לאחר ש...

לאחר ש...

לאחר שהחתימו את טימי באוורס במקום להשאיר את רוג'ר מייסון (משמעות - חיסכון בכסף) לאחר שתאמאר סליי הסכים לקצץ ב-150 אלף דולר לעונה מהסכום שלו (משמעות - חיסכון בכסף) לאחר שג'נקינס כנראה ישוחרר לאפס פילזן שמוכנה לשלם עליו המון כי היא מאוד רוצה אותו מסיבה לא מובנת (משמעות - הרבה כסף שניכנס לקופת הקבוצה) אוקצור, לאחר שהתפנה הרבה מקום בתקציב, ובמיוחד לאחר שגאיידמק נשאר וזה גורם לתקציב גדול מאוד של הקבוצה, עולה השאלה הבאה: לא הגיע הזמן להחתים סנטר זר ברמה, אבל ממש ברמה? (ואני מתכוון למונחים אירופאים, לא לכוכבי אן בי איי למי שתהה)

RAFI THE NIGGER

New member
אל תדאג יחתימו סנטר זר

כי קוזיקרו חתם בנהריה.. מבחינה מקצועית זה אבדה משמעותית, מה שזה אומר שיביאו סנטר ורכז זרים . הולכים ל5 זרים(אלא אם הקבוצה תפתיע ותלך על גבוה ישראלי עמית תמיר למשל)ואחי אל תוריד מערכו של טימי בווארס עדיף אותו על מייסון!

מתי הורדתי מערכו של טימי באוורס?

מאז שהביאו אותו אני אומר שהוא עדיף על רוג'ר "לא פוגע במשחקים חשובים ומשמש כשביל לשחקן התוקף" מייסון. אמרתי שאם הביאו את באוורס במקום להשאיר את מייסון זה חיסכון בכסף. כי השכר שמייסון קיבל פה עונה שעברה גדול מהשכר שבאוורס יקבל השנה.

AmiTutiT14

New member
אממ סליחה אבל..

עמית תמיר הוא לא סנטר איכותי. למעשה, הוא לא סנטר. הוא אפילו לא שחקן כדורסל. עמית הכותבת היא יותר סנטר מעמית תמיר

AmiTutiT14

New member
גם זה הוא לא. הגזמתי, אני אפרגן,

אם הוא מאאאד רוצה, אבל רק אם הוא יתאמץ באמת, הוא אולי יוכל להיות מוכר נקניקיות. מה שכן, אח שלו תותח רציני.

מה הזילזול הזה בתמיר?

מי ישמע איזה גבוה ישראלי היה לנו עונה שעברה. מרקוביץ'. פייי....

AmiTutiT14

New member
יותר טוב מעמית תמיר..

רק להסתכל עליו מכדרר זה מעצבן אותי.

שiש

New member
לדעתי

הוא שחקן תותח וגם חתיך הורס, הרבה יותר ממתן נאור!!!!! <חיחי... עמית עצבנית זה חמוד!>

AmiTutiT14

New member
הוא לא חתיך הוא דומה לסוס

והוא אולי תותח אבל תותח פגום. ומתן הוא יפה. גם מתאים לו הרסן הזה ששמו לו כדי שיוכל לשחק עם אף שבור.

למעלה