לאישטוב המקטר

צב200

New member
לאישטוב המקטר

כתבת בעבר שאין לך מושג במטח אז מאיפה אתה כל כך בטוח שאין כלום בניתוח טכני? אלא מה? יש נתון אחד שאתה יודע והוא ש95% מהסוחרים מפסידים את כל כספם וזה נכון אך יש עוד נתון מדהים ובדוק ש95% מהסוחרים לא השקיעו בלימוד מעמיק בנושא ולא השקיעו מספיק זמן(לפחותשנה!)להתנסות בתחום לפני ששמו כסף אמיתי וזה כמו להיות אדריכל בלי ללמוד אלא על סמך אינטואיציה להחליט על כמויות ולבנות על זה או להיותרופא על סמך אינטואיציה וכן אין סוף דוגמאות. רק במטח אנשים חושבים שמקורס קצר אפשר לעשות מליונים. גם הסיפור הדרמטי בפורום הוא של אחד שלמד קצת ובמקרה!!! הלך לו אז הוא הרגיש עצמו גאון מכל האמור לעיל יוצא שאכן 95% מהסוחרים הם מהמרים בגלל חוסר אחריות שלהם בלבד אך 5% האחרים, שכן לומדים לפחות שנה שנתיים נחספים לחומר מרתק ומדהים והם גורפים את ההפסדים של כל הטיפשיםו וכל זאת כי הם ידעים שהמקצוע גם מסוכן מאד אך יש כללים ברורים איך להשמר להבדיל גם טיס וגם כבאי צריך להשמר כי זה לא משחק ולא הימור!!! בבקשה להגיב רק אם אתה יכול לסתור את הדברים מתוך ידע

אם 95% מפסידים כסף (לפחות)

זה אומר את כל מה שצריך לדעת על תעשיית הקזינו המיותרת הזו. אם אתה רוצה להשלות את עצמך שלימוד מעמיק של הנושא משנה משהו בתוחלת השלילית העמוקה של הקזינו-פורקס, אז תמשיך לחיות באשליות. זה בערך כמו שתגיד לי שמי שמעמיק בלימודי קבוצות הכדורגל מגדיל את הסיכוי שלו לזכות בטוטו. זה אגב נכון רק שהוא מגדיל את הסיכוי שלו להרוויח כסף בטוטו מ-0.0001% ל-0.0002%... אין כמעט אף אחד, בטח לא משקיעים פרטיים, שמרוויח כסף מהפורקס. אשליות מוכרים בשפע, קורסים מתוחכמים, גרפים וסיסטמים, אבל מעשית מתי מעט מרוויחים בצורה שיטתית ורובם לא ינהלו כספים לאחרים ולא יילכו ללמד אף אחד אחר. זה לא מקצוע ואל תבזה מקצועות מכובדים כמו כבאי וטיס שהקשר בינם להימורים שואף לאפס.

צב200

New member
לא סתרת

אתה מכיר את ה95% המפסידים כי אתה לא במקצוע! אליך פונים המפסידנים ואני רוצה לשמוע אם אתה מכיר מישהו שלמד לפחות שנה את המקצוע וסחר קודם בדמו ולא בכסף לפחות כשנה כמו כל מקצוע אחר ולא איזה קורס חובבני ובסוף הפסיד. הבעיה היא שלכל מקצוע דורשים תעודה כדי לעבוד וכאן כל אחד יכול ובתי המסחר משכנעים את הלקוח:תתחיל לסחור וכך תלמד וכאן הפשע כי זה כמו להגיד להדריכל תתנסה פעם פעמים לבנות בנינים ותלמד מהטעויות אך כל האמור לעיל לא סותר את האמת שהניתוח הטכני הוא מקצוע מדהים,מרתק,ואמתי שבגדול מתבבסס על המקצוע סטטיסטיקה שאומר שהבריאה מתפקדת במחזוריות לפי חוקים שאפשר לבדוק אותם אחורה לסיכום אל תזלזל ואל תבטל את המקצוע ולגבי המלצה רק למי שמוכן להשקיע לפחות שנתים והוא ממושמע מותר להכנס ויש כאלו רק 5%! אבל יש!

