לאחר גרידה

לאחר גרידה

שלום בנות יקרות.
מחר יעבור חודש מאז שעברתי הפלה בשבוע 10 עקב הפסקת דופק.
והנה כבר שלשום קיבלתי ווסת ראשונה,פחות מ-28 יום.
חודש נובמבר שאמור להיות החודש המשמח בחיי, יומולדת, יום נישואים, בסוף הפך לקשה בחיי. הספקתי להיות בהריון לאבד הריון ואפילו לקבל ווסת כאילו הגוף מחק כל זכר למה שהיה.
כמה זמן מומלץ להמתין? הרופאים אומרים 3 חודשים, רוצה לנסות כבר עכשיו אבל האם צריך לעבור בדיקה גניקולוגית בכל מקרה? אם כן מתי- הבנתי שצריך כשבועיים אחרי הווסת לעבור בדיקה כלומר אפספס את הביוץ ואולי עדיף שכך...
העייפות לא עוזבת!! בדיקות דם חזרו תקינות. בקושי מתפקדת.
הכל מבולבל כבר, ניתקתי קשר עם המשפחה כי הם לא היו שם בשבילי ואפילו לא התקשרו.
יש קטנצ'יק בבית בן שנה וחצי ואני בלי אנרגיות אפילו לטפל בו.

מקוםבלב

New member
היי קושקשית,

מומלץ לחכות לפחות 2 מחזורים על מנת שהגוף יתאזן ויתאושש
האם עשו לך בדיקות ברזל ובי 12?
הגוף שלך מאותת לך שהוא זקוק למנוחה .
חיבוק

ברזל נבדק היום

המוגלובין לא הופיע בבדיקה. שמתי לב רק אחרי שעשיתי אותה והרופאה אמרה שההמוגלובין לא יורד כל כך מהר והיה מאוד גבוה מספר ימים קודם לגרידה.
כל הבדיקות תקינות. לגבי מנוחה- אין לי זמן לנוח כל כך...

מקוםבלב

New member
היי,

אם הבדיקות תקינות אז כנראה שהנפש עייפה בעקבות כל מה שעברת.
תנסי כמה שאת יכולה ובמגבלות שקיימות לנוח.
אולי תלכי לקבל טיפול מרגיע במשהו שמדבר ונעים לך.
חיבוק

שטיינר85

New member
אחרי הגרידה מ

במקרה שלי:
אחרי הגרידה המתנתי לוסת אחת (טבעית) ואז ניגשתי לבדיקת אולטראסאונד ואגינלי אשר אישרה כי הרחם נקי ואז התחלתי לנסות שוב.
כמובן שזה היה בהמלצת הפרופ׳ שביצע את הגרידה.

כמה זמן אחרי הווסת?

בכל מקרה אני כל-כך עייפה שבכל מקרה לא אוכל להתמודד כרגע עם הריון.
כל בדיקות הדם שלי תקינות ואני פשוט ממוטטת..

לי אמרו בתה"ש לחכות רק למחזור הראשון

ואחר כך אפשר להתחיל לנסות.
עכשיו כשאני חושבת על זה, זכור לי שאמרו לי ללכת לבדיקה אצל רופא שבועיים אחרי הגרידה (עבר רק שבוע בינתיים) ולא אחרי המחזור.
הגיוני??
בכל מקרה שמעתי על הרבה שאמרו להן 3 חודשים ולא חיכו ונקלטו מאוד מהר.

גם לי יש קטנטונת בת שנה וחצי בבית

את מצליחה לפחות לשאוב ממנו כוחות בימים הקשים האלה?

הי

שבועיים אחרי הגרידה לא כל כך הגיוני כי שאריות שיוצאות במחזור אז בכל מקרה מחכים. כך הבנתי...
אני מתכננת לחכות חודשיים, כלומר אני עכשיו מסיימת מחזור ויש לי תור לרופאה. מאוד רוצים להכנס להריון אבל אני מעדיפה לחכות עוד קצת גם מכיוון שלא התאוששתי פיזית ונפשית, עדיין מאוד עייפה והרופאה אמרה שיכול להיות שחטפתי גם איזה וירוס על הדרך. השבוע האחרון היה הכי גרוע. עייפות מטורפת עד כדי שהלכתי לישון ב-7 בערב... לא תפקדתי וכאב לי כל הגוף וזה חודש אחרי אז לא חושבת שזה קשור לגרידה עצמה.
הקטן מתוק ואני מתה עליו והוא מחזיר לי את המצב רוח אבל כוחות אין לי כמעט כדי לטפל בו. פיזית מאוד קשה לי.

למעלה