לאילתי 52

*קסנדרה

New member
לאילתי 52

אילתי 52 חבר יקר שלא כמנהגי אפנה אליך דרך הפורום, כך שעוד משתתפים יקראו. צר לי ואני מניחה שגם לעוד חברים שאתה עוזב את החדר, נוכחותך תחסר. אמנם, אני מכבדת את החלטתך ומניחה שיש לך מניעים וסיבות להחלטה, אך זה לא חוסך מאיתנו חבריך את הרגשת ההחמצה. החמצנו הזדמנות להקדים ולפנות להנהלת תפוז, החמצנו הזדמנות לפשפש במעשינו ובמיוחד בדברינו, פשוט חבל שאיבדנו זמן ואיתו גם חברים טובים שפרשו מהחדר. חברתך לגן שושנה,,, קסנדרה

אילתי 52

New member
קסנדרה

קסנדרה יקרה ! אין ספק שכוונתך טובה ומניעייך טהורים, אולם: ראשית איני עוזב החדר אלא מצמצם את פעילותי בו למינימום וזאת מהסיבות אותן הבהרתי לך בעל פה. שנית אני מתנגד עקרונית לכך שיפנו לחברים ויבקשו מהם לשנות החלטתם ודבר זה כמובן כולל אותי. שלישית אם אכן אחסר למישהו בחדר יידע למצוא אותי ב iol או בנענע בחדר 50 פלוס. רביעית אם אחסר לחברים בחדר כדברייך ידעו נא בפעם הבאה לכלכל דבריהם בשום שכל ולא יעמידו את ``חברותם`` בסימן שאלה כה גדול. חמישית ויהא זה סוף דברי אין דבר שנמשך לעולם ועד ואולי יגיע רגע שאחליט להחזיר פעילותי בחדר למתכונתה הקודמת. תודה לך על דברייך הם בהחלט נגעו לליבי. תודה אילתי 52 אשר

למעלה