לאחד מחרמן פחד.....

לאחד מחרמן פחד.....

כשהוא קורה בשמי.... אני נרטבת..... רק מלחשוב עליו אני מתחרמנת הכוס שלי נעשה רטוב לח.. כאילו מחכה לו שיחדור אליי...הנשיקות שלו על גופי.... מטריפות כל נים ונים בי... הוא מנגן עליי בדיוק במקומות הנכונים..ממממ... כשאני רואה אותו הלב פועם בחוזקה.... תמיד וזה לא נגמר.... הוא מרגש אותי מחרמן אותי הכי הכי..... מגע שלו זה גל של חום וזה מייד מעביר בי תחושה של סקס של מין של... אוחח.. קשה לתאר במילים אני אוהבת שהוא דופק אותי מזיין אותי עושה איתי אהבה.... מקדימה מאחורה.. בכל צורה שהיא.... אוהבת את השפתיים שלו על החזה שלי אוהבת כל מגע שלו אני רטובה רק מלהיזכר בו סקסי שלי הכי הכי שלא תעיז להיות משהו אחר...... אף פעם אני אוהבת אותך ככה חם מרטיב מרטיט

SEX WITH U

שאת לוחשת בשמי כל גופי מצטמרר ונכנס למצב של היכון לבאות עליו שאת אותי מנשקת כל גופי רוטט נסער נרגש שאנחנו נמצאים באחד על אחת או באחת על אחד מסביבנו אור והאור זו את ...ואני את נוגעת בי עושה בי קסמים גופי לך מגיב ונע אנחנו מתחברים ומשלימים זה את זה הליטופים שלך חודרים עמוק גורמים לי ללחוש את שמך ..שוב ..ושוב ולבסוףףףף....כאשר העונג הוא בשמים ואחרי הטיסה הפרטית שלנו לחבק אותך לאחר מעשה אהבה הכל כך חושני לקחת אותך בזרועות שלי חזק אלי ללחוש לך דברי אהבה לחייך אליך לצחוק איתך לנשק אותך על האוזן ולהתנדנד שאת בזרעותיי ולהמתין איתך לעונג הבא.... מסובב אותך אליי טועם את פיך את גופך נושם את הריח שלך מלטף אותך...חודר לתוכך ומתחבר שוב למעשה קסמים של שנים שבסופו אלחש לך אוהב..אוהב ..אוהב

כשאתה אומר לי...

אני חודר אלייך עכשיו.... תרגישי אותי... אני לוהטת לחיי מאדימים אני גונחת מהנאה..... מרגישה את הזין שלך חודר לתוכי מענג אותי....משתפשף בי.. חודר אליי עמוק.. ועוד עמוק.... ועוד יותר עמוק...... החיבור שלנו אלוהי.... אני אוהבת ללקק אותך בכל הגוף... אוהבת לטעום את שפתיך בכל רגע נתון .. אתה מתוק.... אתה מגרה.... כשאנחנו עושים את זה לאט לאט.... זה משגע... אני אוהבת אותך מטורפת עליך.... ולא רק .. אבל יש בזה המון....האיש הכי סקסי שאני מכירה והכי הכי כשאתה לא מדבר בכלל על סקס. רק לשמוע אותך הקול שלך.. המבט בעיניים.... מרטיבבבבבבבב ... גבר..... חתיך שלי.... לגעת לך בטוסיק אממממממממ...... אני רוצה עוד רוצה אותך ללא סוףףףף כשהיד שלך בין הרגליים שלי מלטפת בעדינות.. אני מרגישה את החום מתפשט בי.... הכוס שלי הדגדגן שלי קוראים בשמך... אני רוטטת כולי ממך..רוצה אותך עוד ועוד..... רוצה לשכב איתך הרבה .. לילות וימים... שנהיה רטובים אחד בתוך השניה.... שנריח את הרייח הזה שלנו.... אוחחחחח..... ונאהב.. עוד ועוד....

DANCE 2 SEX

את לא צריכה לומר לי שאת רוצה אותי או צריכה אותי מספיקה לחישה אחת בשמי ואני מזדקר לקריאה הזו שלך ושאנחנו במשחק מקדים וכל גופך מתפתל תחת הגוף שלי אני כולי לוהט ..רותח לנשק אותך..לטעום אותך לתת ללשונות שלנו לרקוד ריקוד רטוב חם וחושני שמרטיט את הלבבות שלי ושלך קצב הלבבות שלנו מתמזג אחד בשני וכך הגופות שלנו מתמזגים מתחברים להם כאילו היו לאחד שלם שאת עוטפת את גופי ברגליך ואני אליך חודר כל אברי נעטף לו בנוזלים שלך ומחליק לתוכך וכובש כל חלק בך ונכבש כל חלק בי שאני משלב את כפות ידי באלו שלך במהלך מעשה אהבים זה ומושך את עצמי חזק אליך את גונחת.. נאנקת מהנאה ואני איתך... ושאני שומע אותך לקראת המראה כל גופי מתכונן להמריא יחד איתך

למעלה