לאיגוד האתלטיקה...

לאיגוד האתלטיקה...

העברת התחרויות לירושלים נעשית למטרה טובה של הכרת האיצטדיון וכו. אבל כמה תחרויות צריך כדי להכיר את האיצטדיון ? מילא 3 מחזורי הליגה יערכו בירושלים, אבל לאיזו תכלית מוקדמות אליפות ישראל יערכו בירושלים ? מצפים מאיתנו לנסוע 3 פעמים בחמישה ימים מחיפה לירושלים וחזרה ? או שמא לקחת מלון בירושלים ? גם ככה המוקדמות לא כוללות תחרויות קפיצה (תקנו אותי אם אני טועה בזה). קבלו זאת כבקשה , לא - כתחינה ! להחזיר את המוקדמות לפחות להדר יוסף. תודה - מיקי.

חסר שם

New member
הבעיה בהחזרת התחרויות להדר-יוסף

הבעיה נובעת בין השאר מסכסוך בין האיגוד לבין מנהלת האיצטדיון... אני לא ממש יכול להרחיב לך בנושא כי אני לא ממש מבין לעומק מה קורה שם אבל קיימת כתבה בעיתון בנושא... בכל זאת... על שום כתבה זו החליטו האתלטים באיצטדיון להכין עצומה... תברר עליה בהדר יוסף אולי תבין יותר טוב את המצב המתוסבך הזה...

אני מתנצל...

...בפני כל העולם ולהקתו. חשבתי לתומי לרגע שהיתה כוונה לטובת האתלטים. אני באמת מצטער. סליחה !

iaa

New member
תגובה

מיקי היקר תגובתך והערותיך מפתיעות! 1. איצטדיון המארח את אליפות ישראל, הוא מארח את כל התחרויות ולא חלק מהן. כך אמור גם לגבי מוקדמות אליפות ישראל. 2. כל מחזור ליגה מכיל מקצועות שונים. אתה מסתכל מההיבט הצר של הספרינט בלבד. 3. כאשר אתלטים נסעו, בעבר, יום אחר יום לתחרויות בחיפה הם לא התלוננו. אגב, תוספת הנסיעה מחיפה לירושלים היא עד שעה, ביחס לנסיעה לת"א. 4. לשיקול דעתך ושל האחרים באם להשתמש בבית מלון. 5. אין קשר בין העברת התחרויות לירושלים לבין התחשבנות כספית עם מרכז הספורט הלאומי. כל אתלט העוסק במקצועות הטכניים יודע שאיצטדיון הדר-יוסף אינו תקין, מפני שלא ניתן להתחרות במקצועות: גובה, מוט, משולשת (נשים) והטלת כידון. בנוסף ישנן בעיות טכניות נוספות שלא אכנס לפירוטן. מבחינה ארגונית קל מאד לאיגוד לצאת 5 מ' מהמשרד ולערוך תחרות בתנאים לא אידיאלים לאתלטים. אך לא זאת המטרה! בברכה, ז'ק כהן

RUSSIAN strong

New member
העברת התחרויות לירושלים

MIKI HEM DOEGIM RAK LE INTERESIM SHELAHEM BAZBEZU KOL HA KESEF Ve AKSHAF ANAHNU CRIHIM LEIHOL OTA ULAI IGIA ZMAN SHE KOL HAVAREI IGUD ITHILU LAZIZ ET HA TAHAT V LEGAES KESEF TIRU LE EIZE MACAV IGANU EIN TASHTIT maskorot shel meamnim aluvim atletim kulam uvdim al eize mikcuanut efshar ledaber im ata magiya le imun aharei avoda od miat igamer idan shel Averbuh v ma hem iasu? eh izgiru horim LAMA HEM LE IHOLIM LILMOD MI IGUD SHIYA? SHAM MAZLIHIM LIGAES KESef IM ATEM LE IHOLIM TIHIYU GVARIM TAKUMU V TIFANU ET HA MAKOM

RUSSIAN strong

New member
Miki ani le macdik at mirkaz sport

pashut iganu le macav she ze le lahamin ani le mevin mishe mehalek kesef le yahol lakum ve lagid le shnei "leicanim" BRECK

00יפתח

New member
יהיה יותר קל לקרוא את ההודעות שלך

אם פשוט תכתוב אותן באנגלית

הרסת אותי,

איזה כאב ראש לקרוא את ההודעות שלך

למעלה