הימורים זה לא מקצוע

לא משנה כמה תנסה לשכנע את עצמך אחרת. מצחיק אותי שאתה טוען שלא סתרתי את התיזה שלך בזמן שאתה עצמך טוען ללא הוכחה ש-95% פשוט לא למדו את רזי ההימורים. צר לי לאכזב אותך אבל גם מי שלמד מפסיד ובגדול. אני לא תקפתי את הניתוח הטכני (למרות שביני כל האליוטים, פיבונצ'ים, פוינט אנד פיגור ושאר הקשקושים האלה הם אכן קשקושים, אבל לפחות הם לגיטימיים) אלא את תעשיית הקזינו פורקס. בכל מקרה לא ניתוח טכני ובטח שלא הימורי פורקס אינם מקצוע אלא נעים על הציר שבין תחביב (ניתוח טכני) להתאבדות פיננסית (הימורי פורקס).

צב200

New member
האםאתה מכיר

האם אתה מכיר מישהו שלמד לפחות שנה בלי לסחור ואחכ התחיל והיפסיד? אני מכירה הרבה ורואה את העבודה שלהם ואת ההצלחות ואתה לא מכיר וכותב

אני מכיר מצוין את התעשיה, את המפסידים ואת

אלה שמספרים שהם מרוויחים, אבל הם גם מפסידים. אני שמח שאת רואה הצלחות, אני רק מניח שאת בעיקר שומעת על הצלחות ופחות רואה אותם כי הישראלי הטיפוסי רץ לספר לחבר'ה על כל טרייד רווחי שלו אבל פחות שש לספר על ההפסדים. אין כמעט בן אדם בישראל, למעט בעלי הקזינו, מעבירי הקורסים והמשווקים של הסם הנורא הזה, שמרוויח כסף מפורקס. נקודה.

yuvi20

New member
קשקשנית מקושקשת

זה מה שאת את כנראה מאותם היחצנים או אנשים מטעם.ולעצם העניין אני הייתי בתחום כ10 שנים לימוד אמיתי ולא בדמו.אל תגידי לי ניתוח טכני כי כנראה את לא מבינה כלום ,רק לשם המושג ניתוח טכני בדרך כלל זה בבואה של השוק ולא להיפך,אני מוכן שתראי לי אדם אחד שהרוויח באופן קבוע ולאורך זמן ממטח?סיפורי סבתא את מספרת .חןסר אחריות ?את צריכה להתבייש להגיד את זה .דוגמא פשוטה עם כל הניתוח גרפי שלך כולל כל האינדיקטורים,עבד כמו הספר אחד לאחד שמת סטופ ופרופיט(אפילו סגרת את המחשב)התבבר לך שהעיסקה נסגרה 5 פיפסים מתחת לסטופ,אבל לעזאזל נהגתי לפי כל הכללים....מליון דוגמאות אני יכול להביא לך,תסתכלי רק בזמן האחרון איך מטבעות יורדים ביום אחד 200 פיפסים בבוקר ולצהרים,ואחרי הצהריים עם הפתיחה בנסדק חוזר חזרה300 פיפסים אז אל תספרי לי שיש טיפת היגיון במסחר הזה. לפעמים אבל ממש לפעמים אנחנו מצליחים לשמוע על משהו שכמעט נמחק,ראי דוגמאת אליעזר פישמן ואז גם התברר שהרבה בעלי שליטה בבורסה הימרו הכספים ציבוריים והיפסידווווו את כספם של אנשים תמימים.אין פה שום כללים והבעיה שאהשים לא מסוגלים להודות שהיפסידו זה לא in להפסיד זה לוזר אני בטוח שלאט לאט יצוצו עוד אנשים שיתחילו לספר את סיפורם ואז כל השקר הזה יתמוטט. אם את סוחרת שמרוויחה באופן קבוע תראי את החשבון שלך כמובן את יכולה למחוק את כל הפרטים האישיים שלך ואז יהיה משהו בדברים שלך,בינתיים חובת ההוכחה היא עליך ולא על אף אחד אחר אני מחכה לראות באמת איך התעשרת מהמטח......

