לאייל ...

גיא פרץ

New member
לאייל ...

לאייל שלום רב .. בתאריך 13.1.2004 (היום) נתת הרצאה בנושא הטכנולוגיה המתקדמת ב2010 באורט אפרידר אשקלון ... {כיתה ז'1} ובכן השאלה היא : ניסיתי לשאול אותך ודחית אותי ואני לא יודע למה ... עכשיו ... אמרת שאלחוטי {אינפרא,וכל ההעברות הדומות} יותר טוב מכבל ... אני רציתי להגיד לך שבכבל יש יתרון שאין לאלחוטי ... למשל : אם יש הפרעות בהעברה או בקשר , פחות מהירות (לא במהירות הרצויה) , ויש גם אפשרות שתהיה גם קרינה ... (תלוי במה ) עכשיו אם אתה יכול לתת לי הסבר על היתרון הזה ...

eyal vardi

New member
זהו המקום לתת תשומת לב

קודם כל מצטער על התחושה שקיבלת שדחיתי אותך במפגש, שיש 40 תלמידים אי אפשר לתת תשומת לב לכל אחד כמו כאן בפורום. היתרון בפרוטוקולים האלחוטיים הוא באי התלות בחוט (שמחייב להיות קשור לקיר). במכשיר שראית היום יש כמה פרוטוקולים להעברת קבצים ואני מונה אותם לפי סדר נפח ומהירות העברה: אינפרא אדום (קרן אור בתחום אינפרא אדום)- איטי ומוגבל, הודעה באמצעות אינטרנט או דואר אלקטרוני- מהירות GPRS 56,600, וכמובן Blue tooth בתדר 2.4GHz שהיא בעלת יכולת נפח מהירות היעילים ביותר. יש גם סוגיות של אבטחת מידע בהן עדיין עדיפות רשתות חוטיות ולא אלחוטיות, כך שהדברים אינם מוחלטים. תודה

למעלה