לאכול בפה סגור, כן?

לאכול בפה סגור, כן?

לפני כמה ימים היו כמה אנשים במשרד שלי. ואז הם יצאו וסגרתי את הדלת והוצאתי כריך שהיה לי והתחלתי לאכול. ואז שני אנשים מהם חזרו (בנים, חשוב לציין) והם צחקו ואמרו:סגרה את הדלת והחלה לבלוס. אני חייבת לציין שאף פעם אין לי בעייה לאכול ליד בנים או ליד אנשים... מה אתכן בנות?

אוי, איזה מפגרים....

לי אין בעייה לאכול ליד אנשים וואו, אבל משפט רע לומר בכל מקרה! אני הייתי נעלבת

Piren

New member
זה רק אני..

או שהיה כזה אשכול בדיוק פעם? :-O

Cobe Anan

New member
חחח... שטויות.. סתם צחקו,אני מניח..

אבל אצלנו היתה אחת שבאמת לא יכלה להשאיר את הפה ריק.. לא היית רואה אותה בלי שיהיה לה משהו בפה- איזה סנדביץ`, בורקס, מסטיק, סיגריה, קצין, ביסלי, שוקולד... היא (בניגוד אלייך, אני מאמין), באמת היתה פרה.. מאלה שבאמת עלו 10 קילו בצבא, אבל לא כי הזבל בחדר-אוכל דוחף אותך לאכול ארוחות צהריים בשק"מ, אלא בגלל שהם באמת לא יכולים לסתום את הפה. בתור בן, אני יכול להבטיח לך שאין לאף אחת מכן, הבנות, מה להתבייש מלאכול מולנו. אנחנו לא שופטים כמו שנדמה לכן. היי- אנחנו בנים. אנחנו אפילו לא שמים לב לדברים כאלה.. זה, כמובן, אם זה לא בהגזמה. אם זה מוגזם, תאמינו לי שגם על בנים אנחנו צוחקים, זה לא קשור בכלל למין..

זכוכיות

New member
בכנות?

לא אוכלת על יד אף אחד חוץ מהמשפחה שלי. בנים, בנות, לא משנה, סוג של מחסום כזה... אכילה נתפסת אצלי כפעולה מאוד מאוד אינטימית, למה? לא בטוחה, אני רק יודעת שכל רעיון האכילה על יד אנשים מביך אותי, ושאני גם די לא נינוחה כשאוכלים על ידי. אישיוז משלי, לא חייבים להתייחס.

הממ לא צריך לקחת קשה..

סתם זרקו הערה.. אין לי בעיה לאכול ליד אנשים.. אבל אם אני אוכל ליד בחורות או אנשים שאני לא מכיר אז משתדל לאכול בצורה יותר מתורבתת מהרגיל.. :)

ת מ י מ ה

New member
גם לי אין בעיה

דווקא לי תמיד אומרים שמחכים לאכול איתי... לא צריך לפחד ולא צריך לחשוש פשוט צריך לעשות את זה בנימוס ובכיף...

למעלה