צב200

New member
קש

הטענה שרב האנשים מפסידים נכונה כי הטבע של הבן אדם הוא שבסוף מתגבר עליו יצר החמדנות ומפסיד אך הניתוח הטכני נשאר מקצוע שעובד בערך ב70% ואז לסיכום אחרי 10 עסקאות אתה מורווח וזאת בתנאי שאתה שומר גם על הכלל שלא מסכנים בעיסקה אחת יותר מ2% מכספך ואסור יותר מ3 עיסקאות כאל יחד. אך אני מכירה הרבה ברוקרים שסיכנו בעיסקה אחת את כל כספם,לא! של אחרים!!! ואז בוכים שהניתוח לא עבד... נכון ניתוח טכני לא עובד 100% כשם שסטטיסטיקה לא עובדת 100% אך זה לא סותר שב70% זה עובד ובשמירה על כל הכליים יחד אפשר להרוויח לאורך זמן. דרך אגב אני לא מורווחת למרות שהניתוחים שלי עובדים ב90% אלא שפחד וחמדנות משתלטים עלי.כמו"כ יש אתר של החברה הגדולה ביותרלמטח בחול ויש להם סניף בארץ היה שם ראיון סוף שנה עם אלופי המנתחים שלהם שבמשךכל השנה הביא ניתוחים מבריקים והם הודו כל אחד שבשלב מסוים עשו איזה שטות והפסידו כגון הכפילו עיסקה מופסדת בתקוה שתהיה מורווחת וכדומה ואילו יש חברה שיש לה חדר מסחר שמשדרת כל הזמן איסטרטגיות בזמן אמת ויש שם אנשים זהירים מאד מאד ושקוליםשכן עושים כסף אך איני יכולה לפרטם. לו היית במסחר 10 שנים ודאי היית מכירם אך לא נראה כך מסגנון מכתבך. לסיכום ,מתי מעט יכולים לשרוד בתנאי שיש להם את הכישורים הבאים:הבנה ומשמעת!

yuvi20

New member
צב את טועה

כל המרואיינים למינהם אלופים בדיבורים,ראינו כל כך הרבה מומחים ואנליסטים ופרופסורים שניתחו טכנית וטעו בגדול.העניין הוא שתמיד אנחנו זוכרים את אותה הפעם שהוא צדק.הדבר המדהים ביותר שאת אומרת הוא שלמרות ש90% מהניתוחים שלך הצליחו את מופסדת...זאת הבעיה של כולם אתה חושב שאתה יודע אבל בסופו של יום אתה מופסד. מי שמביו את זה מהר מופסד פחות ומי שלא אז שוקע בבור ללא תחתית

forex man

New member
ממתי פורום מסחר ומט"ח

הפך לפורום אנטי מסחר ומט"ח?

מאז שהימורים הפורקס הפילו

לקרשים אלפי משפחות בישראל בחסות חבורת תאבי בצע שרלטנים שמוכרים אשליות להמונים. עלק מסחר. הימורים, ידידי, הימורים. אתה מעליב את הסוחרים האמיתיים.

yuvi20

New member
פורקס מן אני מקווה שאתה מבין שזה לא פורום

מטח אלא מקדם מכירות של כל מיני חברות להימורים,אין פה ולו דיון אחד אמיתי על איזה פוזיציה מסויימת או הערכה לגבי זוג מטבעות אז אולי עוד יכולנו לקרוא למקום פורום,אבל לצערי הרב אתה יודע טוב מאוד שכמעט אין פורומים כאלה מהסיבה הפשוטה ביותר שתוחלת "החיים"של סוחר מטח היא כלכך קצרה שאין עם מי לדבר.ואז מי שנותר אלו אותם אנשים שאתה קורא פה מתחת,יחתנים של כל מיני תוכנות לגניבת כספים או עובדים בתוך חדרי המסחר שכנראה מחייבים אותם לכתוב כל מיני סקירות,שגם ילד בכיתה א יכול לכתוב

forex man

New member
אני מבין שזה פורום...

