לאילן המל-על הכותב -מדוע אני תומך בגולברי

לאילן המל-על הכותב -מדוע אני תומך בגולברי

אילן ידידי, יש הגיון בדבריך (כמו בד"כ !) ולכן אכתוב כמה מילים על פעילותי בישוב ועיסוקיי. בן 44, אבא לחמישה ילדים ונשוי לנגה. גר בצורך מ-11.94 ברחוב ההדרים, פעיל במשמר האזרחי, השתתפתי בכל המאבקים וההפגנות שהיו בישוב (לא בשורה הראשונה אבל השתתפתי), אוהב את המקום ולכן מנסה להשפיע על מי שיקבע את עתידו של הישוב. בעל MBA במימון וחשבונאות מאונ' ת"א בעברי בנקאי, סמנכ"ל בכמה חברות נדל"ן בארץ וסמנכ"ל בים טתיס (הגז הטבעי), ניהלתי תקציבים שנתיים של מספר מליארדי ש"ח, (הקמת אסדת הפקת הגז), מו"מ של שנתיים וחתימת חוזה אספקת גז ב-2 מיליארד דולר עם ח.החשמל...כיום, איש עסקים בתחום הנדל"ן בארץ ובחו"ל והפיננסים ובעלים של חברה ליעוץ כלכלי לגופים (בנקים) וחברות. וכעת לעייניינו, אני תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה. כמי שכל חייו יושב בדירקטוריונים של חברות ונדרש להחלטות יום יומיות על עתיד של עסקים ואנשים אני יכול לומר שהדרך/המתכון הבטוח להתרסקות היא ההחלטה שלא להחליט, ההחלטה לדחות באמתלות שונות ומשונות ובפרוצידורות מינהלתיות (וכל אחד מיכם יכול לתת עשרות דוגמאות), התנהלות זו כמוה כישיבה על הגדר מתוך רצון להנות משני העולמות, לא להתלכלך בעשייה ואז כמובן ניתן תמיד לומר, אני התנגדתי, אני ביקשתי עוד הבהרות, אני רוצה שההחלטה תהייה על בסיס מידע מלא, אז ידידי, האוייב של הטוב מאוד הוא המצויין ושלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אתן ואינני נותן יד לשום עיגול פינות, לא בתחילת הדברים ולא בסופם, אבל מה לעשות ידיד, על אף שאני חושב שמיקי הוא אדם חיובי מאוד, הוא, בשלב מסויים בקדנציה הקודמת, איבד את הכיוון, הוא פסע, לאט ובזהירות לכיוון שמוביל לשום מקום ולכן, אני אומר זאת בצער, כי אני מכיר ומוקיר את פועלו של מיקי במאבקים הציבוריים שלא במסגרת המועצה, חבל, חבל שאין אני יכול לעזור למיקי להתהדר בהישגים לזכותו ב-5 שנות הכהונה שלטעמי בוזבזו, כן בוזבזו, חלקם בהתחלה על מאבקי אגו מיותרים והמשכם בקשיים להעביר תקציבים של עשרות אלפי ש"ח, סכומים שמשפחה מאשרת, מועצה לא הצליחה. כן מיקי, אני חושב שאתה יכול לתרום, כשותף לעשייה, אבל אתה צריך להבין שכאשר מסתיימות הבחירות, לא משנה מה היתה דעתך טרם, אתה מחוייב למצוא את הדרך לקדם את הישוב, לקדם את הפרויקטים ואני לא מתכוון לתת לך כאן שיעור באיך לדרוש, את זה הית צריך ללמוד ב-5 השנים שעברו ואני מקווה שלמדת כי לאחר שיצחק גולברי יבחר לראשות המועצה הוא יצטרך צוות שיעשה, שיקדם שיוביל יחד פרויקטים