לאיזה רופא לפנות?

try2005

New member
לאיזה רופא לפנות?

לפני כשנה עברתי ניתוח לכריתת אנדומטריומה בגודל 12 ס"מ, היום, כעבור שנה וכעבור כחצי שנה של טיפולי הפרייה, גיליתי לצערי שוב אנדומטריומה שמתחילה לגדול - כרגע עומדת על כ-3 ס"מ. הרופא שטיפל בי עד היום הוא פרטי ודוחף כל הזמן להמשיך IVF. אני עושה עם זה הפסקה כי אני נוסעת בקרוב למספר חודשים לחו"ל. רציתי לדעת לאיזה מומחה בנושא אנדו אפשר לפנות ומה הן דרכי הטיפול אם אני מאוד רוצה להכנס להריון?

יכולה

יכולה לייעץ לך על דר' סוריאנו שמומחה לאנדו' ופרופ שולמן שעליו שמעתי רק טובות שמומחה לפיריון וגם אנדו' יש כאן בנות שמטופלות ושטופלו אצל שולמן והן תוכלנה להעיד עליו כרגע אני מטופלת רק לגבי האנדו וזה אצל סוריאנו ואני יכולה להעיד עליו שהוא מדהים מטפל בי מאוד במסירות ואכפתיות.

יש לעשות הפרדה

אם את מחפשת רופא שיטפל באנדו' מבחינת בריאותך ואיכות חייך ללא קשר לפיריון או אם את מחפשת רופא פיריון. דרך הטיפול להרות עם אנדו' היא באמצעות IVF וסוריאנו הוא אנדוסקופ מצוין אבל לא עוסק בפיריון למיטב הבנתי. פרופ' שולמן מבין באנדו' והוא עוסק בפיריון. גם פרופ' משיח ופרופ' לברן. מניסיוני שלושתם יודעים היטב מה זה אנדו' ואיך מתמרנים בין האנדו' לבין הרצון להרות. גם על פרופ' זיידמן שמעתי טובות. בהצלחה רבה. אגב, אם שהותך בחו"ל תימשך מס' חודשים ואינך מתכוונת בחודשים אלו לעבור טיפול - מציעה לך לנצל את החודשים האלו להיות בדיכוי.

למעלה