לאילן

ירין1000

New member
לאילן

אילן בוקר טוב אני בדילמה. שמי 1 6 2 1 4 שם משפחה 1 3 3 5 1 תאריך לידה 14.2.1976. לאחרונה נגלעו חילוקי דעות ביני לבין הממונה שלי שם פרטי שלה 8 1 5 משפחה 3 6 2 1 5 תאריך לידה 1.2.1946. יש לי אפשרות לעבור ולעבוד עם ממונה אחרת ששמה 1 6 2 5 5 שם משפחה 6 6 3 6 4 6 5 6 תאריך לידה 1.2.1954 מה דעתך האם כדאי לי לבצע את השינוי? אילו יחסי עבודה יהיו יותר טובים עבורי ויקדמו אותי? יש לציין שעד לחודש זה לא היו ביני לבין הממונה הנוכחית חילוקי דעות אולם פתאום אני חשה תקועה. HELP אודה על המלצתך הכנה על מנת שאוכל להבין מה יותר טוב עבורי. תודה ירין

ירין

בשביל לתת לך תשובה ברורה אני צריך פרטים מדויקים-במה את עוסקת. כשאת אומרת שיש לך אפשרות לעבור לממונה אחר אני מבין שזה בתוך מיסגרת עבודתך. בפרטים הקיימים מה שניראה לי שהחופש האישי חשובה לך,ואת היית בזמן שדרש ממך עבודת צוות ושיתוף פעולה,ניקלעת לזמן מבחן איך את שומרת על החופש האישי עם הדרישות של הממונה שהרגשת פתאום מוגבלת, מבחינתך התיקון איך לבנות תקשורת נכונה עם סביבתך,כי כל הערה או דרישה שכופה עלייך דברים את ניפגעת מהר,אלה דברים שאת ניתקלת ותיתקלי בחייך. יעזור לי להבין דברים יותר אם תצייני את שמך המלא ושמות הורים מלאים מלידה,וכן ת.לידה עיברי שלך. פרטים חסויים תוכלי להשאיר בתיבת מסר שלי. אילן.

ירין1000

New member
פרטים אישיים

היי אילן. אני שולחת לך את פרטיי למייל. תודה ירין

ירין

קיבלתי את הפרטים הנוספים שלך במייל,זה עוזר לי ליראות דברים יותר ברור. תתייחסי למה שכתבתי לך,את צריכה הרבה עבודה עצמית בתקשורת ברורה בלי כעסים ובלי ניפגעות,בדרך זו יבינו אותך יותר,שיכול לעזור לך להשיג את מבוקשיך. בכל מקרי כרגע לא טוב לעשות שינוי,במיוחד בתנאים שניקלעת אליו,אם תעבדי נכון בדרך שכתבתי לך,סבלנות, והשנה תקבלי היזדמנות שיעשה לך טוב. אילן.

ירין1000

New member
לאילן

ראשית תודה רבה. עכשו כשפרטיי ידועים לך אשאל שאלה נוספת אני מאמינה שהשנה יעלו אותי בסמכות ואני אקבל תפקיד יותר בכיר שידרוש ממני הרבה מאד אחריות וניהול האם אין לי ממה לחשוש לדעתך. לפי דברייך אני נמצאת בשנה שנקראת שנת הזדמנויות האם אצליח בשנה זו להתקדם? ושאלה נוספת איזו זוגיות יכולה להיות טובה עבורי: בחור בשם 3 1 1 שם משפחה 3 6 3 5 תאריך לידה 23.11.1968 או בחור בשם 9 2 1 1 5 משפחה 1 1 5 5 6 2 5 תאריך לידה 27.6.1974 תודה ושיהיה לך יום נפלא.

ירין

את כבר יודעת את התשובות,את ניכנסת לשנת היזדמנויות,תיזכרי שבסופו של דבר התוצאות תלוי במעשינו,בשביל להשיג תוצאות חיוביות אני מכוון אותך בדרך הנכונה בייעוץ שכתבתי לך. אני מקווה בשבילך שבשנה האחרונה היית מאופקת ושיתפת פעולה במקום העבודה. לגבי זיווג מתאים חשוב העיתוי המתאים,ואת נכנסת לשנה כזאת,אני בטוח שאת תדעי מה טוב בשבילך. לא נהוג להיתערב בנושא הזיווג,מי יודע אולי האדם שתכירי, דרכו תכירי את הזייווג האמיתי. מה שכן אני יכול להגיד שהתאריך השני שנתת מתאים לך יותר. אילן.

למעלה