לאילת.. לאילת...

מתרוצצת

New member
לאילת.. לאילת...

ביום שלישי אני והזוגה מדרימות עד אילת לחופש פעיל במיוחד - גם ריצה, גם חתירה, גם לשפוט בטורניר פולו קאיק, וגם... נו... אה כן! לנוח!
הקיצר, מתוכננת לי ארוכה בסופ"ש. המליצו לי על מסלול אחד שיוצא מאזור המלון, עד טאבה וחזרה (משהו כמו 18-19 ק"מ), ואחר כך עוד השלמה של 10 ק"מ בלופ גדול כזה. השאלה שלי היא - מי רצה בעבר באילת ויכולה לספר איך זה? אולי אפילו בתקופה זו של השנה? מסלולים מומלצים? (עדיף כאלה שממש קל לאתר) אילת! נופש! חופש! HAPPY HAPPY JOY JOY

efroch99

New member
רצתי לפני כחודש

מהמלון שהייתי בו (ים סוף, בחוף הדרומי) עד טאבה וחזרה - זה היה קצרצ'יק בסטנדרטים שלך - בערך 7 ק" הלוך חזור. אבל הדרך הייתה ממש טובה, חלק ממנה ממש טיילת, איפה שאין טיילת, יש שוליים ר-ח-ב-י-ם מאוד שמרחיקים אותך בכמה מטרים מהכביש. אני מניחה שהמלון שלך במרכז העיר, ואני לא כל כך יודעת איך הדרך ממרכז העיר עד למקום שאני התחלתי. אולי גם כן שוליים רחבים כאלה. הזמן היחיד שסביר לרוץ שם כשאני הייתי, זה ממש עם זריחת השמש. בערב האוויר עמד והיה חום בלתי נסבל. בסך הכל היה נעים ונחמד והיו גם לא מעט רצים אחרים (לא המון, אבל לא הרגשתי בודדה). תהנו!

מור שלז

New member
מסלול משובח - בכל עונות השנה../images/Emo42.gif

אחת הריצות החביבות עלי! מסלול מאוד מאוד נוח, לאורך הים, בבוקר רואים את הזריחה מעל ההרים, וההשתקפויות של השמש גורמות לכל המפרץ לנצוץ באור יקרות. חוויה
למותר לציין, שהנסיון היחיד שלי עם המסלול הזה הוא בשעות מוקדמות במיוחד (לפני שאישי והילדים מתעוררים לעוד יום של חופש), אני לא יודעת איך זה בשעות אחרות. קחי בחשבון שבדרך כלל בשעות האלו בריצה חזרה מטאבה יש רוח פנים חזקה, ולכן הקצב איטי במיוחד. חופשה נעימה

מתרוצצת

New member
ותגידי...

איך הסתדרת מבחינת המים? חשבתי לקחת את הכמות הרגילה, וכסף כדי להיכנס לסופרמרקט בדרך ולקנות מים קרים. ריאלי לדעתך? והאם נשמע לך הגיוני שיום לפני החופשה הגדולה שלי אני מצוננת???

מור שלז

New member
מים לריצה באילת

מה זה הכמות הרגילה אצלך? אני רצתי עם הfuel belt שלי. 4 בקבוקונים מספיקים לי לריצות של עד שעתיים, גם באילת. וכמובן, גם ג'לים לפי הצורך. מה שכן חשוב, זה לזכור לשתות כמו שצריך במשך היום, גם במשך כל היום שלפני הריצה הארוכה, וגם אחריה. אם את מגיעה רוויה בנוזלים לריצה, את לא צריכה לשתות הרבה יותר מהרגיל בריצה (מנסיוני האישי כמובן, זו לא דעה מקצועית). הצטננות??? וואללה??? איזה באסה. יחסית מהבחינה הזו אויר המדבר של אילת והריצה לאורך הים עושה פלאים.... תרגישי טוב, ותיהני

למעלה