תמשיך לחשוב כך, הואיל ואני לא נוהג לציין יוזרים למעט גרפומנים כמוך וכמו הרינגטון, לא אציין מי הם.
בטוח שיש לך יותר משם אחד בראש. הבעיה היא שכהרגלך כנראה לא הבנת את המציאות ולכן אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל ועל מה מדובר. לא מאוד מפתיע
יש לך הרבה מזל שהם חושבים שאתה אינפנטיל ולכן מרחמים עליך ולא מתלוננים.
והניתוק שלך מהמציאות כי אתה לא מבין את המציאות כי אתה לא חכם מספיק בשביל להבין את המציאות ממשיך בכל הכוח, כאמור, בצורה בלתי מפתיעה בעליל. אנחנו הרי כבר מכירים את היכולות שלך
אין פה אף בן-אדם שיכול להתלונן עליי. אפילו לא אחד.
האם יש פה באתר אנשים ש****** להם את הצורה והם חטפו ממני על הראש? אכן, יש. "הבעיה" היחידה זה שמדובר במתמודדי נפש שאני לא מכיר, או לפחות לא הכרתי, שלא ראיתי בחיים שלי ושנפלו עליי בפרצי קללות, הצקות והטרדות אובססיביות שנמשכו שבועות וחודשים, כל זה כאמור כאשר אני לא מכיר אותם וכאשר אין דבר רע אחד שהם יכולים להגיד שעשיתי להם רע, ותוך כדי שאני שותק ומתעלם במשך שבועות וחודשים עד שנתתי להם מנה הגונה של מה שמגיע להם.
כאמור, "בעיה קטנה מאוד" עם דבריך שפשוט חשבתי ששווה להעלות אותה ולדבר עליה, כמובן אם לא אכפת לך
כמובן גם שאם באיזשהו שלב אחת מהמתמודדות ולאחר שקיבלה את המגיע לה כחלק מההתגוננות שלי מפניה לאחר שנפלה עליי משום מקום, הציקה, הטרידה, קיללה והתאבססה במשך חודשים, החליטה לפתע שהיא "הקורבן" ואיימה איום סרק מגוחך ותלוש מהמציאות של איום בתביעת דיבה, שזה לא שהייתי מנצח בה, אלא היא לא הייתה מתקבלת בכלל ואפילו לא הייתה תביעה לנצח בה, כי התגוננות היא לא הוצאת דיבה, בוודאי שלא כאשר אני אומר את שם המשתמש, אז כמובן שזה לא הופך אותה לקורבן ואותי לתוקף שלה.
כמובן גם שבהתחשב בזה שהכול מההתחלה ועד הסוף רשום על גבי דפי הפורומים, לא חסרות עשרות של ראיות של בדיוק איך התגלגלו הדברים ומי פנה אל מי, מי הציק למי, מי הטריד את מי, מי קילל את מי ומי התאבסס על מי, אבל רגע, זה נעשה טוב יותר, כולל הוכחות של איך שהמותקף לא פנה בכלל אל התוקף או אפילו הכיר אותו, ומי היה הקורסן החף מפשע שהכיר את עצמו, כולל עדויות ראייה של הנוכחים, חוץ מאשר כל סוגי הראיות שדובר עליהן עד כה בפסקה זאת, כמו לדוגמה עדות הראיה הזאת:
או לדוגמה עדות הראיה הזאת:
איזה באסה זה כשהאמת והמציאות והעובדות נכנסות באמצע של הדרך של הסיפורים המומצאים והדימיון המשתולל, הא דיברגנט?
כפי מה שאמרתי כבר בתגובתי הקודמת, מי שיכול להתלונן על אנשים רבים, במשטרה ובבתי המשפט, ולא רק כי אני מזוהה בשמי האמיתי אלא כי ניסו להתבריין עליי ממש ובלי קשר לעיניין הוצאת הדיבה, זה אני.
