לאישה המדהימה שלי

keren yam

New member
לאישה המדהימה שלי

הרבה זמן לא הייתי פה, והרבה זמן גם לא השארתי לך פה הודעה
אז לכבוד זה שאני סוף סוף בבית וסוף סוף יש לי מחשב ליותר מ30 שניות: מלאך יפה שלי.. שוב אני נתקעת בלי מילים אולי כי עדין לא הומצאו מילים להסביר לך כמה אני אוהבת אותך וכמה את חשובה לי! כמה אני מתגעגעת אליך כשאת רחוקה, וכמה אני רוצה שתהיי קרובה אלי כל הזמן. אפילו כשאת במחרק 50 מטר ואני מתצפטת עליך עומדת לך שם בוהה בכלום מחכה שתעבור השעה. אני מחכה כבר לחיבוק שלך שגורם לי להרגיש כל כך בטוחה וכאילו לרגע כל הרע שבעולם נעלם ורק שנינו נשארים (עד לרגע שמישהו מחליט להכנס לשרותים ולהקפיץ אותנו בהסטריה)
עם כל כמה שרע לי שם אני מודה שיש גם רגעים יפים והכול בזכותך.. אז בקיצור (כי אני צריכה ללכת כבר!) אני אוהבת אותך ביסלי, ואמשיך לאהוב עד קץ הימים
דובי

אהובתי...

אם אני אגיד לך שוב שאני אוהבת אותך תגידי לי שאת יודעת אבל זה נכון אני אוהבת אותך יותר משאת יכולה לדמין... יותר משאני אוהבת איך שהשמש משזפת אותי בקיץ ויותר מאיך שהגשם מרטיב אותי בחורף... אוהבת אותך יותר מלשמוע את ציוץ הציפורים בבוקר ויותר מרחש הגלים בחורף... אוהבת אותך יותר מחנקן דחוס ויותר מהשקט הניפלא הזה מתחת למיים... אוהבת אותך יותר מאת עצמי ובטוח יותר ממה שאת אוהבת אותי... בקיצור אני אוהבת אותך יותר מאת החיים עצמם!!! אוהבת עד כלות נשמתי ביסלי

למעלה