לאט לאט

נתנאל 972

New member
לאט לאט

לפני חודש וחצי התגרשתי ואף כתבתי פה וקיבלתי מכולם עצות מועילות אבל יש לי שאלה שאני דן בה הרבה ביני לבין עצמי : איך אפשר להסביר דבר כמו מה שאני עובר , אחרי זוגיות קשה בה למרות הרבה דברים טובים ה"חצי כוס הריקה" מאוד הפריעה לי כיון שזה היה דבר מהותי וכמו שכתבתי כאן - לא קיימנו יחסים בגלל טראומה של אישתי - ובכל זאת עכשיו כשאני גרוש אני לא מוצא שום נחמה לאותה חצי כוס מלאה !! אני משתגע מהעובדה שהיתה לי אישה שאהבתי , בחורה יפה וחכמה ואיך שהיא צחקה איתי וכ"ו גם בגלל משפחתה היה מצב כלכלי טוב מאוד ומעמד. וסתם גם היו חיי יומיום , למה אז כשהיה לי את הדברים האלו הייתי כ"כ שקוע בצרה הזו ולא התנחמתי במה שיש ואילו עכשיו אני עצוב כל היום וכל הלילה . התחושות שיש לי עכשיו שהיתי מוכן לחזור לחיות איתה למרות כל הבעיות נכונות ? באמת משהו השתנה אצלי ? או שזו אשליה ?

ye44

New member
מהר מהר

גש לפסיכולוג אכלת לי ת'ראש

ye44

New member
ואת

עד סוף ימי חייך תשארי בתהיות
הוא אוכל לנו ת'ראש כבר חודש כמה רע לו וכמה הוא אוהב אותה קדימה תתקדם תקופת האבל הסתיימה

לכל אחד

יש את הקצב שלו להתמודד עם דברים ומשברים טיפת אמפתיה לא תזיק.

יש לי

חבר טוב שכתב בדיוק את השיר בשבילך . . . כל מה שאתה מרגיש עכשיו מקדם אותך לתשובות שיגיעו עם הזמן שיהיה בהצלחה

התחושות שלך טבעיות ....

כולנו לאחר מעשה חשים וחוששים שאבדו דבר יקר אבל אני יכולה לומר לך שפעלת מתוך הגיון והיום אתה פועל מתוך רגש חוסר הוודאות מן הסתם אם היית חוזר אליה הצורך להתגרש היה חוזר כי שוב היית מרגיש עם הזמן מבוזבז ומתוסכל חבר הבט קדימה ואל תיצור לך יסורי מצפון מגיע לך להיות מאושר ומסופק בהצלחה

שרשירית

New member
אני מניחה שזה טבעי

יש פעמים של נסיגה שחושבים האם פעלנו נכון שהתגרשנו, האם היה נכון לפרק או שאולי להילחם ולשמור על שלמות המשפחה. חודש וחצי אחרי הגירושים עוד צפויים לך הרבה שינויי מצב רוח ומזג אוויר. זה כמו נדנדה - פעם למטה ופעם למעלה. תהייה חזק.

אייבורי

New member
טיפת אמפתיה

זהו נגמרה גיסנו, זה הזמן לצאת לזיין מישהי מגניבה והכל יהיה בסדר

יערית

New member
זוגיות קשה

יכולה להיות גם משהו ממכר ו"נוח" במידה ולא מכירים אחרת, אז מה אם היא הייתה יפה מצחיקה ובעלת מעמד? כל זה שווה לאפס במידה והיחסים בינכם היו קשים ובלי תקשורת טובה, בלי מגע בריא לפש כך לא הייתם מגיעים לפירוק החבילה. כל עוד לא תנסה להכיר משהו אחר מהתבנית המוכרת שלך, תמשיך לחפש את אותה תבנית קשה וממכרת. אתה עובר תהליך מעולה עם עצמך , ממליצה גם לגשת לטפל באותם מקומות אצלך שמביאים אותך להרגשה הלא טובה עם עצמך ולא להיות שלם עם הרצון שלך ליותר מזה. בהצלחה.

למעלה