לאכול כי צריך...

jesie12

New member
לאכול כי צריך...

לכזה מצב הגעתי זו הפרעת אכילה? אני כן אוכלת ! יש ימים שיותר יש ימים פחות, אני מקפידה על 3 ארוחות ביום, אני גם מגיעה למצבים שאני מורעבת ורק מחכה להגיע הביתה לטרוף את המקרר הסוויץ' בראש שלי קיצוני מידי? מוזר, אז איך אתן מסבירות את ההרגשה שהבטן שלי מנופחת ואני מרגישה מפוצצת? זה לא מאויר , נכון? אני מרגישה שהקיבה שלי הצטמקה ואני דורשת פחות אוכל.... נעלמתי, הרגיש לי רע כאן , העירו לי שאני עם הפרעות אכילה, העירו לי שאני מאדירה אכילה מועטה, עוד משהו? אז לקחתי לי פסק זמן, קראתי אתכן בכל יום, החמיא לי שחסרוני הורגש אבל רציתי קצת שקט לחשוב, "אולי באמת אני עושה רע"? אז זהו, אני לא מתכוונת ללכת מכאן, אני חושבת שפעלתי המון כדי להחיות את הפורום שידע ימים של שקט תעשייתי, אני נהנית לראות את הפורום תוסס ופעיל, מרגיש לי קצת כמו הבייבי שלי . אשמח לדעת אם תרצו שלא אדווח על התפריט היומי.

אור685

New member
ג'סי בוקר טוב ../images/Emo20.gif

טוב שאת עוד כאן! יכול להיות שהסוויץ' קיצוני קצת.(את בש"ש?) נראה לי שקשה להחזיק מעמד עם מעט מדי אוכל , לאורך זמן(לכל החיים). ואם את אוכלת ממש הרבה פחות ממה שצריך-אז אולי את צריכה "להכריח" את עצמך לאכול. ואני לא מתכוונת לעוגות בורקסים וכו' אלא לאוכל בריא, ולא בכמויות אלא רק להגיע למינימום שהגוף צריך. אני בשומרי משקל ואני אוהבת את הדרך הזאת כי מדברים שם לא רק על לרזות אלא גם על לאכול נכון ולהגיע למצב של גוף בריא. כולם הרי יודעים שהשומן, חוץ מזה שלא יפה , גם לא בריא. אני לא יודעת בת כמה את אבל אני , לקראת גיל 40 שמתקרב , חושבת יותר ויותר על הבריאות, מה שעד עכשיו לא קרה. וחבל שלא באת אתמול לפגישה! ואני,באופן אישי, כן רוצה לראות את התפריט שלך. אורית

jesie12

New member
בוקר...

אני בת 42 וסיגלתי לעצמי אורח חיים בריא ולבד, חיה עם זה כבר 10 חודשים , ירדתי 32 קילו זו הדיאטה הראשונה שלי בחיים, אני לא מכניסה לפה שום דבר עם קמח לבן, מרגרינה וכאלה, ניסיתי לאכול בורקס והרגשתי רע עד שהגוף פשוט פלט את זה...אני לא אוכלת מעט ומתענה, אני אוכלת בדיוק מה שהגוף שלי צריך, אני לא מרעיבה את עצמי, כשמרגישה רעב אני אוכלת ולא משנה מתי לא נכנסת למיטה רעבה כדי לחסוך ארוחה....... הקיבה שלי הצטמקה והתרגלתי לכמויות יותר קטנות של אוכל, יותר מזה עושה לי רע... אני לא מבינה למה אני צריכה להתנצל על כך. לא הגעתי לפגישה כי הגעתי הביתה בסביבות 18 מהעבודה והייתי מרוסקת מעייפות. אשמח להיפגש בהזדמנות אחרת...

אור685

New member
אז כל הכבוד-

על הירידה היפה , ועוד יותר - על זה שאת עושה את זה לבד.זה מאוד קשה. מקווה שאת עוקבת אחרי המצב הבריאותי (בדיקות דם וכאלה) לדעת שהכל בסדר . קבעת לך משקל יעד? או שאולי הגעת כבר ? אני שואלת כדי לדעת איך מפסיקים לרזות, ומצליחים רק לשמור על המשקל שמגיעים אליו.

jesie12

New member
יש לי עוד כמה קילואים לרדת

אפסיק כשארגיש שהספיק לי אין לי מושג האמת איך מפסיקים שיהיה לך אחלה יום זזתי לעבודה...

DANIELI06

New member
ג'סי... ../images/Emo24.gif

תראי מתוקה, אני לא הרבה זמן כאן אבל יש כאן כמה בנות שאפילו שלא ראיתי אותן אני מרגישה שנקשרתי אליהן ואת אחת מהן, אני בטוחה שעוד בנות שנכנסות לכאן מרגישות כך ואמרו לך את מה שאמרו לך מתוך דאגה ואכפתיות. אני גם החלטתי בדיאטה הזו שכשאני רעבה רק אז אני אוכלת, עם זאת אני משתדלת שכשאני אוכלת כבר אני אוכלת טוב כמו שאני אוהבת. למה ? א. כדי לא להגיע למצב של חולשה. ב. בשביל שיהיה לי חילוף חומרים (כי אם אני לא אוכלת מספיק הקיבה לא עובדת). ג. בשביל לא להגיע למעט מידי אוכל, כי אי אפשר לאכול מעט מידי כל החיים. אני לא אוסיף יותר כלום כי אני חושבת שאת ילדה גדולה ואת יודעת מה טוב לעצמך...

יעל י

New member
הפרעת אכילה???לא נראה לי...