של מט"ח ושל מקדמי מכירות וגם של סקירות אני לא פוסל אף דעה כאן אבל בחייאת חלאס כבר כמה אפשר לחזור על אותו התקליט כל הזמן?

omer forex

New member
מילה מהמנהל:)

בפורום מסחר במט"ח יש מקום גם לאלה שמתנגדים למסחר במט"ח. המסחר במט"ח הוא מסחר ברמת סיכון גבוהה, ויש מקום לדבר על כל מרכיבי המסחר, כך שאם אדם השוקל להיכנס לשוק יתקל בפורום, יוכל לקרוא מגוון של דעות בעד ונגד. בהצלחה לכולם, עומר

yuvi20

New member
תודה עומר

אני מודה לך שאתה נותן במה לכולם,ולפי דעתי גם מראה על אדם אמין. תודה

מצטרף לפידבק החיובי על מנהל הפורום

וקורא לו לצאת מהענף הזה אל עבר מחוזות קריירה מוסריים יותר

צב200

New member
לסיכום

המקצוע מתאים אך ורק ל5% מהאוכלוסיה שיש להם תכונה של משמעת וסבלנות במינון עצום ועל כל השאר לברוח מזה כמו מאש! מי שיש לו תכונות אלו מצליח ויצליח ואני מצדיעה לו ולמי שאין שלא יחשוב שהוא יוכל לשנות פגם גנטי! לדוגמא מי שאין לו משמעת לעולם לא יוכל לעמוד בדיאטה עם מליון רצון אך אל לו להאשים שדיאטה זה שטויות. מתי הוא כן יצליח? אחרי התקף לב שהוא כבר ראה את המות מול העיינים פתאום הוא שומר על הכללים אך זה עד שהזכרון קצת מטשטש וחוזר לסורו גם אני אחרי שעשיתי שטות במטח ומחקתי כמות נכבדה של כסף פתאם אני יודעת לעבוד בזהירות ותוך שבוע הכפלתי את כספי ב90%עיסקאות מוצלחות!זה לא קזינו !אין סיכוי להמר ב90% מהמקרים ! ואז החושים מטשטשים ושוב אני עושה שטויות כי אני לא מהאנשים המאד ממושמעים צר לי שלמרות הידע הרב שלי והערכות הנכונות שלי אני מופסדת בגלל החולשה האנושית זה כמו שאחת יודעת מצוין את כל כללי הדיאטה אך במציאות היא מובסת! אז נא להבחין בין החלק המקצועי שהוא קים לבין ההמלצה החמה שלי לברוח מי שאין לו משמעת ולקחת צאנס עצום מי שיש לו .כמובן רק אחרי לימוד והתנסות בכסף קטן ללא סיכון תודה על ההתיחסות עד כו אך אינני מתכוונת לחזור עוד לפורום בהצלחה לכולם בעזרת השם!

סעי לשלום, המפתחות בפנים

ואני מאחל להצליח ב"מקצוע" שלך, או בקיצור בהימורים. שלא תשרפי עוד כמות נכבדה של כסף ותצליחי להמשיך להכפיל את כספך בקזינו כפי שהצלחת תוך שבוע. את לא מופסדת בגלל שום חולשה אנושית, את מופסדת כי בקזינו פורקס אין פשוט שום אפשרות אחרת. מי שמהמר באופן קבוע, בהכרח יפסיד כסף כי התוחלת היא שלילית ודאית. רק מי שמבצע מס' הימורים בודד יכול תאורטית לצאת מורווח כי גם כהשתוחלת של כל הימור היא שלילית, הרי שאת יכול להצליח ב-3 מ-4 (אבל לא ב-51 מ-100).

forex man

New member
מילה למנהל :)

אין לי בעייה עם הדעות בעד ונגד שכל אחד יעשה את השיקול שלו ויחליט מה שטוב לו אבל בזמן האחרון אי אפשר לנהל כאן שום דיון בשום נושא בלי שישר יפסלו יקטלו ויעשו בכותב הודעה חדשה לינץ'... זה כבר מציק זו דעתי בכל אופן ומכבד כל אחד ואחת מכאן למרות חילוקי הדעות

צב200

New member
אכן!

כולם כבר קלטו את דעתו ואין צורך לחזור עליה אחרי כל פיסקה של מישהו

למעלה