מקוץ לקוץ... לא פחות מ-5 גרסאות שונות: ערב של שושנים ז 1976 אליהו גמליאל ערב של שושנים ש 1971 שלמה בכר ערב של שושנים ש 1960 רעיה ספיבק ערב של שושנים ז 1970 דני דאסא ערב של שושנים ז 1966 צבי הילמן ב"רוקדים" ד"א, מצויין רק אחד, ריקוד הזוגות של צבי הלמן אותו אנחנו מכירים (ואוהבים מאד)
אז ככה... מה שמצאתי עם 3 גרסאות לאותו השיר מתאים דווקא לשירו של דני סנדרסון... "חתונה" {או בשמו הידוע יותר... "שמח בחתונה"... {I} אמנון שאולי - מעגל - 1987 {II} שמוליק גוב-ארי - זוגות - לל"ש {III} מוטי בן-יעקב - מעגל - 1995 באדיבות "רוקדים" לשיר מסלאח שבתי {חיברו נורית הירש וחיים חפר יש רק 2 רסאות... {לפי הרישום ברוקדים}
הרבה גרסאות. הנפוצות ביותר היו הגרסאות של שלמה ממן (שנרקדה בתל-אביב בחוגים כמו בביכורי העתים למשל) ושל יהודה עמנואל שנרקדה מן הסתם באוניברסיטת תל-אביב ובאוניברסיטת בר-אילן. והייתה גרסה של ספי אביב שנקראה "הורה עופרי" אבל מדובר היה באותו שיר הלקוח מהמחזמר "סלאח שבתי". את הגרסה של ספי רקדו מן הסתם בצפון. אני כמעט בטוח שהיו אפילו יותר מ3 הגרסאות האלה אבל אולי זה רק נדמה לי כי הריקוד הזה היה באמת נרקד המון ואני זוכר שאצל שרה בים למשל היו חייבים לעשות כמה מעגלים כדי שכל אחד ירקוד את הגרסא שהוא מכיר.
שני ריקודים לאותו שיר מה זה מועד ב'? או שהיה מבצע שניים במחיר אחד? זה יפה - עד עתה זיהינו ריקוד מולטיגירסתי ועכשיו גם ריקוד מולטיאישיותי אכן מושגי יסוד רבים מתחדשים כאן בפורום
את כל מושגי היסוד שהוזכרו בפורומינו שכן אז אצטרך להזכיר לך את הגלוריפיקציה של אוהבת ועוד כמה מושגים שמסתובבים פה במחוזותינו ושהועלו ע"י גדולי הכותבים כאן ועל זה אפשר לפתוח אולי שרשור אחר בשם - מושגים וכינויים מיוחדים בפורומינו - אבל זהו לא נושא השרשור הזה ובנתיים אני רואה שנמצאו רק 3-4 שירים מולטי..... נא להמשיך לפשפש בבוידעם.
שיר דומנגינתי... המילים אותן המילים... אבל שתי מנגינות שונות... מדובר ב: התשמע קולי - זוגות - ינקלה לוי - 1977 התשמע קולי - מעגל -טוביה טישלר - 2003 זמר נוגה - ינקלה לוי - מעגל - 1977 זמר נוגה - איירה וויסבורד - זוגות - 1985 זמר נוגה - איתן אביסר - ??? - 1992 זה כבר ממש מילטיריקוד דומנגינתי.....