לאילן או ירון

פוחזית

New member
לאילן או ירון

יש לי שאלה שמי שלומית כהן 22 לדצמבר 57 ,אני רוקה זקנה ואין לי אף אחד בעצם מעולם לא היה לי ,האם שנה זו תשנה משהו מבחינה זאת?שאלתי השניה רע לי בעבודה ואין לי אפשרות לעזוב גם בעצם אומץ מה אומרת שנה זו לגבי זה?אודה לכם אם תענו לי כי אני מאוד מיואשת.

רגישות יתר

רואים שאת רגישה מאוד בדרך כלל את נקלעת למצבים רגישים ועדינים, במיוחד את רגישה לביקורת, יש בך קונפליקט תמידי בין הרגש להיגיון, את צריכה לעבוד יותר על ההיגיון ולקחת החלטות לביצוע הנדרש, ניראה שעול המשפחה הקרובה היא עלייך,ואם כן? יש הסבר למה לא התחתנת. אילן.

פוחזית

New member
לאילן

לא ממש יש לי אח שהוא אחי קרוב אלי שהתחתן לפני 7 שנים בערך והעול מתבטא בעול נפשי בלבד קשה לו ,אז כל קושי אני איתו. ואין לזה קשר אם חתונה אפילו לא היה משהו כדי לפתח קשר ,הבעיה שאני בררנית וקשה ולא מוכנה להכיר אלה רק לפי שידוך ממשפחה שתבוא ותגיד יש משהו אך גם מי שהיה יותר מפעם זה לא הלך ,פשוט זהו גורלי כנראה ,ואני חושבת שכך זה ישאר.

הבחירה

ישנם מצבים שאנחנו צריכים לעבור בחיים,לא סתם אני שואל יש הסבר עמוק לאירועים שמתרחשים בחיינו. דבריך מבהירים לי את המסקנות שהגעתי אליהם, אך לא אוכל לתת לך תשובה על רגל אחת, הבחירה ניתנה לאדם ואת בחרת בדרך מסויימת. אילן.

למעלה