לאחרונה

ניקולי

New member
לאחרונה

אני כותבת דיי הרבה בפורום אפילו בערב כשאני לבד לבד אני כותבת מילה או שתיים. אני מאוד נהנת לכתוב בפורום, אני שמחה לכתוב בפורום, אני שמחה לראות שהפורום חזר להיות כפי שכמעט היה לפני שנה.. באמת אני שמחה. רק דבר אחד קצת מפריע לי ואני רגילה לאמר מה שיש לי גם כשזה כואב לי. לעיתים כשאני כותבת הודעות אף אחד לא טורח אפילו להגיב גם כשני מגיבה למישהו אחר התגובות שלי הן האחרונות. אני יודעת שזה לא במכוון.. הנה למשל אתמול כתבתי סיפור אמיתי (כמו כל הסיפורים שכתבתי עד היום) ואף אחד לא טרח לאמר מילה...יפה לא יפה, משעמם, מגעיל.. תגיבו לא איכפת לי מה?? החוסר תגובה מעליב יותר מאשר שיגידו הסיפור לך מכוער או ממש לא מענין..!! אני אוהבת לכתוב אני אוהבת להגיב..אני אוהבת לראות אותכם שמחים. ויחד עם זאת אני שונאת לראות אותכם עצובים, כי שמתי לב שבימים האחרונים דיברתם הרבה על דיכדוך, דיכאון, עצב.. (זה יעבור!!) אני רוצה לאחל לכולכם..בוקר טוב..בוקר שמח...ואינשאלה בחג הזה כל אחד מאיתנו יגיע לחרות ולחופש שלו...חג שמח
שלכם ניקול*

sidi

New member
אין תגובה

סתם סתם חחחח עכשיו ברצינות. בד"כ כשאין לי מה לומר אז אני מעדיף לא להגיב כלל כמו במקרה של הסיפור האחרון שדרך אגב הוא עצוב. אז מה אני אגיב לך במילה "עצוב"? לגבי זה שההודעות שלך תמיד אחרונות, אין לי מושג למה זה כך. אולי כי נותנים לך לומר את המילה האחרונה בבית?

יקירה שלי ...

אני מצטערת קראתי את הסיפור בשקיקה ואני קרועה על הסיפורים שלך אבל לא היה לי מה להגיד.... מבטיחה פעם הבאה להגיב ולו רק שתדעי שקראתי ושאהבתי ... ובכלל אוהבת

למעלה