ולכן אין מקום להשמצות מיקי, אין מקום להיות על תקן המתנגד הניצחי ולא חשוב למה.. (בחברה עיסקית לדירקטור יש מחוייבות אישית למחדלי הדירקטוריון אז זה לא משנה אם התנגדת או היית בעד, אם ההחלטה הינה שגוייה, לא טובה, שלילית, אתה נושא באחריות אישית ולכן במצב דברים שכזה, דירקטור בחברה בד"כ או מתקן את מעשי הדירקטוריון או מתפטר מהדירקטוריון !! קל וחומר כשהוא סגן יו"ד הדירקטוריון !!!). תחילה חשבתי שאקח כל יום פרוטקול אחד מיני רבים אשר בהם הצבעת נגד אבל אז הייתי צריך מספר רב של חודשים לענות בפורום ומה לעשות, אני לא אוהב לכתוב הרבה ובנוסף, זמני קצר,ואני רוצה להתעסק בבעד, בחיוב ולא בנגד אז החלטתי שנחפש את החיוב מיקי, ואני כותב לך זאת כי אני מכבד אותך ואת האיש שנמצא לימינך ובו התחלתי את דברי, זכור כי במידה ותהיה חבר מועצה, עליך לחשוב כבר היום על 5 השנים הבאות, אין אתה רוצה לקדם, שותף של מי תהייה לדרך, האם תישאר באופוזיציה או תרצה לחבור לראש המועצה בהקמת הקואליציה (ויפה שעה אחת קודם), מיקי ידידי, עליך לחשוב על כך כבר היום ואני עם ידידך חשבתי, אנא שוחח עימו ואני לרשותך במידה ותיצטרך. כמה מילים על חבירתי למר יצחק גולברי, ראש המועצה המכהן. בבחירות הראשונות תמכתי בדודו צלניק, באלה שלאחריהן באורית זוארץ ולקראת הבחירות (בד"כר פונים אלי חברים מספר חודשים לקראת הבחירות כי יודיעם שאז אני מתעורר) פנו אלי ממספר רשימות (אשר בסופו של יום ינהלחו כניראה מו"מ על הצטרפות לקואליציה !) וחשבתי לעצמי שהגיע הזמן לחזק את ראש המועצה, ולחזק את מעמדו בתוך המועצה, כן ידידי, מגיע לו צל"ש על עמידתו האיתנה ב-5 שנים של עבודה במיעוט (וזיכרו, אני יודע מה זה לעבוד ברוב אבל אני יודע מה זה לעבוד במיעוט ועדיין לעבוד ולקדם ולקבל החלטות (איזון תקציבי, פרייקטים, גיוס כספים ממוסדות ממשלתיים....)), ומי שהתנסה יודע למה אני מתכון) במקום שאהווה כח למו"מ קואליציוני שיחליש אני אחזק, מבפנים, כאות תודה והוקרה על שלא התייאש, על שעשה חרף הקשיים, חרף ההתנגדויות (במישור האישי משפחתי ובמישור הציבורי קואליציוני), פשוט כי אין לנו זמן לבזבז, הזמן קצר והמלאכה רבה ויצחק גולברי לא צריך 100 ימי חסד, ולא 100 דקות חסד, הוא לא צריך להתחיל בעשייה הוא פשוט צריך שניתן לו שקט תעשייתי להמשך העשייה ונדאג לתמוך בו ולחזקו וגם לבקר אותו במקום שצריך אבל ביקורת בונה, עם הצעות לפיתרון וחלופות אפשריות וישימות ונסייע בהוצאתן מהכח אל הפועל..... לכן חברים, לכן אני תומך ביצחק גולברי להמשך כהונה כראש המועצה שלנו בקדימה צורן שתהייה לכולנו מערכת בחירות הוגנת, תוססת ומאתגרת ובהצלחה לכל המתמודדים/ות יוסי לוי

