אז אכבר=אז אם כבר....
פ פרפר צהוב20 New member 8/8/06 #75 ../images/Emo204.gif שושי את טועה... ../images/Emo31.gif הורה יין הוא ריקוד יחיד - מעגל - 1982 - שלמה ממן....
../images/Emo204.gif שושי את טועה... ../images/Emo31.gif הורה יין הוא ריקוד יחיד - מעגל - 1982 - שלמה ממן....
ש שושנה כהן של הצאט New member 10/8/06 #87 לא נורא העיקר נשתה לחיים (צריך להיות סמייל חיוך עם הלשון בחוץ)
ה הורה מיכל New member 10/8/06 #88 בבקשה: ../images/Emo3.gif שושנה, זה מאוד פשוט להוסיף את הסמיילי: : - P (רק בלי הרווחים) או ע"י לחיצה על הלינק: "סמיילים וסימנים לנושא" ובחירת הסמיילי הרצוי
בבקשה: ../images/Emo3.gif שושנה, זה מאוד פשוט להוסיף את הסמיילי: : - P (רק בלי הרווחים) או ע"י לחיצה על הלינק: "סמיילים וסימנים לנושא" ובחירת הסמיילי הרצוי
ש שושנה כהן של הצאט New member 10/8/06 #90 תודה לך מיכל , אני יודעת איך עושים את זה אבל לפעמים המחשב שלי לא מאפשר לעשות זאת וסיבותיו איתו הנה הוכחה
תודה לך מיכל , אני יודעת איך עושים את זה אבל לפעמים המחשב שלי לא מאפשר לעשות זאת וסיבותיו איתו הנה הוכחה
ל לין11 New member 8/8/06 #76 מיכל מתי את ישנה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo140.gif
ה הורה אילת New member 9/8/06 #78 חן חן לכל העונים נראה שעל פניו אין יותר מ-10 ריקודים משולשים ומעלה וזה כבר נותן הרגשה טובה סה"כ בגדול יש קצת סדר בבלאגן למרות שיש הרבה כפולים הורה אילת
חן חן לכל העונים נראה שעל פניו אין יותר מ-10 ריקודים משולשים ומעלה וזה כבר נותן הרגשה טובה סה"כ בגדול יש קצת סדר בבלאגן למרות שיש הרבה כפולים הורה אילת
פ פרפר צהוב20 New member 9/8/06 #79 ../images/Emo204.gif הורה'לה... וגם העשרנו את... השפה שלנו... הוספתי את השירשור לרשימת המועדפים שלי.. כך שבפעם הבאה שתישאל השאלה... תהינה לי כבר כל התשובות בשליפה... ראה הוזהרת...
../images/Emo204.gif הורה'לה... וגם העשרנו את... השפה שלנו... הוספתי את השירשור לרשימת המועדפים שלי.. כך שבפעם הבאה שתישאל השאלה... תהינה לי כבר כל התשובות בשליפה... ראה הוזהרת...