לאחר נחיתת "אונס"...

לאחר נחיתת "אונס"...

בוקר טוב לכולן/ם... לאחר שבועיים בביה"ח בשל גירוי יתר, סוף סוף אפשר לחזור. לפני שבועיים רשם לי הרופא גונל F במשך 8 ימים 2 אמפולות ליום. לאחר 4 ימים נשלחתי לבדיקת E2 התשובה - 985??? אחת הבנות כאן אמרה לי שהתשובה טובה מאוד.הרופא החליט לתת לי עוד יומיים גונל מהסיבה כי אני לא מגיבה יפה לטיפול וכאן התחילו הצרות. למחרת נשלחתי שוב לבדיקת E2 ואז התשובה היתה 3021 הרופא שלי נכנס לפניקה ואמר שאני חייבת ללכת לביה"ח אבל... אם אני הולכת לביה"ח, הוא מפסיק לטפל בי כי יתחיל בירור וחקירה, ממש לא הבנתי את אשר אמר, החלטתי כן ללכת לביה"ח ושם הסבירו לי שהוא לא רופא פריון אלא רק גניקולוג ולכן חושש, למחרת שוב בדיקת E2 תוצאה 4828 מים בחלל הבטן וכל הסיבוכים מסביב. ביום ו´ באחרון בדיקת דם (פרוגסטרון) מראה 10 מ"ל למחרת 92 מ"ל ואתמול 121 מ"ל, התקשרתי לרופא לשאול מה זה אומר והוא לא נידב לי כלל תשובות. (יש לציין שלאומר המצב שנוצר הוחלט לא לתת לי כוריגון שיחמיר, ועוד פרט קטן במשך כל אותם ימי גונל קיבלתי גם איקאקלומין 2 כדורים ליום) אם מישהי מבינה בערכים של פרוגסטרון גבוהה אשמח לקבל תמיכה, אני ממש שבורה וחושבת פשוט להרים ידיים. בתודה מראש ואני מקווה שהיו הריונות בהעדרי. יום נעים שמש

עמית@

New member
הפרוגסטרון מרמז על התרחשות ביוץ

אני לא יודעת מה היתה הכוונה- שאיבה וכד´ או רק הזרעה (או יחסי מין?) כך שאני לא יכולה להגיד לך אם יש סיכוי וכדאי לבצע בדיקת בטא. מה שכן- עכשיו את בוודאי מבינה כמה חשוב להיות מטופלת אצל מומחה פריון. אל תרימי ידיים, ותמשיכי במעקב עמית

רוני@30

New member
שמש - איך הבטן שלך?

הכי חשוב - איך את מרגישה? הבטן כואבת ונפוחה? ולא הבנתי - את עדיין ממשיכה עם הזריקות והכדורים או שהפסיקו לך אותם?

אלוהים , שמש , קוקטייל רציני ../images/Emo31.gif

נתנו לך שם... מה שלי יש לומר לך - שזוהי בעיני רשלנות רפואית. מי שאינו מומחה לפריון לא אמור בכלל להתעסק עם מינונים של גונל!!! אל תרימי ידיים , פשוט תחליפי רופא , ומהר. תרגישי טוב , ענת.

קודם כל תודה על התגובות המהירות.. |חיבו

לא עברתי הזרעות פשוט קיום יחסים טבעי שהוסבר לי שהסיכון הוא הריון מרובה עוברים??? נו טוב לפחות הריון. לגבי הבטן, היא נפוחה מאוד בשל ציסטות מרובות בשחלות (רק זה היה חסר לי) אני מקווה לעמוד על הרגליים מהר ואיך שהוא להמשיך.. מה שבטוח, כמו שאמרתן למדתי לקח ואני בהחלט אחפש רופא פרטי טוב שיהיה אחראי למעשיו.

סליחה על ההתערבות אבל למה פרטי?

מספיק שיהיה רופא פוריות וטוב. וסליחה גם שגנבתי לך חצי שם-שמתי לב רק אחרי כמה ימים. תרגישי טוב!

מסתבר שכשמשלמים זה פשוט עובד

בקופת חולים לאומית לדעתי אין רופא פריון,כל הקופה היתה על הרגליים אחרי מה שאני עברתי וכולם שיבחו את הרופא שלי אבל אמרו במפורש שהוא לא רופא פריון ועדיף לי לעבור לתל-השומר, אז ממה שאני מבינה אין רופא פריון ולמען האמת אני גם כך כבר מיואשת וממש לא מתחשק לי ש"עוד" רופא לא מומחה ינסה לעזור לי . אני לא רוצה שינסו, אני רוצה שיצליחו . ובקשר לשם שלך... דווקא שמחתי לראות שיש לי אחות. שהשמש תזרח בכל שעות היום גם אם היא "שמש קטנה" . יום נעים ותודה.

