יצא לי לנגן על pa800
הוא אורגן מדהים, מסך מגע נוח ביותר, כולל ליווי של vocal ועוד הרבה דברים נחמדים, הוא גם נשמע טוב מאוד, שמעתי אותו גם דרך הגברה(בתוך אולפן חזרות), ומאוד הלהבתי, אך משיקולי תקציב רציניים (15000 ש"ח ה' יציל) קניתי את pa50 שעלה לי שליש מחיר, אני ממש מבסוט ממנו. כבר הכנסתי לו מקצבים חיצוניים, וערכתי להם את הצורה כגון: שינוי בייס דראם בלבד, סנייר, ווליום לכל טרק בנפרד,הכנסה של לופים עם דרבוקה , משחק עם סטים של תופים, עוד מעט אני מתחיל לתכנת מקצבים. הוא מאפשר הרבה דברים כולל יצירת סאונדים חדשים. בכלל, אני מרוצה מה "פיל" של האורגן, הצלילים נשמעים מלאים וחדים, אם תרצה עזרה וטיפים בהמשך, בכיף ... כבר חרשתי על חוברת ההפעלה הלוך וחזור. ובהזמנות זו - שאלה למבינים: חשוב חשבתי על חיבור קונטרולר של מידי לאורגן (כדוגמת הקונטרולר המפורסם של ברינגר) האם ראיתם מישהו שעושה את זה? אולי זה לא נראה לכם נחוץ, אבל זה נראה כדבר שיכול להועיל בהחלפה מהירה של מקצבים, סאונדים, טרנספוזיציה, הפעלת קול שני, fill in, העברת var, נכון שאפשר לעשות הכל בפריסטים אבל זה נראה נוח שהידיים פנויות לנגינה. (אני לא מדבר על damper, או על sustain אלא ממש על קונטרולר כמו של גיטריסטים אך ללא האפקטים) מה אתם אומרים?