לאחר החזרה

דולי9

New member
לאחר החזרה

בנות יקרות ומקסימות ביום שישי עברתי החזרה. כאמרו מתוך 9 זקיקים נשאבו 5 ביציות הופרו 4 נוצרו 3 עוברים יפים הוחזרו 2 כל שנותר לי עכשיו זה להמתין ולהתפלל .. בתקווה שהמתח לא יהרוג אותי לפני הבטא.. לפי הרופא הרירית טובה ..מפחדת מאופטימיות יתר.. אני יודעת שהידבקויות יכולות להפריע להשרשה ויש סיכוי לא קטן שיש לי הידבקויות . אני קצת מצטערת שלא החזירו 3 עוברים הרופא התלבט ואמר שמאחר שמדובר בפעם ראשונה עדיף 2 אבל אם אני רוצה... מקווה שקיבלתי החלטה נכונה.. מצפה ומקווה לבשורות טובות דולי

ר ו מ י ה

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif

מסכימה עם הרופא- החזרת שלושה עוברים יפים בטיפול ראשון זה דבר לא אחראי. מאחללת לך המון הצלחה

דולי ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

שיעברו לך השבועיים מהר כמה שאפשר... הרבה הצלחה!

נועהב1

New member
דולי

אתמול הצטרפתי יחד איתך לתקופת ההמתנה, מאחלת לנו שיעבור הכי רגוע ומהר שבעולם. בינתיים אני נהנית מימי החופש המפנקים שקיבלתי. רק דבר אחד מלחיץ- איך את מתמודדת עם זריקת הגסטון האימתנית? בעלי שעד עכשיו הזריק לי בלי בעיות, ראה את זה וממש כמעט התעלף. ראיתי את הדם יורד לו מפניו... תודה ובהצלחה. עוד כמה זמן נשאר לך עד לבדיקה?

דולי9

New member
הי מתוקה

אני קיבלתי אנדומטרין לנרתיק ולא גסטון באמת נמאס עם הזריקות!!! תנסי לבדוק אם את יכולה להשתמש בזה גם נשאר לי עוד שבוע שלם לבדיקה יום שלישי הבא. אני מתעוררת בלילב עם סיוטים ולא מצליחה להרדם. אני לא רגועה גם ביום וכל פעם שאני נזכרת בבדיקה ביום שליש יש לי דקירות ולחץ בבטן מן פחד משתק... בהצלחה

למעלה