תותח9

New member
דברים חשובים - אבל לא משכנעים

לראשונה אני קורא בפורום זה מישהו שנותן הסבר מנומק מדוע הוא תומר בגולברי. הסבר מנומק היטב, לא השתלחות ולא תמיכה סתמית ללא נימוק. אני מניח שקשה מאוד להיות ראש מועצה. זם לגולברי קשה, עם כל כשרונותיו ויכולותיו, ובוודאי מול מועצה לעומתית. אך, האם שאלת את עצמך, מדוע הגיע גולברי מקואליציה יציבה למצב של מועצה לעומתית? מדוע הקואליציה התפרקה? האם בגלל השותפים (שהלכו אחריו בהתחלה "באש ובמים")? האם ראש המועצה לא עצר וחשב - אולי יש משהו בדרכו ובמעשיו שגרם לכך? היו לו כמה שנים לחשוב על כך. מעבר לכך - כמי שעוסק בעולם העשיה - לא שמת לב לכך שגולברי לא עשה כמעט כלום במשך כהונתו? לפחות בתחילתו היה לו רוב לעשות וליזום, ואני בטוח שאילו היו יוזמות מגיעות למועצה בצורה מסודרת - גם מתנגדיו היו תומכים בכך. איפה המדרכה והתאורה בין צורן לקדימה (אני מניח שתסכים איתי שזה לא פרוייקט מסובך להרים)? מדוע תכנית הביטחון תקועה (גם ביטוח זה נושא שאפשר לפתור בזמן סביר)? כיצד היית מסתכל על יו"ר דירקטוריון בחברה עסקית שמסתיר מידע מבעלי המניות? במקרה שלנו - היכן הפרוטוקולים הגלויים לעין הציבור? היכן תכניות הבניה? מדוע מנסים לאשר תחנות דלק "במחשכים"? לכן, אני לא קונה את התמיכה בגולברי. לכל מועמד יתרונות וחסרונות - אני מאמין שמיקי יוכל להיות איש מעשה, יושרה ויושר שיצעיד את קדימה-צורן לעתיד טוב יותר. אשמח אם כל אחד מהמתמודדים יצטרף אליו. מי יודע, אולי גם גולברי ישב בקואליציה דודי הולצמן

רולי10

New member
גולברי../images/Emo31.gif

אני חושבת שגולברי הוא איש נחמד,קשוב(או שמשחק אותה קשוב),נעים להיות בחברתו,מפרגן לאנשים ובעיקר פוליטיקאי מעולה! זה טוב ויפה ובתור מישהי שהספיקה קצת להכירו קשה לי מאוד לבוא ולהיות נגדו אך עם כל זאת אי אפשר להתווכח עם עובדות... העובדה שהוא עושה דברים לא עד הסוף(אתן דוגמאות בהמשך),העובדה שהקואליציה שלו התפרקה,העובדה שהוא מתנער מלקיחת אחריות על דברים(בתשובות מתורצות היטב כמו בנית צומת עם כסף שאמור היה להיות לדברים אחרים,העובדה שאני משלמת מיסים מאוד גבוהים והאדם משחק עם הכסף הזה כראות עיניו,העובדה שהוא מתפאר בדברים לא לו,העובדה שהוא משנה את דעתו כל שני וחמישי ויש לי עוד המון עובדות בגללן לא אצביע לו... אתמול ביקרתי ב"גן הכושר" שהקים בקדימה ליד המתנס... מרשים ביותר לכל הדעות אבל מה... כבר השקעת כלכך הרבה כסף על גן כזה, לא חשבת שצריך רצפת גומי מתחת למתקנים? לא חשבת שירד גשם והכל יהפוך לבוץ ואיש לא יוכל להשתמש במתקנים עד שיתייבש? כבר עשית פארק חלומות בצורן,יופי,שמת רצפת גומי, מה עם הצללה? הרי דיברנו על זה שאין גני שעשועים מוצלים בצורן ואי אפשר לצאת עד שעות אחר הצהריים עם הילדים... אתה אומר לי שהצללה זה יקר... זה כלום לעומת הפארק עצמו(הית יכול לשים הצללות לכל גני השעשועים בקדימה וצורן עם הכסף ש"התאדה" מרמת אמיר)... מה אני אגיד לכם,אני אוהבת את גולברי כאדם באמת אך הוא אכזב אותי מאוד כראש מועצה וכתבתי כאן דברים מאוד מסוימים... הרשימה עוד ארוכה מאוד פשוט אין לי כבר כח לכתוב.... למי אצביע? עוד לא החלטתי... למי לא? כבר הבנתם! שלכם רולי

למעלה