לאיש שלי

לאיש שלי

לפעמים אני נזכרת , מתענגת על מחשבה, על החלום. לפעמים אתה מחבק אותי בלילות, נצמד אל גופי החם. הסימביוזה , הקשר הבלתי ניתן להפרדה, גוף בתוך גוף בתוך גוף. בחושך, מתרוממת ומביטה עליך. שפתיים. שפתיים שכל כך אוהבת לנשק. צוואר. צוואר שבו טמנתי את פני. זיפי זקן של יום אחד. ידיים גדולות, תמיד חמות, לעומת שלי, שתמיד קרות. גוף עירום שרוע על המיטה, של האיש שאוהבת, מזמין ומפתה, כמו לוחש לי ,בואי אלי… מחליקה עם האף על הבטן שלך, מריחה ולא נוגעת, רק קצה הלשון בתוך הפופיק, עיגולים עיגולים. מריחה את הזין שלך, משפשפת את הלחי עליו, מלקקת לכל האורך. ואתה לא יודע… מסתובבת על הבטן, ידי מתחתי , נרטבות מנוזלי הכוס, אצבעות מחליקות בפנים, מפסקות, מלטפות אך לא מספקות. לו היית מסתכל עלי עכשיו, רק מתעורר ומסתכל, 3 בלילה, איך לא הרגשת שזה קורה ממש לידך?

חלום אופף אותי בשנתי

חלום חם לוהט חלום מתוק שורף ובסופו יושב על הבאר ומביט סביב "מי שותה חלב קוקוס?"

תודה על המילים החמות

אבל ראשית הרי אמרתי דבר שנית כפי שאמרתי כנסעתי לא עזבתי המשכתי לקרוא פה אבל קצתי בכתיבה לעיתים שלישית לישראל לא חזרתי (עדיין) יש עוד הרבה שנים עד שזה יעלה על הפרק. יום טוב שעה שעה ש.

רוחי 28

New member
הכתיבה היפה שלך דולפין

תגרום לי היום לשעות אוננות נוספות....

חתוללבן

New member
ואני עושה עצמי

ואני עושה עצמי ישן, לא מרגיש לא יודע כי ביקרת את גופי כי הסנפת את ריחי. וכאשר את שוכבת על הבטן אני מניח את יד גדולה והחמה על התחת החלק והמעוצב שלך מרגיש כל תנועה ולכל קיווץ. מחכה לרגע בו את מסתובבת על הצד ואז נצמד אליך ודוחף את הזין שלי עמוק עמוק בין הרגלים שלך. מרגיש את הרטיבות של הכוס, מרגיש את הגוף החם שלך. וב 6 בבוקר כאשר את נקרעת מהמיטה לעבודת הגוף שלך במכון הכושר הוא ממאן לעזוב את המקום החם והלח בו שכן ואני מרגיש את הכוויה אשר נצרבה על עורי. ואת עומדת ומסתכלת ואני עושה עצמי ישן....

תשובה

התגובות? אני אוהבת את התגובות, את אלה שבפורום יותר, את המסרים פחות. הכתיבה היא חשיפה, לעיתים חשיפה של כאב, לעיתים פנטזיה נטו. ומה זה עושה לך לקרא?

אוהד 30

New member
שוב דולפין.....ללא ספק..

את מובילה בתחום, התחושות , הרגשות המעורבים,, הקריאה של הפנטזיות שלך בפורום מטריפות, מעמידות איברים,מחזקות את ההרגשה שיש ריגוש בחיים מעמידות את הרצון לתגובה מהירה ,,,ל"חטוף אותך" לפינה חשוכה ולבצע את זזמי...:) תמיד נעים לקרוא! ועוד יותר נעים לממש!!!

למעלה