לאחרונה

לאחרונה

התחלתי לשמוע את בובו דילן,מדהים באמת,למה אין לו פורום מעריצים?

בהחלט ענק

ברחבי האינטרנט בוודאי יש פורום אחד או שנים למשורר הגדול הזה, בכל מקרה את יכולה בהחלט להתיחס לפורום הזה גם כפורום בוב דילן. אף פעם לא הבנתי את הצורך או היכולת לכתוב על יוצר אחד בלבד

dylan

New member
אני מסכים שלא צריך לפתוח פורום

ליוצר אחד (למרות שעל דילן אפשר לדבר הרבה יותר מאשר על כל הזמרים או הסדרות שנפתחו להם פורומים בתפוז.. למען האמת במקרה של דילן (כמו שהפורומים (
) באתר הרשמי שלו מראים זה אפילו יכול להצליח). בכל מקרה אני גם לא מסכים שהפורום הזה הוא פורום דילן, אמנם הוא אכן חלק מהפורום אבל אני חושב שרוב החברים בפורום לא אוהבים/מכירים מספיק/מתעניינים בדילן..

yon2k

New member
תשמע

אני חושב שלכל יוצר צריך להיות פורום, לפחות בשביל מעריצי ההאד-קור, ובגלל זה, לפתוח כזה בארץ זה לא יעבוד. פשוט אין מספיק אנשיםפה שמכירים את בוב דילן, או כל להקה אחרת, ממש לעומק כמו בחו"ל. זה דיי רע אבל יש לזה את היתרונות: פורום סי היימן - אפילו סי היימן עצמה משתתפת שם(היא המעריצה מספר אחת!).

yon2k

New member
הנה לך

הרבה מאוד פורומים, בנושאים שונים שכולם קשורים לדילן. מהאתר הרשמי שלו.

dylan

New member
אממממ.. אוקיי ../images/Emo52.gif

תלוי איך מסתכלים על זה.. התכוונתי שמדובר באותו אתר כך שזה בעצם פורום אחד גדול של דילן שמחולק לנושאים (סה"כ הכותבים שחמשת הפורמוים הם אותם כותבים).. אבל אולי באמת יותר נכון להגדיר את זה כחמישה פורומים.. לא משנה, הנקודה הובנה

yon2k

New member
הפורומים של היידפארק

פשוט צועקים חובבני, רוב הלינקים שם לא עובדים

למעלה