לאייל רוטשילד

yaeli204

New member
לאייל רוטשילד

אהלן אתה כבר עברת בר מצווה נכון? אז אתה לפני העלייה לתורה לא הרגשת כלום? לא פחדדת? אם היה הייתה מכונת זמן הייתה חוזר לבר מצווה שלך? אני בחיים לא הייתי בבר-מצווה (אם כן,אז הייתי נורא קטן ואני לא זוכר כלום) ואני לא יודע למה לצפות ביום שבת אשמח אם תענה לי תודה.. יש לך איסיקיו? אסף

הי אסף

אני מאוד התרגשתי לפני בר המצווה שלי, אך אני לא זוכר שפחדתי. הייתי לפני כן בכמה בר מצוות של חברים שלי ולמען האמת, למדתי לקראת בר המצווה במשך שנה, כך שהייתי מאוד מוכן. אין לי איסיקיו, אך אתה מוזמן, אם אתה רוצה, ליצור איתי קשר דרך המייל [email protected] או דרך תיבת המסרים כאן. בכל אופן, מה שמחכה לך בשבת, זה שאתה תעלה לתורה, תתרגש מאוד וכולם יהיו שם בשבילך. אם למדת לקרוא בתורה, אתה תקרא את מה שלמדת ואם לא, אתה רק תברך את הברכות והקהל יענה לך. בסך הכל שתי ברכות קצרות שתקרא מן הכתב, מתי שהגבאי, שיעמוד לידך, יגיד לך לקרוא. לאחר מכן, כולם יגידו לך מזל טוב, יזרקו עליך סוכריות וישירו לך. תקבל המון נשיקות מכל הסבים והסבתות, הדודים והדודות וכולם יגידו לך כמה יפה קראת וכמה שאתה מוצלח. אתה מבין? זה היום שלך, וכל האנשים שבאים לשם הם אנשים שאוהבים אותך. מותר לך לטעות, מותר לך להתרגש, מותר לך להתבלבל. זה בסדר. בשביל האורחים שלך, בכל מקרה, אתה הילד המוצלח שהם כל כך אוהבים
כמו שכבר כתבתי לך, זוהי חגיגה. הכי חשוב שתהנה ממנה. אתה הופך מילד לנער וכולם באים לחגוג את זה איתך, פשוט תן לעצמך להנות מתשומת הלב של כולם. אתה תגלה שזה יכול להיות כיף אמיתי. שיהיה לך המון מזל טוב וחזור אחר כך לספר איך היה. איל

למעלה