת אלינו, תישארי !!!