*מולטיריקוד
א איליטה New member 8/8/06 #55 יקירתי, מצבך באמת קשה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
פ פרפר צהוב20 New member 8/8/06 #72 ../images/Emo204.gif לא... זו השפעת שארית... המחלות האקזוטיות מצפון קליפורניה שביקרו לאחרונה בישראל ... יש צורך במזור מהד"ר....
../images/Emo204.gif לא... זו השפעת שארית... המחלות האקזוטיות מצפון קליפורניה שביקרו לאחרונה בישראל ... יש צורך במזור מהד"ר....
ה הורה מיכל New member 8/8/06 #32 הגירסה הראשונה של שיקר היתה בזוגות ולא ראיתי אותה מעולם, אבל הריקוד של מאיר שם-טוב יפהפה!!!
א אתי מעודה New member 8/8/06 #19 ../images/Emo151.gif../images/Emo140.gifשיר אחד שני יוצרים עץ הזית היוצר מוטי בן לעקוב היצר השני שמוליק גוב ארי השיר השני הוא שיר למענך בזוגות היוצר הראשון ויקטור גבאי והשני אבי לוי או שלמה ממן .
../images/Emo151.gif../images/Emo140.gifשיר אחד שני יוצרים עץ הזית היוצר מוטי בן לעקוב היצר השני שמוליק גוב ארי השיר השני הוא שיר למענך בזוגות היוצר הראשון ויקטור גבאי והשני אבי לוי או שלמה ממן .
א אליתמי New member 8/8/06 #26 לי לך וואי וואי לי לך ריקוד מעגל גיורא קדמון שנת 1970 לי לך ריקוד זוגות דני דסה שנת 1969 וואי וואי (לי לך) ישראל שיקר ריקוד מעגל 2004
לי לך וואי וואי לי לך ריקוד מעגל גיורא קדמון שנת 1970 לי לך ריקוד זוגות דני דסה שנת 1969 וואי וואי (לי לך) ישראל שיקר ריקוד מעגל 2004
א איריס0904 New member 8/8/06 #31 לשיר "טיול לילי" שאנו מכירים-חולות השיר "חולות מדבר" - נכתבו כארבע גרסאות, כשאנו רוקדים את האחרון שבהם של ישראל שיקר.
לשיר "טיול לילי" שאנו מכירים-חולות השיר "חולות מדבר" - נכתבו כארבע גרסאות, כשאנו רוקדים את האחרון שבהם של ישראל שיקר.
ה הורה מיכל New member 8/8/06 #34 תיקון: הריקוד השני הוא של אייל לוי שנקרא אז אייל בר-קיימא, אבל זה רק ריקוד כפול ולא מולטי ריקוד
ה הורה מיכל New member 8/8/06 #33 צאי אל החלון 1. לוי ברגיל 2. נפתלי קדוש - 97 3. יאיר בינו - 97 (נדמה לי שזו הגירסה שנרקדה אז ברוב המקומות, אבל גם היא נעלמה מאוד מהר) 4. יורם ששון (שהוא יפספס הזדמנות לריקוד כפול??? ) 5. בני לוי
צאי אל החלון 1. לוי ברגיל 2. נפתלי קדוש - 97 3. יאיר בינו - 97 (נדמה לי שזו הגירסה שנרקדה אז ברוב המקומות, אבל גם היא נעלמה מאוד מהר) 4. יורם ששון (שהוא יפספס הזדמנות לריקוד כפול??? ) 5. בני לוי
פ פרפר צהוב20 New member 8/8/06 #35 ../images/Emo204.gif ידעתי שברגע שתכנסי לזה.... יהיה לך מה להוסיף...