נראה שאץ החלט עם רגליים על הקרקע וראש על הכתפיים (את באמת חושבת שיש לך הפרעת אכילה?) מה שכן נכנסת חזק לנושא הדיאטה ויש לך כח רצון ברזל. אני רוצה להגידלך בעדינות - לך זה טוב,מתאים ונוח אבל להרבה בנות פה זה לא מצב רגיל נכון לעכשיו כן וואלי כדאי בנושא הזה להתבטא קצת יותר בעדינות ולא בנחרצות. לי נראה שאם הייתה בעייה - זו הייתה הבעייה.ולא שום דבר אחר. ולראייה ראית שחסרונך הורגש

ג'סי זה כן הפרעת אכילה.

את אוכלת נורא מעט גם את המעט שאת אוכלת. אני לא רוצה לפגוע בך ואני חושבת שלא כתבתי לך אף פעם כמה מעט את אוכלת בעצמך אמרת שיש לך בטן מנופחת זה אחד הסימנים של ילדי ביאפרה באפריקה שהיו מורעבים אבל הבטן היתה מאוד נפוחה כי ההיפך. וכשאת סוף סוף אוכלת משהו את מרגישה מלאה מאוד. אני חושבת שאת כן צריכה יעוץ בנושא איך להגדיל את כמויות המזון שאת צורכת ובמקביל שהבטן תרד מה שאת קוראת לזה נפיחות. ושוב אין לי כל כוונה לפגוע בך רוצה רק שיהיה לך טוב.

sugerbabe1

New member
אני אגיד לך מה זה הפרעות אכילה

הפרעות אכילה זה להרעיב את עצמך למוות ולאכול חצי תפוח במשך כל היום, או לחילופין לאכול את כל המקרר ואז ללכת לשירותים ולהקיא זה הפרעות אכילה. אני הייתי מוסיפה עוד שתי ארוחות בין ארוחת הבוקר לצהריים, ובין הצהריים לערב כדי לא להרגיש מורעבת, מבחינה קלורית לא כמו ארוחות,דברים קטנים ומשביעים, אבל כשמגיעים לארוחה מורעבים האכילה היא לא נכונה. ועוד משהו....רצוי אף פעם לא להרגיש רעבים, כי אחר כך "מתנפלים" על כל החוסרים שהיו ומעלים הכל מההתחלה.

לא נכון ולא כל כך מדוייק.

להרעיב את עצמך זה גם לאכול רק ארוחה אחת ביום שמתחלקת ל-3 ארוחות. ולגבי מה שאני אוכלת אני מפרטת יום יום מה שאני אוכלת. ורק לדוגמא עד עכשיו 2 כריכים מ-4 פרוסות לחם רגיל + קוויאר וירקות ולצהריים - אכלתי מנה פסטה (4 כפות בערך) + 3 קציצות וסלט ירוק

jesie12

New member
חחח הרגת אותי ../images/Emo6.gif

כתבתי שאני מרגישה נפיחות אחרי אכילה מעבר לרגיל , ולא שחלילה הבטן נפוחה מרעב, נשמה, אני מודה על הדאגה אבל להשוות אותי לרעבים באפריקה - ממש ממש לא

ג'סי

גם אני חדשה כאן יחסית....ולא ממש עקבתי אחר הלך הרוח הכללי..... אבל - לפי התאור שלך - נשמע לי שאופן החשיבה שלך לגבי האוכל השתנה. הראש מתחיל לחשוב כמו ראש של "רזה". אין את העיסוק התמידי של מה נאכל עכשיו, עוד מעט, אח"כ, מחר..... אוכלים כי רעבים, נקודה. אז יכול להיות שהסוויץ' שלך נעשה
. מצד שני - את מספרת כי כשאת אוכלת, את מתמלאת בשנייה והבטן נפוחה. אני מנסיוני עברתי לאכול 6 ארוחות קטנות בכדי שלא להגיע למצב של רעב עד כדי יכולת לטרוף את המקרר ואז גם הכמויות אחרות, ועברתי להרבה ארוחות קטנות, בסיגנון ארוחות ביניים. אז אולי תנסי לשנות סיגנון וזה ימנע את הרגשת הכבדות והנפיחות של הבטן שצריכה להתמודד 3 פעמים בלבד עם עיכול המזון בלי קשר לטיב וכמות. דבר נוסף- תקשיבי לגוף שלך. הוא לא משקר לך. אם אחרי בורקס עתיר שומן לא מרגישים טוב ומקיאים [לא מדברת על הקאה יזומה
], אולי סגנון האוכל שלך גורם לנפיחות. זה יכול להיות מוצרי חלב, חוסר בסיבים......תחקרי ותמצאי מה לא עושה לך טוב. ובלי קשר, אחרי כל כך הרבה קילוגרמים שמשילים
נהוג לערוך בדיקות דם בכדי לבדוק שאין חוסרי B12, שאחד מהשפעות הלוואי שלו הוא גם הרגשת כבדות ונפיחות.....וכמובן לבדוק ערכי ברזל. זה לא קשור לתזונה שלך כעת, זה קשור לפעילות מעיים וספיגת חומרים. ואני באופן אישי מאוד אשמח להמשיך לקרוא מה את אוכלת.

jesie12

New member
לא כתבתי שאני"מתמלאת בשניה"

כתבתי שאם אוכלת מעבר למה שהתרגלתי מרגישה נפיחות זה לא קורה על בסיס יומי מסכימה איתך לגבי בדיקות דם

DANIELI06

New member
ירדנה איפה נעלמת לי?

מההליכה לפני כמה ימים לא שמענו ממך, ישבתי שהלכת לאיבוד...

עברו עליי יומיים משוגעים

ואיזה כייף שעוד מעט מחר כי היום היה ארוך במיוחד. אבל אני כל הזמן מציצה אפילו שאין לי כוח לכתוב [לפעמים]. שבוע הבא יהיה יותר מוצלח.

למעלה