לאחר

1צחי

New member
לאחר

כמה חודשים ובעזרת מצלמה מזדמנת צילמתי את החברה שלי מחדש ולהלן התוצאות

1צחי

New member
לאופרד אלבינו

גדל בצורה מדהימה הנשיל את העור שלוש פעמים בחודש ושבוע,אכל כמו מטורף ופתאום הפסיק לאכול(לא השתנו לו התנאים) הצואה תיבדק בקרוב.

1צחי

New member
חרדון מזוקן

אחד הוחלים המדהימים מבחינת אופי ותקשורת.

1צחי

New member
טרריומים

שבניתי לחברה. הטרריום העליון הוא של הדרקון מים מידות מטר *מטר*70 ס"מ רוחב. הטרריום התחתון של הכח והטגו.

1צחי

New member
כאן

רואים את הטרריום העליון כאשר מצד ימין יש מים,ומאחורי המים יש נקודת התחרדנות על אבן מתחת לספוט 250W. בשאר הטרריום יש שלושה צמחים שתולים בעציץ ומסביב אדמת כבול ללא דשן. הצמחים הם:קיסוס,שרך וגומא.על הענפים (מעץ הדר) הדבקתי עם סיליקון צמחי אויר.

1צחי

New member
בילבול

ההסבר מלמעלע מתייחס לכאן. בתמונה הקודמת רואים משמאל לטרריום מסילה כפולה,כאשר יש זכובית ורשת אשר יכולות להישלף לצורך חשיפה לשמש או חימום בהתאמה.

1צחי

New member
כאן

רואים את צמחי האויר מודבקים על ענף יבש (הצמחים חיים וניזונים מלחות)

o r i 6 6 6

New member
אנא פרט

לגבי העניין של תקשורת עם החרדון המזוקן..למה הכוונה? שהוא ממש ניתן לאילוף?

1צחי

New member
ניתן לאילוף

זה קצת יומרני,אךהוא בהחלט מסוגל לזהות אנשים ואפילו לרצות בחברתם (במיוחד כאשר הוא רעב). החרדון הנ"ל לא מפחד מבני אדם לאחר תקופת הסתגלות ואף נהנה לטייל תלוי על החולצה. אני מכיר בחורה שגידלה חרדון והסתובבה איתו והוא תפס עליה טריטוריה וכאשר היו מתקרבים יותר מידי הוא היה מראה על אי סביעות רצונו בנידנודי ראש... החרדון מאוד סקרן וכל הזמן מביט על הנעשה סביבו(לא מלחץ). אצלי כאשר הוא רעב (לצרצרים) הוא נעמד (כמו סיטרואן) כאשר הבטן למעלה ומחפש אוכל.

גם הכוח וגם הטגו נראים ממש בריאים

רק כשאני מסתכל על הכוח ורואה את העץ מאחור אני עושה בראש אחד ועוד אחד ורואה כוח על העץ...

1צחי

New member
חבל

שלא ניתן לשלוח סרטונים קצרים הייתה רואה כמה עלה לי להרגיע אותו (לשניה)

למעלה