לאינקה

קציצון

New member
לאינקה

שכחתי ממה שהצעת לי לנסות אבל בכל זאת עשיתי היו מדיטציה ויצא שדווקא דיי עשיתי מה שכתבת לא כפיתי על עצמי כלום פשוט נרגעתי והסתכלתי על החושך(בעיינים עצומות) מדי פעם הייתה מחשבה אז לקחתי נשימה והתרכזתי בה והמחשבה נעלמה והמשכתי ככה הצלחתי להחזיק ככה בערך דקה ואז זה נגמר וניסתי עוד כמה פעמים אבל לא זמנים קצרים יותר השאלה שלי זה היום הייתי רגוע ולא היו לי יותר מדיי מחשבות ועשיתי את זה כבר יחסית מאוחר בלילה אבל אם אני אעשה את זה כאשר אני לא רגוע ויש לי הרבה על הראש אז כל המחשבות יצוצו ובחיים אני לא אגיע לזה או שאני טועה?

אינקה

New member
בטכניקה שלך, אתה לא טועה ../images/Emo20.gif

טכניקות התבוננות "סטטיות" מחייבות רמה מסויימת של נקיון מהפרעות, אחרת קשה מאוד ליישם אותן. טכניקות תנועה לעומת זאת אוספות את ההפרעות ומנקות אותן, זה מה שאני עושה ב"מאסטר ויפאסנה". לחילופין פנה למדור הטכניקות בפורום ומצא שם מדיטציה דינמית לא קשה מידי, היא תנקה אותך כדי שתוכל להמשיך לעסוק בטכניקה שלך. אתה יכול להתייעץ גם עם דרול בחירה של טכניקה כזו, שלא תתיש אותך מידי ותאפשר לך להמשיך במדיטציה. והכי חשוב: זרום אם זה בקלות...
אינקה

drall

New member
תעשה ג´יבריש קציצוני

גאולה רבה תצמח לך מכך דרול

קציצון

New member
אתה יכול להסביר לי למה

במה היא תעזור לי להשקיט את המחשבות

drall

New member
חבל על ההסברים

בסך הכל מדובר על ארבעים דקות. המדיטציה הזאת שוברת את הקשר בין השכל לסימבולים המילוליים שלו אבל אין לך סיכוי להבין מה זה עד שאתה לא מנסה אותה אז קדימה , חבל על הזמן דרול

למעלה