לאיש הרוח

RUN9

New member
לאיש הרוח

אני קצת בדילמה בקשר לקניית אורגן. קראתי כאן שאתה מהלל את ה PA50 אני שמעתי אותו והוא נשמע טוב, אך אני האם כדאי לי לקנות אותו? או לחסוך ולקנות אם כבר את PA 800 שפה זה כבר ממש ברמה גבוהה ואם יותר אפשריות?

לא מכיר את ה800

בסדרות הבינוניות אין כל ספק לדעתי בכ"א שהPA50 מצויין

תוספת קטנה

אם כבר מגיעים ל15000 ש"ח ומעלה, הייתי בודק גם את הG70-E80-טיירוס2 לגבי הSD1 של קטרון,הייתי מוותר בגלל סיפורים שונים ומשונים

RUN9

New member
אני כבר

שהיה לי את YAMAHA ואת GEM וגם את ROLAND בא לי על שינוי ושמעתי את הכלים של KORG ואני ממש מתפעל מהסאונד המקצבים ועוד סמפלר מובנה ולמרות שקורג לא מפרסמת את עצמה באגרסיביות כמו רולנד וימאהה אני מתכוון ללכת על KORG נראה לי שזו הבחירה הנכונה.

רועיroi

New member
יצא לי לנגן על pa800

הוא אורגן מדהים, מסך מגע נוח ביותר, כולל ליווי של vocal ועוד הרבה דברים נחמדים, הוא גם נשמע טוב מאוד, שמעתי אותו גם דרך הגברה(בתוך אולפן חזרות), ומאוד הלהבתי, אך משיקולי תקציב רציניים (15000 ש"ח ה' יציל) קניתי את pa50 שעלה לי שליש מחיר, אני ממש מבסוט ממנו. כבר הכנסתי לו מקצבים חיצוניים, וערכתי להם את הצורה כגון: שינוי בייס דראם בלבד, סנייר, ווליום לכל טרק בנפרד,הכנסה של לופים עם דרבוקה , משחק עם סטים של תופים, עוד מעט אני מתחיל לתכנת מקצבים. הוא מאפשר הרבה דברים כולל יצירת סאונדים חדשים. בכלל, אני מרוצה מה "פיל" של האורגן, הצלילים נשמעים מלאים וחדים, אם תרצה עזרה וטיפים בהמשך, בכיף ... כבר חרשתי על חוברת ההפעלה הלוך וחזור. ובהזמנות זו - שאלה למבינים: חשוב חשבתי על חיבור קונטרולר של מידי לאורגן (כדוגמת הקונטרולר המפורסם של ברינגר) האם ראיתם מישהו שעושה את זה? אולי זה לא נראה לכם נחוץ, אבל זה נראה כדבר שיכול להועיל בהחלפה מהירה של מקצבים, סאונדים, טרנספוזיציה, הפעלת קול שני, fill in, העברת var, נכון שאפשר לעשות הכל בפריסטים אבל זה נראה נוח שהידיים פנויות לנגינה. (אני לא מדבר על damper, או על sustain אלא ממש על קונטרולר כמו של גיטריסטים אך ללא האפקטים) מה אתם אומרים?

בהחלט לא מפרסמים

לפחות בארצינו הקטנטונת. פיצוח כלים מורכבים,קשה יותר כשהתמיכה דלה.אילולי הסייעתא דשמיא ועזרה מהחברים,גם הPA50 מצבו היה קשה.

למעלה