מי שיש לו מזל זה הם ולא אני, שאני לא חושב אלא יודע שהם מתמודדי נפש, ושלכן אני מרחם עליהם ולא מתלונן. אני נשמה טהורה, טלית שכולה תכלת וקדוש מעונה, שעוד שתק במשך שבועות וחודשים לנוכח ההטרדות, ההצקות, הקללות והבריונות של מתמודדי הנפש שהוא לא הכיר, לא דיבר איתם ולא פנה אליהם ושיום אחד נפלו עליו משום מקום, עד שהתחיל להגיב, רק בשביל להיות מוקע על לא עוול בכפו כבריון ולהיחסם מיד על ההתגוננות הראשונה, בשעה שהתוקפים מתמודדי הנפש לא נחסמו מעולם על הצקות, הטרדות וקללות במשך חודשים. לא פחות.
כמובן שאני לא פראייר ומתמודדי הנפש והמנהל הכושל ששופט משפט שאינו משפט צדק בכוונה תחילה ובכוונת זדון ****** על-ידי כולם כאחד.
עוד מלפני היכרותי אותכם ועוד מלפני הבריונות, ההצקות, ההטרדות והקללות, כולן על לא עוול בכפי, כבר אני וכאדם כשלעצמי, הייתי כולי לב ענק ונשמה שאין טהורה ממנה.
יום אחד הכרתי כל מיני מתמודדי נפש שהתחילו ליפול עליי משום מקום, להציק, להטריד, לקלל. שתקתי במשך חודשים לפני שהגבתי. כשהגבתי, נחסמתי מיד.
אני כשלעצמי הייתי מלידתי ועד היום, קדוש. אלו הייתם אתם שהוספתם את הקטע של ה"מעונה".
הייתי מריה תרזה.
בהטרדותיכם אותי, כמה אירוני, רק עשיתם אותי גדול יותר, ורוממתם אותי לדרגת ישו.
זהו שאני לא זוכר מה הייתה הכותרת, רק זוכר שכתבתי שאפשר לאתר אותך ע"י שמך הפרטי דרך האו"פ והשבת לי שאי אפשר כי זה לא שמך האמיתי וצריך להיות
בכדי לפרסם שם אמיתי.
אני ממש לא חושב שאמרתי דבר כזה. בוודאי בהתחשב בכך שכתבתי תחת השם "מאור פז" במספר חשבונות שונים הנושאים את השם כולל חשבונות שהם ראשי תיבות של השם ובמיוחד כאשר הוכח רק לאחרונה שזהו אכן שמי, עם פרסום החמשיר שנכתב עליי עבור ספר המחזור של סוף כיתה י"ב.
יותר מכך, יש עוד אנשים שכתבו וכותבים תחת שמם, כמו רון ויינשטיין מפורום ציפורי לילה, צביה ש. מפורום חורזים וכותבים ועוד ועוד. זה לא שכתיבה תחת השם האמיתי היא דבר שלא נשמע כדוגמתו בעבר ואני גם ממש לא חושב שאמרתי שצריך להיות טמבל בשביל לעשות את זה.
כנראה עוד אחד מהסיפורים המומצאים שבדית שלא במתכוון בדמיונך המשתולל ושעכשיו אתה בטעות חושב שהם אמיתיים ומבלי שאתה יודע שאתה ממציא את כל הסיפורים האלו בדמיונך.
ממציא אותם כי אתה זוכר דברים לא נכון, מבין דברים לא נכון וכדומה'. לא נורא
כנראה, שאתה לא מכיר את המונח סיעור מוחות.
סיעור מוחות לא עוזר כשהבעיה מורכבת והקבוצה מורכבת מאנשים פשוטים.
הוא קיבל מוניטין של גרפומן שמתפלסף כמו ילד בן 5 בגן והייתי נדיב שהעלתי את גילו המנטלי לגיל 5, כי ייתכן שהייתי צריך לכתוב גיל 3.
לא מכיר אותו כזה טוב. אולי כדאי שאני והוא נדבר פעם
היא הצליחה בחיים באמצעותו.
לא רלוונטי.