לאישה של חיי

לאישה של חיי

היום ניגנתי לך את זה ואהבת אז זה מה שאני מרגיש כלפייך בדיוק. מקדיש לך את השיר ליום האהבה ומקווה שהאהבה לא תיפסק לעולם אצלנו בשבילי את העולם. יואב יצחק וחיים משה / עד סוף העולם א מאז שנפגשנו היה לי ברור, שזו התחלה מתוקה של סיפור, מרגע לרגע הבנתי יותר, שכאן זה התחיל ולא יגמר. רוצה להגיד לך כדאי שתדעי, אני בעננים שאת לצידי, וגם ברגעים שאני לא איתך, יש מי שלנצח אוהב רק אותך. ואין בעולם עוד כזאת אהבה, כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחווה פזמון: אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם ב כשאת מאושרת אז טוב לי בלב, ואם את נשברת גם לי זה כואב, כי את משלימה בי את מה שחסר, אוספת אותי כשאני מתפורר. הביטי אלי ותראי שאני חצוי וזו את החצי השני, באש ובמים אהיה לך חומה, אתן את חיי בשבילך נשמה. ואין בעולם עוד כזאת אהבה, כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחווה. פזמון אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם

טאKילה

New member
נתושששששששש בואי לפה../images/Emo24.gif

אניהיא זה לך יקירתי, איפה את?? אליקו הקדשה מקסימה השארת לה, שהאהבה שלכם לעולם תהיה גדולה ומלאה פרפרים בבטן. וזה הבוזוקי במקום אייקון..

12אניהיא

New member
../images/Emo9.gif יו זה בשבילי../images/Emo35.gif

איזו התרגשות... אז רק שתדע... בלילה או ביום בחורף או בקיץ בכל דבר שתעשה בכל מקום שבו תהיה תזכור דבר אחד שיהיה בליבך אהבתי תהיה תמיד נתונה לך להמשך, לעולם, לעד... אוהבת אוהבת אוהבת ודרך אגב זה מביך...אתה יודע למה

למעלה