לאחרונה חשבתי

RoieL

New member
לאחרונה חשבתי

על כך שהשיר Summer 68' לא מקבל מספיק הערכה. האם בוצעו לו קאוורים? מחוות? ועל מה מסופר בו?

RoieL

New member
נצל"ש

למה לעזאזל קילמינסטר מחליף טלקסטר כל הופעה בטור של ווטרס?

The Walrus

New member
לנצל"ש את עצמך לפני שקיבלת תגובה

המצאה יפה. הוא מחליף כל הופעה? אני ראיתי רק שתיים: ירוקה וSunburst.

RoieL

New member
גם ראיתי בשתי הופעות שחורה עם

פיקגארד לבן. כזה אני, מחדש. והוא אף פעם לא עם אותה הגיטרה בשתי הופעות רצופות אם אני לא טועה. הוא שולח לסטאפ?

FunkyMonk

New member
גם אני ראיתי את גילמור

מנגן על סטראט שחורה, סטראט אדומה, טלקסטר וגיבסון לס פול. זה אומר שהוא מחליף כל הופעה?

The Walrus

New member
לא כל הופעה

גילמור מנגן בכל הסיבוב עם סטראט שחורה, מחליף לטלקסטר בFat old sun וארנולד ליין, וללס-פול בThis Heaven. את האדומה הוא שכח בבית, כנראה.

The Walrus

New member
הוא בהחלט מוערך מספיק

רוב המבקרים מכתירים אותו כ'תרומה הגדולה ביותר של ריק רייט ללהקה' חוץ מThe Great Gig In The Sky, הישג מכובד בהחלט.

RoieL

New member
רייט כתב אותו?../images/Emo12.gif

האורגן שם מדהים. מדהים ששני השירים המרכזיים שכתב הם האהובים במשפחה שלי על חובבי הפלויד

RoieL

New member
ועוד משהו ששמתי לב אליו

שמעתי בדיסק החומה בחמש שירים קטע שחוזר על עצמו- השורה הראשונה בABITW בשלושת הגרסאות [מדובר על הלחן], חוזר על עצמו בסולם אחר גם בבס של הסולו ב- Hey You ובאחד השירים האחרונים, WFTW אם אני זוכר נכון.. אולי זה היה RLH?

oribarak

New member
the trial

וזו אחת הגדולות של האלבום, הוא תמיד חוזר...זה אחד הדברים שאני הכי אוהב זה מראה שכל שיר קשור לשני

oribarak

New member
משומה לא זכור לי שם

הוא מתכוון לריף הזה...שחוזר בhey you, והוא חוזר גם בסוף the trial אוקי נזכרתי הוא כן חוזר ב waiting for the worms ודי כבר לכתוב קיצורים זה ממש טוחן ת'מוח!

RoieL

New member
תכתוב בשבילי את השירים ואני אפסיק:}

והריפ לא מופיע ב- The Trial

oribarak

New member
הריפ כן מופיע בטריאל נו!!!!!!!!!!!

למה להתווכח בסוף the evidence before the court is contrvertebla there no need for the klalalalala בשורה הזו זה מתחיל!

RoieL

New member
וואלה

פעם ראשונה ששמתי לב לזה! בשאר השירים זה יותר חזק. פה זה ממש חלש

The Walrus

New member
מוטיב חוזר

אני ממש אוהב את החזרה הזאת דווקא. זה אחלה רעיון וזה מאחד את כל היצירה ביחד.

RoieL

New member
גם אני אוהב את זה

אני הכי אוהב את זה בקרב גיטרות של Hey You. פשוט מדהים.

למעלה