לאטיוד....

לאטיוד....

זה אכן פורום תמיכה ולא יכולתי להסס מלחשוב האם מילותיך אלי בפורם / הודעות פרטיות הן מאחת משתי הסיבות הבאות: א. יכולת ההזדהות שלך עם רגשות של אחרים שואפת לאפס ולכן אתה עושה מזה קרקס ב. אין באמתחתך יכולת אנליטית ראויה לשמה ולכן תהליך הפרוססינג של הדברים האמורים אינו עובר אצלך.. אז לתשובה ... אין זה יום בשבילי להתחיל לענות של שאלות טריויאליות שעולות במוחך ..כגון האם רופאים רושמים תיזה...ועל מה ה- M או D וכו´ מעבר לכך ...צר לי עבורך כי אינך מסוגל לחוש בצער ל אחר ..אפילו לא לרגע ..מה גם שגילך היה צריך כבר להקנות לך יכולת בסיסית זו או לפחות את יכולת השתיקה אם אין לך דברים חכמים לומר

היי,

בכל חברה כמו בכל חברה יש את הלוזרים הללו שלא מבינים עניין אני במקומך פשוט מתעלמת מהם כמו מאויר הם לא שווים התיחסות ובטח לא יותר מזה אני מצטערת שהתפרצתי כך אני בדרך כלל לא כותבת רק קוראת אותכם אך הפעם לא יכולתי לשבת בצד אני אם שאבדה את בנה בצה"ל

neuron

New member
ולעיתים ישנם כאלו שרק...

...מנסים למצוא דרכים (אולי לא תמיד מועילות) לבדוק האם האדם שנמצא שם ממול הוא אמיתי או מזויף

neuron

New member
וסליחה על החוצפה אבל...

...כשאני קורא את כרטיסה של פרפר סגול יחד עם הסיפור האחרון שלה כאן בפורום, אני יכול להבין את סימני השאלה שהתעוררו אצל אטיוד

russo1

New member
אני יכול לחשוב על 15 וריאציות שונות

שבהן מי שהיתה פעם סטודנטית לרפואה מגיעה בסופו של דבר ל Ph.D אך כל ההסברים כולם לחלוטין לא רלוונטים. מגיעה אישה כואבת שאיבדה את חברתה וכל מה שמעניין אותך הוא אם דייקה בפרטים בדבר התואר שלה. בוא נגיד רק למען הוויכוח שהיא בכלל פועלת נקיון ומעולם לא זכתה לשמוע ולו הרצאה בודדת באוניברסיטה. האם העובדה הזו עושה אותה לאשה פחות טובה? האם היא שוללת ממנה את הזכות לקבל קצת חום אנושי? בוא נגיד שבאמת המקצוע שלה בזוי עד כדי כך שהיא צריכה להתבייש בו ולהתחבא מאחורי תארים מזויפים. האם זה הופך את כאבה על מות חברתה לפחות חריף? הקטנוניות הזו שלכם לא מוסיפה לכם שום כבוד, להפך. אני בטוח שאם תחשבו על זה פעם נוספת תגיעו בעצמכם למסקנה שאתם צריכים להתנצל. ואגב כמה אנשים אתם מכירים באינטרנט המוסרים לגבי עצמם את האמת ורק את האמת? אז לפני שתצאו במסע בלשי לחשיפת התרמית שלי הנה אני מצהיר ומתוודה "רוסו1" זה לא השם האמיתי שלי

neuron

New member
גם אני...

...יכול לחשוב על כמה ואריציות. אני רק מעלה כאן טענה שאולי אטיוד (שנעדר מהויכוח הנוכחי) מצא את העניין כתמוהה וניסה לרדת לשורש העניין מול פרפר סגול. פרפר סגול בחרה לתקוף אותו על כך. יתכן ואטיוד נכשל בחוסר טקט, יתכן ולא. אני יכול רק להזכיר שלאחרונה, בפורום שכן לתמיכה בחולי סרטן התפרסם מקרה על אישה שהשתתפה בפורום כחולת סרטן ושיתפה את כולם בתהליך גסיסתה. רבים מהמשתתפים חלקו איתה את הכאב עד למותה, רק בכדי לגלות שהסיפור כולו היה בדיה.

מייקי69

New member
אז רגע, רוצה לבדוק

אם רוסו זה לא השם האמיתי שלך - זה אומר שאתה שקרן? ואם אני אשאל אותך שאלה בסגנון: תגיד, רוסו זה השם האמיתי שלך, או שאתה משקר? אז מה תעשה? תקום ותעזוב את הפורום? נשבעת באלוהים, לא רוצה לבזות איש, לא לדרוך על אצבעות - אבל תהרוג אותי אם אני מבינה מה כל כך פוגע בזה שמישהו מתפלפל ואומר ל-נניח גורילה "הלו, את, תגידי, השרירים האלה אמיתיים, או עשויים פלסטיק????" ראבאק!! מה קרה??? יום רע? כן, יום רע ונורא !!! תגידו, אין פה מישהו שיכול סתם לתת חיבוק וכתף, ולגמור עם השטות הזאת?

russo1

New member
לא יקירתי

לא הייתי נעלב משאלה כזו ובטח לא ממך אך אם הייתי שופך את ליבי ומספר על הכאב הגדול שלי ובתגובה היית קוראת לי שקרן סביר להניח שזה לא היה ממש מעודד אותי. לא הייתי קם ועוזב את הפורום כי כמו שבטח שמת לב ממש קשה להיפטר ממני אבל בהחלט הייתי נפגע. ועכשיו אם את עדיין רוצה חיבוק אני כאן

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה!

זה צריך לעלות לדיון בפורום??? התואר שאי מי כתב בכרטיס האישי? דינה. ותחשבו על זה שנית

טעות אחת דינהמיטי

זה לא עלה לדיון בפורום על ידי אף אחד מהמשתתפים אלא על ידי הדוברת עצמה. שגם העתיקה מסר אישי לכללי- למיטב ידיעתי שלא בידיעתו או הסכמתו של השולח, ואין לכך שום קשר לאיש מאנשי הפורום . וכאשר הנושא עלה על ידי הפרפרית הסגולה גם נענה על ידי ניורון, והשגותיו. ואין לכך שום קשר למקום העגום והעצוב שהפרפר מצאה את עצמה אתמול ולהשתתפות בצערה על ידי מי שיכול ו/או רוצה. ראי איך השוליים, הופכים לעיקר.

האלי

New member
מאד התלבטתי

אם ואיך להגיב לשרשור הזה. על פי עצתך, פשוט אגיב בשתיקה. שלך, האלי.

האלי אני איתך בשתיקה הרועמת...

ועם כל השותקים האחרים... בהלם טוטאלי. חברים, תעצרו רגע. אל תגיבו. לא ביקשו בכלל תגובות פרפר בכלל ביקשה להתנחם על כתפכם... איך הגענו לכאן????
אז כדי שלא אחשוב שטעיתי בפורום תנו כולם חיבוק חזק
וזה כולל אותך פרפר סגול...

אחותו יקרה ../images/Emo13.gif

אני מבטיח לך שאת עמדתי אינך יודעת כלל. אני בהלם מהעובדה שהשרשור הזה הגיע לפסים כאלו.. פרפרית רק ביקשה כתף.... כבד לכם אל תתנו!!!!!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ואני חושבת

שדווקא יכולת אנליטית יש לו, לאטיוד, ובשפע,,,,, ומה זה בכלל קשור לגיל? הרי גיל זה רק מספר, לא?

למעלה