נועם@בת

New member
אינכזה דבר אין רופא פריון ../images/Emo3.gif

שמש זורחת, לפי דעתי הבלתי מקצועית- שילוב של איקקלומין וגונל נותנים לנשים מבוגרות או לנשים שלא מגיבות מספיק טוב לזריקות. כלומר זה קוקטיל פיצוצי. תמוה בעיני שקיבלת אותו רק בשביל השרית ביוץ כאשר אפילו הזרעה את לא עוברת. יקירה, אני לא מתחייבת- אבל היה כאן מחדל. בכל מקרה טוב שאת אחרי הכל. אני לא זוכרת ערכי פרוגסטרון, אבל לפי הקפיצה בערכים סביר להניח שאת אחרי ביוץ. קופת חולים לאומית עובדת עם הרבה רופאי פריון מעולים. ספרי מאיזה אזור את, או פתחי את ספר הרופאים של הקופה, וניתן לך המלצות. בשלב שבו את נמצאת אין שום סיבה לפנות לרופא פרטי, אבל בהחלט חיוני לפנות למומחה פוריות. אחד כזה שיודע מה הוא עושה, ואם יש סיבוך, לא מנסה להתחבא. תהיי לנו בריאה וחזקה. נועם

GALITDOL

New member
אני בלאומית ../images/Emo66.gif

ויש את דר שולמן בהרצליה ודר ברקוביץ בבני ברק. אם יש לך שאלות את מוזמנת לשאול.. גלית

אולה *

New member
שמש!

השאלה הכי חשובה - איך את מרגישה? האם את שותה מספיק? וכולנו (לא רק את) למדנו לקח - כמה חשוב לפנות לרופא מומחה בכל ענייני הטיפולים. תרגישי טוב, אולה

באאבו

New member
שמש! אני בהלם ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

בפירוש רשלנות רפואית!! אני לא כ"כ מבינה בערכים של E2, אבל מספיק שהוא לא רצה שתלכי לביה"ח, כי הוא פחד מחקירה. נשמע לי כמו במדינות העולם השלישי... מה זה????? כשאני התחלתי עם הטיפולים, התחלתי גם כן אצל הגניקולוג שלי, ובאיזה שהוא שלב, לפני השידרוג, הוא הפנה אותי למרפאת פוריות. הוא אמר לי בפירוש שיש תרופות ומרשמים שאין לו הסמכות לתת לי אותם. מה שהרופא שלך עשה גובל, לדעתי, אפילו במשהו פלילי... אם הוא כל כך רוצה להיות מומחה פריון, שילך ללמוד!! והנה, עובדה שהוא גרם לך את מה שהוא גרם לך.. טוב, לא רציתי לחמם
בקשר לרופא, רק מאד עיצבן אותי לקרוא את זה. אני מקווה שתרגישי טוב, ואני בטוחה שיש רופאי פוריות דרך קופ"ח, לא יכול להיות שאין.. בהצלחה, יקירה, באבו

שושי @:-)

New member
שמש - רמות גבוהות כ"כ של פרוגסטרון

אם את לא מקבלת תמיכה של פרוגסטרון וקיימת יחסי מין ייתכן מאוד ואת בהריון. או שפשוט בייצת מיליון ביציות וכל גופיף צהוב כזה תורם לרמת הפרוגסטרון. אני בוחרת באפשרות א´ אם לא אכפת לך. בתקווה בהצלחה שושי

TWEETY =^.^=

New member
ויייי שמש,,,,,רשלנות לשמה

אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר ושמחה שאת עוברת מהעבריין הזה (לא יכולה לצרף פרצופונים כי קיבלתי דף שגיעה) מאחלת לך שמכל הסבל הזה יצא משהוא טוב והוא כמובן הריון אבל אני ממש לא מאחלת לך הריון מרובה עוברים (ז"א יותר מ-2), מצטערת אבל לא נראה לי שהגוף יהיה מסוגל לספוג עוד מהלומה, ולא רוצה שתסבלי. אל תכעסי זה רק לטובתך. מחבקת אותך המון ושולחת לך מליונטלאפים נשיקות :)

תודה רבה לכווווולכן.. אני מאזור ב"ש

אם מישהי יכולה להמליץ על רופא טוב או רצוי אפילו טוב במיוחד אשמח מאוד ושוב תודה לכולכן.

נירית1

New member
שמש זורחת - המלצות לרופא

אני מבינה שאת מחפשת רופא אז המומחה לפוריות הוא פרופסור פוטשניק מנהל יחידת הפוריות של סורוקה. נדמה לי שהוא מקבל גם בעומר. תוכלי לפנות ליחידה ולקבל עליו פרטים יש שם עוד רופאים מצויינים שגם מקבלים פרטי. אני טופלתי שם לא פרטי והייתי מאד מרוצה. מקווה שהכל יהיה אצלך בסדר

נירית תודה, מה שמו הפרטי? ../images/Emo20.gif

והאם יש לך מס´ טלפון שלו? אלפי תודות .

למעלה